Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 20.06.2015, 21:49   #371
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1135 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim hala ne bekliyor anlamış değilim..Transfer sezonu başladı bir çok takım transfer yapıyor yapmaya da devam edecekler..Peki ya sivasspor ne yapıyor?..4-5 aydır Orhan Kaynak yurt dışına sürekli gidip oyuncu aradığını herkes biliyor...Aynı şekilde Sergen Hoca nın da ekibinden hocaların yurt dışına gönderilip bazı oyuncuları izlediği haberleri var..Tamer Hoca da canlı yayında buna benzer açıklamalar yapmıştı..Peki bu izlenen oyuncular ne oldu;buharlaştı mı?Eğer biz yurt içinden yerli ve yabancı oyuncular alacaksak
niye sivasspor yurt dışına 3-4 aydır hocalarını gönderip çok sayıda oyuncuyu izletti...Ya da acaba Sergen Yalçın Orhan Hoca nın izlediği oyuncuları bir kez de kendisi izledikten sonra bu oyuncuları yeterli görmeyip beğenmedi mi?..En son ihtimal de Sergen Hoca izleyip beğendiği oyuncuların listesini yönetime verdi ama yönetimimiz bu oyuncuların fiyatını yüksek bulduğu için bu oyunculardan vazgeçildi...Facebook sivasspor sitelerinden birinde Enaramo nun kampa götürüleceğini yazmış..Bunun anlamı acaba sivassporun almak istediği oyuncular Enaramo kadar iyi değil onun için Sergen Hoca Enaramo yu kampa götürüp son durumunu bir göreyim ondan sonra düşünürüz mü demek istiyor...Son bir ihtimal de sivasspor Atıf ı satıp bu parayla transfer yapmak istiyor;bu transfer hala gerçekleşmediği için yabancı transferi de beklemede ..Bunlar internette sivasspor sitelerinde ve taraftarın konuştuğu ihtimaller...Bakalım bu sene gerçekten başkanın dediği gibi takımın yaş haddi düşürülüp ,en az 4-5 yeni yabancıların olduğu yeni bir takımla mı başlayacağız...Taraftar umutla bekliyor...İnşallah sivasspor Rıza Hoca nın dönemindeki gibi taraftarı heyecanlandıran transferler yapar..Yapamazsa çekirge bu yıl da sıçrar mı hep beraber göreceğiz...
Yurt disina gidildiyse oda turistlik anlaminda gidilmistir,hele Sergen hocanin futbolcu takibi icin yurt disina gittigi haberi ciddiye alinmamasi gerekli bir haberdi.

Aatif´in satilmasi olayi ise tamamiyle YALAN.Galatasaray ve Trabzon Aatif´a o kadar parayi neden versin,neden futbolcu takasina gitsin.

Herkesin buradan tek bir sonuca varmasi gerekiyor,oda kükreyen baskanimizin aniden geri vitese takarak eski TRANSFER POLITIKASINI yürütmesi.Cok laf, az icraat.Son dakikaya SIKISTIRILAN transferler ve kampa yetistirilemeyen ADI SANI duyulmamis futbolcular.

Ben bu yönetimin San Marino´dan,Lüksemburg´dan bile dahi herhangi bir genc oyuncuyu bile dahi transfer edebilecegini sanmiyorum.Bu benzetme cok ACI fakat GERCEK.Her yil ayni hikaye ile karsi karsiya kaliyoruz.Alsaniza bir yabanci kaleci ve kaliteli forvet.Medicana´nin sponsorluk parasina ara transferde el sürmediniz bari simdi harcayin.Tabiki paranin yerinde yeller esmiyorsa.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.06.2015, 23:35   #372
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yurt disina gidildiyse oda turistlik anlaminda gidilmistir,hele Sergen hocanin futbolcu takibi icin yurt disina gittigi haberi ciddiye alinmamasi gerekli bir haberdi.

Aatif´in satilmasi olayi ise tamamiyle YALAN.Galatasaray ve Trabzon Aatif´a o kadar parayi neden versin,neden futbolcu takasina gitsin.

Herkesin buradan tek bir sonuca varmasi gerekiyor,oda kükreyen baskanimizin aniden geri vitese takarak eski TRANSFER POLITIKASINI yürütmesi.Cok laf, az icraat.Son dakikaya SIKISTIRILAN transferler ve kampa yetistirilemeyen ADI SANI duyulmamis futbolcular.

Ben bu yönetimin San Marino´dan,Lüksemburg´dan bile dahi herhangi bir genc oyuncuyu bile dahi transfer edebilecegini sanmiyorum.Bu benzetme cok ACI fakat GERCEK.Her yil ayni hikaye ile karsi karsiya kaliyoruz.Alsaniza bir yabanci kaleci ve kaliteli forvet.Medicana´nin sponsorluk parasina ara transferde el sürmediniz bari simdi harcayin.Tabiki paranin yerinde yeller esmiyorsa.
Ağabey bizde zamanında parmaklarımız kırılırcasına onca mesajlar attık.. Transfer konusunda yönetim 10 sezondur akıl almaz skandallara imza attı..
Aman borcumuz olmasında bir şekilde de ligde kalırız zihniyeti ile bugünlere geldik.. Başkan önceki sezonun devre arasında yine yapılamayan transferlerde adeta günah çıkarmış ve bu sezondan dersler çıkarılacağını söylemîşti..

Ama bugün gelinen noktaya bakıyoruz, şarkı sözü gibi sonuç yine hüsran, her daim.. Feryat figan durum..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.06.2015, 00:04   #373
beko35
Yiğido

beko35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 468 beko35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeter artık ben taraftarım başarı istiyorum. Ben her transfer doneminde fiyasko ve beleş oyuncuları istemiyorum. Kimse ronaldo ve messi gibi oyuncular alınmasını istemiyor. Sadece biraz paraya kıyıp kaliteli ve genç futbolcu istiyor

40 Gün kar yağar 1 Gün av olur
beko35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2015, 01:46   #374
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mert gunok yillik 2 milyon € karsiliginda anlasmis bursasporla. Sivassporun bu parayi veremeyecegi belliydi zaten. Sivokla mert anadolu kulupleri icin buyuk transfer yonetimin bursayi ornek almasi lazim
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2015, 02:26   #375
maximustafa
Acemi Yiğido

41 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 422 maximustafa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mert iyi bir kaleci ama bulunmaz Hint kumaşı değil aynı ayarda yabancı bir kaleci bulunabilir.
maximustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2015, 02:57   #376
triper58
Yiğido

109 Mesajına 190 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 437 triper58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sabri 1.8 Mert 2 milyon Euro nereye gidiyor bu rakamlar.Almak istediğimiz yabancılar da bizde bu paralar var zannediyor transfer yapamıyoruz.Ben yönetime kızamıyorum artık.Sorun yapısal Antalya bile Etoo Ronaldinho diyor kara para falan bir şey var bu işin içinde.
triper58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2015, 08:59   #377
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

sivasspor yönetiminden flaş transfer bekleyenler, asgari ücretle maaş alan kocasından saray hayatı isteyen karılara benziyor.

şuan ki futbol piyasasına bakın, verilen rakamları görün. sivasspor bu yıl zar zor lige tutundu ve maç başı gelirleri önceki yıllara göre azaldı. para yok...

varsa paranız, koyun ortaya, sponsorluğunuzda birşeyler yapalım!

şuana kadar yapılan erkan kaş ve orhan gülle transferleri cebimize göre yaptığımız ideal transferlerdir. yönetime teşekkürler...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.06.2015, 10:06   #378
Efe Sivasspor
Acemi Yiğido

38 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 416 Efe Sivasspor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yüksek maliyetli transferler yapamıyoruz bari ayite gibi ptt1.ligde 19 gollu adamlara yönelelim süper ligde de iş yapar
Efe Sivasspor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2015, 11:14   #379
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

madem paran yok git pttden 2.ligden afrikadan balkanlardan iyi kumaşı olan genç futbolcuları keşfet.belki bu genç oyuncular sana ne maçlar kazandıracak ne yetenekli ucuz futbolcular var.sonra bunları satıp para kazan birşeyler yap.pttde çok iyi genç oyuncular var en azından onları alalım.sergen gibi bir adam var elinde o kimin iyi kumaşı olduğunu gelecekte iş yapacağını bilir.
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2015, 12:10   #380
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Borçtan korkuyor diye bir yönetim eleştirilir mi daha dün bir tanıdığın borç Yüzünden intihar ettiği haberi duydum bu takım hepimizin bu Bütçe ve bu şartlar ile bu Takım'ı tutuyorsanız tutun yoksa sizi daha uygun daha Paralı Takımları deneyebilirsiniz altınızda Opel Corsa var hadi gidin BMW alın ondan sonra sizle borç seviyorsanız yapın bu borcu sonra sizle konuşalım.

Etiketler
aldım, doğruladı, dogru, iddiaları, listesi, lütfen, mısırlı, sezonu, sivasspor`dan, tarnsferler, teklif, transfer, yapın