Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Diğer sayfalarda da yazdım, aşağıdaki belirteceğim konuya acilen çözüm üretilmezse ciddi problemler yaşanabilir endişesi ile siz site yönetimine sunuyorum: 122 ülkeden takip edilen sayfanızda temiz sayfa bulunamayabilir, bilginiz olsun;
Site yönetimi sayfaları takip ederek, toplum ahlak ve kuralları dışında yazı yazanların üyeliklerini ANINDA İPTAL etmezse Dünyanın takibinde olan bu site KÜFÜR YARIŞINA GİREN SİTE konumuna gelir. Çocuğumuz yaşında ve ne yazdığını kendisinin dahi anlamadığı bir topluluk konumuna doğru gidiyoruz gibime geliyor. Bu nedenle SİTENİN GERÇEK YİĞİDOLARA AÇIK olup samimi ve düzeyli yorumların yazıldığı site olarak görmek, yazmak istiyorum. Kayıt esnasında site yönetimi, üyelik talebinde bulunan şahıstan teyit edici ciddi şifre mesela tc. kimlik no gibi, bilgi alarak, sonrasında ve belli müddet akabinde yorum yazma hakkı verilmesini diliyor ve bekliyorum. Aksi halde sayfalara yorum yazamaz konuma gelinebilir. Benden bir fikir uygulanıp uygulanmaması SİTE YÖNETİMİNİN ELİNDE.
|
Değerli hemşerim öncelikle iyi niyetli yaklaşımından ötürü teşekkür ederim. Dünyanın 122 ülkesinden takip edilen ve her geçen gün üye sayısının arttığı bir sitede küçük hataların olması gayet normaldir.
Dediğiniz gibi 7 yıldır sürdürdüğümüz yayın hayatımızda toplum ahlak ve kuralları dışına çıkılmasına asla izin vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz. SivaSpor.Com bildiğiniz sıradan taraftar sitelerinden değildir.Burada aile sıcaklığını ve Sivaslıya yakışır samimiyeti oluşturma gayretimiz var ki bunuda başardığımıza inanıyorum.
Site yönetiminde ki arkadaşlarım büyük bir özveri ile çalışıyorlar.Seviyeli,düzeyli ve düzenli bir foruma sahip olmamızda ki sebepler yönetici arkadaşlarımın gayretleri ve hemşeleriminin
www.sivasspor.com adresine sahip çıkmalarıdır. 24 saat yöneticilerimiz çalışmaktadır.Bütün konu ve iletiler kontrolden geçmektedir.
Sitemize olan yoğun ilgiden dolayı bazen müdahalelerde gecikmeler olsada kesinlikle gerekli tedbirler alınmaktadır. Zaten SivasSpor.Com’un tecrübeli üyeleri forumda çirkin bir ifade ile karşılaştıklarında anında yönetime gerekli şikayette bulunmakta ve tepkilerini göstermektedirler.
Belirttiğiniz gibi ''Gerçek Yiğidolar'’ı tesbit edecek bir program daha icat edilmedi.Bizler üyelerimizin tamanına eşit mesafedeyiz ve üyelerimizin iyi niyetinden şüphemiz yoktur.Azda olsa kötü niyetlilerde çıkmaktadır ancak sitemizde çirkinliğe,hakarete,iftiraya ve kötü söze yer yoktur .Gerek yöneticilerimiz gerekse SivaSpor.Com’un tecrübeli üyeleri 24 saat sitemizi gönüllü olarak denetlemektedirler.
7 yıldır sürdürdüğümüz temiz ve seviyeli, yayın hayatımıza bundan sonrada devam edeceğiz.
Saygılar
Rüştü Elmas