Beşiktaş ve fenerbahceyle oynayacağız, Kume dusme potasında rakibimizle evinde oynayacağız iceride 2 maçımız kaldı. Gençlerbirliği ve akhisar . millete umut verici sözler vereceğine oyuna katkı yapmayı saglasaydin simdi baska seyler konusuyor oluyorduk. Diyarbakirspor un ligde bıraktığı sene bu başarı sana yazılmıştı. Şimdi ankaraspor ve diyarbakır sporda yok. Işimiz tamamen allaha kalmış
Hoca Alt yapıdaki forfetleri oynat ben mi iş öğreteyim sana tunahan 15 gol atmış bu sezon oynat çocuğu ibrahim akındanda hasan kabzedende iyidir .serkan serhat beykandar iyidir gitbi incele
yeter titre bi kendine gel
Kalan maclarda 2 forvet bir de ileri orta saha oynayalim, madem gol atamiyoruz, bundan sonra yenilsek de kaybedecegimiz cok sey yok, bir de oyle deneyelim bakalim ne olacak..
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kalan haftalarda umutlarını sürdüreceklerini belirterek, "Buradan çıkma şansımız diğer takımlardan daha fazla. Dik durup devam etmemiz gerekiyor" dedi.
Bende şunu söylemek istiyorum.Her hafta dik dur,şansın diğer takımlardan fazla olsun vs... sonuç ?
Korcan ve i.akın daki ısrarıda anlamış değilim
ulan bakkalcı bu korcan zıratopuzunu oynatmak nerden çıktı sen bira içip mi kadro kuruyosun korcan ne alaka lan kasımpaşa macında Allahtan ikinci yarıda sakatlanıp cıktı yoksa o maçta gitmişti adam ölmüş bitmiş uçmaya mecali yok adam bursa gibi bi takıma karşı onu ilk 11e koyuyor setkusun ölüsü korcandan iyidir
Insallah istemeyizde cikmadik canda ümit vardir fakat görlülen köyde görülüyor Baskan haric bu yönetim kompele degismeli israr ederse baskanda ?????? yoksa bu sivasspor düzelmez
Bence Mesut Bakkal parasını borsaya hiç yatırmasın, şans olasılık hesap etme işlerinde baya zayıfmış ! Fenerbahçe ve Beşiktaş ile daha maçlarımız karşısında galip gelme şansımızın çok yüksek olduğunu da düşünüyor olabilir !