Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
MÜNİHLİ...FURKY..YİĞİDOCENGİZ. ...Siz napıyorsunuz koçum..Şimdiden Mehmet YILDIZ düşmanı oldunuz,takımdan kesiyorsunuz..Geçen sene Mehmet YILDIZ'a yalvardığınız günleri unuttunuzmu...
.....Sonra bişey daha var YİĞİDOCENGİZ sen de dahil bi Allahın kulu SİVASSPOR KAPTANI MEHMET YILDIZ'A SALAK diyemez..Sayın oda opları özür diletin bu adama...!!!!
Bu kadar terbiyesizlik olmaz..Tamam futbolcuyu eleştirirsin ama KÜFÜR EDEMEZSİN KARDEŞİİMMMMMM
|
öncelikle lafını sözünü bil,haddini bil,ukalalık yapma,insanlarıda kışkırtmaya çalışma.yaptığım yorumu iyice okumamışsın anlaşılan.
yaptığın yorumdan da çok delikanlı olduğun anlaşılıyo,bi telefon numaranı falan verde bi görüşelim bakalım kaç kuruşluk delikanlıymışsın...
mehmete gelince;onun kompleksi olmasaydı harika bir oyun ortaya koyduğumuz o maçı kazanabilirdik.tamam mehmet iyi bir oyuncu bende onu çok seviyorum ama elinden gelen gayreti gösterdiği zaman;takımı sabote ettiği zaman değil.ok ''salak'dediğim için biraz ileri gitmiş olabilirim,ama onu hakaret olsun diye söylemedim.o maçta_gerçektende_bi salak gibi davrandığı için söyledim.ceyhuna kıskançlık yapması bence en büyük salaklığıydı çünkü o bu takımın kaptanı ve her zaman yıldızıdır.
sende yapılan yorumları anlamaya çalış öyle sazan gibi atlayıpta ortalığı germeye çalışma...