|
24.05.2016, 13:34
|
|
Usta Yiğido
992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683
|
Cevap: Futbolcularin sözleşme bitiş tarihleri
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
ŞUnu çok rahatlıkla söyleyebilirimki,ptt ligde şampiyon olan takımlarda dahil,playofa kalan takımlarda dahil,tüm takımların enaz 2 3 maçlarını seyrettim,sivasspor şu haliyle bu takımları gol manyağı yapar,kaleci setcus belki bazı maçlarda hata yapmış olabilir,ancak bu ligde buligin şumeyeri olur,john boye,ve omaride bu lige yeterlidir,baroles ve hasan kabze bile bu ligde yıldız olur,texsera bu ligde gol kralı olur,mehdi ve kone bu ligde şavi olur,tanese ve burhan bu ligde Oğuzhan,volkan şen gibi oynar,kadro bu şekilde korunursa başında değil mesut bakkal ,benbile olsam takımı şampiyon yaparımeyüp beyin dediği gibi önemli olan yönetim ve hoca belirsizliğinin ortadan kalkmasıdır,futbolcuların hangisinin kalıp kalmayacağının belirlenmesidir,keşkee diyorum ,taraftarın son haftaki futbolculara gösterdiği sevgi hatrına,futbolcular deseki bu takımı biz düşürdük,biz çıkartacağız sivasda alacağımız kalmaz nasılsa ,boş mukaveleye imza atıyoruz ,süperligde aldığımız paranın 3 te 1ne oynayacağız ,takım süperliğe çıkarsa biraz sakal atarsınız deseler sivasspor için çok iyi olurdu,takım komple dağıtılıp ,genç başarıya aç yerli yabancı oyunculardan yeni takım kurulması ,bana göre risk taşır,uyum sorunu,tecrübe sorunu,şehire adaptasyon sorunu filan derken ,takım belediyenin grubuna düşebilir örn Karşıyaka dünyanın parasını harcadılar ve düştüler,kaldıki silbaştan takım kuracak kapasitede değil bu yönetim,öyle yaptılar süperligde ,bilicayı sattılar yerine yasin çakmağı aldılar azkala yazdıki ozaman düşüyorduk ,elin gittiği yol nasılsa bizde ordan gitmeliyiz,atıf ve bir kaç oyuncu gidecek sanıyorum,iyi bir forvet,atıfın yerine kaliteli bir top cambazı,tısdel,oumar gibi ,pote gibi 3 zenci alırsak sivasspor ligin bitimine 7 hafta kala şampiyon olur,oda olmadı en kötü 2.olarak şampiyon olur,benim düşüncem bu yöndedir,belki bazı arkadaşlarım küme düşmüş takım nasıl şampiyon olur ?diye sorabilirler,bu takımın toplaması gereken gerçek puan enaz 60 puandı,geçmiş maçlara baktım enaz 30 puanımız pisi pisine gitmiş,60 puan toplayacak kadar oynamış,başakşehiri,eskişehiri ,trabzonu,konyayı yenecek kadar oynamış,gs ,fb ,bjk gibi takımlarla kafa kafaya oynamış bu takım ,çoluk çocuğun ,birçok kazmanın oynadığı bu ligde çok rahat şampiyon olacağını düşünüyorum
|
Valla bizler yaptığımız yüzyüze görüşmelerden çıkan sonuçta aynen budur.Takımın büyük kısmı kalacak 3-5 (lafın gelişi) takviye ile tam takım olmaya başlamışken düşen takımı ,tam takım olarak yeni sezonda izleyeceğiz galiba...Futbolcular maç bitiminde yapılan tezahüratı hayatları boyunca unutmayacaklardır.Ve FEDA mutlaka olacaktır.Ama bu FEDA sadece topçularla olmayacak BİZLERDE FEDA hamlesi yapmalıyız.Örneğin 1 KOMBİNE 1 FORMA EL ELE SÜPER LİGE gibi.. Ne dersiniz ?
|
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı asabibaba'a Teşekkür Ediyor...
|
|
| |