Cevap: Yönetim istifasinin arkasinda duracak mi?
Daha önce taa r.carlos döneminden beri ne şekilde ikazlarda bulunduysam çıktı,buna rağmen korkak ve alçak oldum ö değil,ben bunları dedimde bildim diye övünmüyorum,keşke ben yanılsaydım,herkesde benle alay etseydi önemlide değil,şimdi takım son 2 finalini oynayacak,eğer futbol mucizesi olurda sivasspor kalırsa ligde ,tüm hatalar bişekilde telafi edilebilir,asıl sıkıntı ptt lige düşersek olacak gibi duruyor,yönetimin ozaman gerçekten duracağını sanmıyorum,velevkii tekrar görevde kaldılar,bu anlayışla ,bu kafayla,bu ekiple başarılı olacaklarınada inanmıyorum, eğer görevde kalacaklarsa ,mutlaka çok güçlü isimleri yönetime dahil etmeliler,güçlüden kastım,hem futbolu filen hemde maddi imkanları iyi olan isimler,bugün önemli firmaların sahibi olan yığınla Sivaslı var,devlete milyon dolar vergi veren,eğer yönetime girerlerse,verdikleri vergyi sivasspora verip vergiden düşebilirler,güçlü yönetim oluşturulmazsa ,anca beraber kanca beraber demeyle buiş olmaz,r.carlosa aykut ,oldoni,ahmet şahbaz filan alındığında ikaz etmiştim,dedimki sayın yönecilerimiz,sivasspora sahip çıktınız ettinizde,artık yorulduğunuzu hissediyorum,bunu yaptığınız transferlerdende anlamak mümkün,eğer gerçekten bırakma niyetiniz varsa ,bunu süperligde iyi durumdayken yapın,evet küme düşürene kadar krediniz varda,sivasspora kıymayın,yazık etmeyin ,düştükten sonra kalsanız nolur,gittseniz nolur diye naçizhane fikirlerimi yazdım, maalesef yine haklı çıktım inşallah kalırız ligde,ozaman herşey yoluna girer.lig bitsin ,nasıl bir yönetim olmalı diye başlık açıp ozaman güçlü bir sivassporun temellerini hep birlikte nasıl atarız ?ona bakarız,şimdi kalan 2 maça konsantre olmak en doğrusu olacxaktır
|