Transfer dönemi gelince herkes kendi görüşünü söylüyor..Kimi gerçekci kimi ise hayalci... Sivasspor hangi ligde olursa olsun.. Hayalcilik ön planda..Birde bu ara dönem transferlerinde Sivasspor'un pek yüzü gülmemiştir. Ve de hep başarısız transferlerle karşı karşıya kalmışızdır..
Gündemden yola çıkarsak; eldeki mevcut kadroyu öncelikle muhafaza etmemiz en akıllıca transfer olacaktır..Hakkı ve Andersson'dan daha iyisini alabilecek ne paramız nede zamanımız var.. Gidenler için %100 doğru diye görüyorum. Gönderilmesi düşünülen Cem Karaca onada okey.. Ama Gürol Azer'i alırken harcanılan emeği ve zamanı göndermekte aceleci davranarak silmemeliyiz. Gürol için sezon sonu beklenilmeli.. Ayrıca kadroda olduğu süre içerisinde hiç bir teknik adamın buna Bülent UYGUN'da dahil planlarında ve kadrosunda düşünmediği Ertuğrul, Fatih Tutar gibi isimlerinde önlerinin açılması adına kiralık formülle kadro şişkinliğini ortadan kaldırılması mümkün gözüküyor.
Alınması gereken oyuncu varsa; öncelikle Servet'in de heran gidebileceğini düşünürsek, kaliteli bir yabancı stoper mutlaka ama mutlaka alınmalı.. Sağ kanada Beşiktaş'tan ayrılma eşiğinde olan Ali GÜNEŞ düşünülebilir.. Tabiki şartlar çerçevesinde..Birde çok iyi bir ön liberoya ihtiyacımız var.. 2- yada 3 tane nokta transfer yaparsak en azından gelecek sezonda da Sivasspor'un önü açık diye düşünüyorum.. Son sözüm en iyi transfer bence altyapıya gereken önemin verilerek ordan Türk Futbol vitrinine yeni yetenekleri sunmakla olacaktır diye düşünüyorum.. SÜPER LİG'de kalıcı bir SİVASSPOR için ... Tüm site sakinlerine saygılar..

)