vallaha bizim yönetimin doğruladığı 1 oyuncu bile hatırlamıyorum.bir gasparı hatırlıyorum onu da sergen açıklamıştı ve olmamıştı.yönetim cicinhoyu yalanlamış 2 gün sonra cicinho gelmişti.bu işler böyle..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çorluluyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaslar enaz 5 transfer yapılacak 1 stoper 2 ortasaha 2 forvet eger deniz trabzonspordan alacaklarına karsilik binservisini getirise transferi olacak kuban takimindan ibrahima ve nokulma da keza bu iki futbolcuda 4 aydir alacaklarini alamamislar hatta ibrahimsnin menajeri sivasspor adina görüşmek için kubana gitmis son olarak ümit kurt bursaspora cok yakin
Başkan kamuoyundaki ismleri yalanladı .Eyvahhh ben Erdal beyden bekliyordum yyyooohhhhhh der diye başkan dedi ..Bnayine hüsrannn bana yine yollar varr.
josue portodan kiralık.olmaz.ayrıca josuenin değeri ümitii katlar.
kiralik oldugu gözümden kacmis. Ama yinede bursaya gidecekse altyapilarindan birkac oyuncu alinabilir, yillar önce Muhammed Demiride o sekilde Antepe vermislerdi. Stoch kiralik degilse oda kadro disi....
Bize üretici bir orta saha oyuncusu lazım tabiri caizse oyun kurucu, nakulma ismi ne kadar gerçek bilmiyorum ama bir balili gibi olabilir bize gelirse forvet oyuncusu içinse akhisarda top koşturan Hugo Rodallega gibi bir forvette lazım. Bana göre şuan alabileceğimiz en iyi transfer süperligden Konenin yanına Rahem Lawal olur. Bir başka isimde Güray Vural akhisardan alınabilir. Defansada kaliteli yaşı genç inşALLAH sağlam bir stoper alırlar ibrahimin yanına yaşından ve zaman zaman yaptığı hatalardan dolayı.