Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!
Alt 09.01.2013, 13:02   #31
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!

Bende Abdullah beyin dediklerine katiliyorum bir hoca herseyden önce elindeki imkanlari sonuna kadar kullanmali ikincisi arkasinda bir yönetim var bu yönetim az cok takimin durumunu hoca kadar biliyor yok öyle mali vurdum bayira ekini cayiri olan kayira bir baskan hocasi ile heran istisarede takimin durumu hakkinda belli bilgiler almakta hocanin insiyatifine birakmamakta ama hocalar hep belli sikayetleri tekrarlarlar zira maglubiyeti hicbir zaman bahanesiz kabul etmezler ya oyunculardan veya hakemden sizilanirlar bu futbolun ve hocalarin ruhunda hep yer edinmistir .
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 13:38   #32
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
kayayatakci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abdullah yigit fener kökenli olanlara biraz allerjisi oldugundan bülent uygunu cok kötüluyor bence sivasa ve sivasspora en büyük basariyi ve emegi sevgili bülent uygun vermistir sivasspor onun sayesinide 2 sene sampiyonluga oynadi ve sivasspor tarihinin en büyük basarisini yasatti ve ayrica sivasimiza cok seyler verdi .
Kaya yatakcı bey,belliki seninde bir tarafın hala fenerli. demekki sen aptullah abiyi tanımıyorsun,abartmış olmayımda neredeyse her iki günde bir bizim iş yerine uğrar sohbet ederiz. ona gs ne ise fb de odur. Onun tek takımı var Sivasspor bunu öğrenin artık. Bülent uyguna gelince sende dahil dıyarıdaki insanlar gercek bülent Uygunu bilmez,siz birde bu Uygun'u Sivasspor yönetimine sorun başkasına gerek yok
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 13:44   #33
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eziklik psikolojisini anlatmak için birileri kitap yazacak olsa bizim siteyi öneririm. Sonra da iyice pekiştirmesi için olayı hikaye ederim.

Sultan şehir diye bir yer varmış diye başlarım. Bu Sultan şehrin çocukları yıllarca özlemini çektikleri 1.Lige kendi içlerinden birinin el atmasıyla çıkıvermişler. İlk seneden itibaren yılların özlemiyle şampiyonluklara oynamışlar, azıcık avrupa arenasına çıkmışlar falan filan. Sonra ne olduysa büyü bozulmuş. Takımın başına kendileriyle aynı duygu düşünce taşıdıklarına inandıkları, yıllarını istanbulun bir takımına vermiş, hayallerinde o takımla başarılar elde etmek olan birini getirmişler. O gelen biride dürüst çalışkan falanmış ama öyle Hocanın kariyerinde başarıpta Sultan şehrin başaramadığı bir alan yokmuş. Sonra Hoca kavuşma hayalleriyle yanıp tutuştuğu istanbul dilberinden biz bakış almış. Tuttrumuş isterimde isterim İstanbul dilberini isterim. Cır cır böceği misali koca yazı isterimde isterim İstanbul dilberini isterim diye geçirmiş. Zaman bu durur mu? Hoca cırlaya dursun istanbul dilberi başka oğlan la anlaşmış sözleşmiş. Derken ağaçlar yapraklarını dökmeye başlamış. Bizim hoca anca o zaman anlamış bu insanların kendine güvenip takımın başına kimseyi getirmediğini, yapılması gereken işler olduğunu. Neyse kış gelmeden diye toplayıvermiş Doğa harikalarını takıma. Sene başlarkende açıklama yapmış, Bizi 6. haftada görün diye... 6ıncı hafta olmuş, 12.hafta olmuş, bizim hoca bu seferde demişki son 4 maçımız final niteliğinde. Ordanda hepi topu bir galibiyet çıkarmış kendini lig ortasına atıvermiş. Hani bi hikayenin başında istanbul dilberi varya, ona da şirin görünmeye çalışıyormuş ki başında ki giderse eğer beni çağırırlar diye. Sırf bu yüzden kendi takıma karda kışta olduğu bir dönemde yok efendim size bizim dükkandaki şunlar çok yakışır bunlar çok yakışır diye şirinlik yapıyormuş. Bulduğu her fırsatta da Sultan şehire o şehrin çocuklarına laf giydiriyormuş. Acaba hoca hiç karabük'e Elazığ'a Manisa'ya falan gitmemiş ki Sultan şehire laf söylüyormuş diyebilirsiniz ama en baştaki cümleye geleceğim. BU şehri ve çocuklarını ezmeye çalışıyormus hoca...

Sultan şehrin çocukları ne mi yapıyormuş?

Onlarda ne yapsın fıtratlarında mülayimlikten mi dersiiiiin yoksa efendiliklerinden mi sesini çıkarmıyorlarmış....

Ama bir kısım Hocacılar varmış ki, onlarınkine de eziklikten mi dersin, yoksa o istanbul dilberine olan sevgilerinden mi dersiniz bilmiyorum hep
''hoca haklı beyler''
''hocada Sultan şehrin çocuğu beyler''
''Hoca istanbulun dilberindeyken bize göz kırpmıştı bbeyler'' gibi şeyler söylüyorlarmış.
HAtta bu hocacı güruh bzim hocanın mourinho olduğunu falan düşünüyormuşta diyemiyorlarmış. Çünkü..............

Sivası Sivaslıyı Sivassporu bu hoca kadar ezecek, bu hoca kadar aşağılayacak hoca karakter (zayıf!) ve kariyer olarak ancak Mourinho olabilir...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2013, 16:46   #34
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Trilyon paralarla şımartılmış futbolcular gürühundan başka ne olur ki..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 17:48   #35
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abdullah yigiti bu yüzden seviyorum, tespitleri cok guzel ve havalı yazar pozları kesmiyor bizden bi farkı yok gercek bi Sivasspor taraftarı..
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 18:10   #36
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kaya yatakcı bey,belliki seninde bir tarafın hala fenerli. demekki sen aptullah abiyi tanımıyorsun,abartmış olmayımda neredeyse her iki günde bir bizim iş yerine uğrar sohbet ederiz. ona gs ne ise fb de odur. Onun tek takımı var Sivasspor bunu öğrenin artık. Bülent uyguna gelince sende dahil dıyarıdaki insanlar gercek bülent Uygunu bilmez,siz birde bu Uygun'u Sivasspor yönetimine sorun başkasına gerek yok
favori 58.hakli olabilirsin ben sivassporu cok hemde cok seviyorum kuruldugu yildan beri cok macina gittim bunun icinde olayli kayseri maci dahil.ben her görüse saygiliyim ama bülent uygun cok seyler verdi sivassporumuza bunu biliyoruz bence bülent uygun sivasimiza gelmis gecmis en iylerinden biriydi .ismail kartal da ayni.ikisinide cok seviyoruz burda binlerce seveni var ikisininde evet bülent uygun yanlislar yapti biliyoruz futbolcu alip satmada kardesim ne derseniz dediyn her görüse saygiliyim ama onun yeri zor dolar ?.
Alt 09.01.2013, 18:27   #37
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdullah Yiğit'in sözlerine katılıyorum ama biraz da altyapı konusuna girse daha çarpıcı ve yüzeysellikten uzak olur diye düşünüyorum.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 18:47   #38
mustafaarslan
Acemi Yiğido

mustafaarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

47 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 mustafaarslan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gerçekten çok söylemiş Abdullah bey, her kelimesine yürekten katılıyorum
mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 19:09   #39
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

*** hoca istnbl sevdalısı, kendi düşüncelerini anlatıyor devamlı olarak .bence kendisini ve takıma oynattığı kötü futbolunda bahsetse daha yerinde olurdu.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2013, 19:59   #40
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Adam aslıszı dedi demedim dedi daha neyin peşindesiniz onu çözmüş değilim.
Ayrıca B.uygunla Rıza hocayı aynı kefeye koyan zihniyeti de kınıyorum.

Etiketler
bugün, Çalımbay, dün, evladımız, uygun, yapıyordu