Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş biletix den bilet alıp gitmeyi akıl etmişlerdir zaten gişeden bedava bilet verecek yönetimde olmayınca zor bu işler
|
Aynen katılıyorum. Taraftar grupları hangi kulüp olursa olsun üstüne yüktür. Cünkü cogunun amacı içeri bedava seyirci sokmaktır. Yönetim muslukları kapattıgında da o yönetimden kötüsü olmamıstır. Örnegi çoktur. Çarşının Serdar Bilgiliye tavrının tek sebebi bu rant işidir ve yukarıda söylediklerimin en güzel ve bilinen örnegidir. Hadi istanbul takımlarında büyük paralar dönüyor artık bu bi rant işi olmuşta bizim Sivasın maçına 5 tl vermeden girmek isteyen adam varsın giremesin maçlara.. Onların deyimiyle bizler çekirdek çitleyip takımımıza zarar vermeye devam ederiz!
En komik olan yanı ise maça 5 tl ödemekten kaçanların transfer döneminde Di Natale'leri Owen ları Sivasa beklemesidir...
Son fenerbahçe maçında ki en büyük ihmal malum taraftar gruplarının yola çıkmadan önce bilet almamalarıdır. Teknolojiyi forum sayfasına girip yönetimi istifaya davet edip Rıza Çalımbayı kötülemekte kullananlar lütfen ama lütfen birazda biletlerini almakta kullansılar. (Not: Deplasman maçları için geçerli. Sivasspor'un 4 Eylüldeki maç biletlerinin internette satılmadığını biliyorum.)