Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Alınmaz 10.000 forma dıyen arkadaslar bu ıs sevda işi ben bır kısı olarak 4 farklı formayıda alacagımı soyluyorum,herkez oyle bı durumda elını tasın altına koyacak İMKANLARI DOGRULTUSUNDA.. Ölümüne Sivassporluyum diyen nice adamların sırtında 5 liralık çakma Sivasspor forması olursa haklısınız,
degıl 10 000forma,1000 forma bıle satamayız.Klüp bu store işlerindekı aksaklıkların onune gecebılırse,korsan urunlerı engelleyebılırse,gurbetcılerım ızın forma satın alabılme sartlarını ıyılestırırse bız bu 10 000 formayı alırız cok rahat.
Orada burada Sivasspor Anadolunun büyüğüdür diye hava atan arkadaşlara sorarım büyüklük bir tek sahada oynanan iyi oyunla olmuyo. 10 000 formayı hayal görüyosak zaten tartışacak birşeyde kalmıyo Alsınlar spor toto 3.lıgınden bı sol kanat oyuncusu olsun bıtsın Klübün bizim formaya vereceğimiz parayada ihtiyacı yok zaten,benım vermek ıstedıgım mesaj taraftarlar olarak ne yapmamız gerekıyosa bizde hazırız demekdi ama yıne sıvaslı benı yanılttı kendı ıcımızde pek de ısteklı olmadıgımızı gosterdı Istemıyomuşuz bız demekkı tshbalala falan sayın yonetımım bakın sız ısınıze..
|
beşiktaş flaş transferlerine devam ediyor son transfer guti...
shalke04 raulu aldı bir diğer flaş transfer ...
shalke ve beşiktaş kaçar forma satmış bu transferlerle biliyor musunuz
beşiktaş 5 bin guti forması
shalke04 50 bin raul forması
sivasspor tsabalala yı alırsa yapacağı forma satışı maksimum 250-300 tanedir
şimdi yukardaki örnekleri neden verdim biliyormusunuz türkiyede futbol anca bu kadar gelişmiş durumda
iki takım arasındaki forma satışı farkı 45 bin eder
şimdi birde sivasla beşiği karşılaştıralım
beşiktaş formalarını türkiyenin her yerinde bulabilirim alabilirim 5 bin adet satmış adamlar
sivasın formasını eğer açıksa kongre müzesi önü
yine eğer açıksa stadın önündeki sivasspor mağazasından eğer buda yoksa
sivastaki adidas mağazasından alabilirim
ama başka yerden alamam
şimdi beşiktaş ve sivasspor taraftarı sayısı arasındaki farkı şöyle diyelim
sivasın 30.000 taraftarı olsun beşiktaşın 300.000 taraftarı olsun
beşiktaş 5.000 forma satmış sende taş çatlasın 500 forma sat
yani gelse takıma faydalı olur ekstra olarak takıma bir girdi sağlamaz