17.12.2014, 02:00
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
burda hiçkimse hiçbir futbolcunun ela gözüne vurgun değil,eski yeni ayrımına karşıyım,sanki biz bu futbolcularla evliyizde başkalarıyla yaşamışda bize geri dönüyor muamelesini bırakmak lazım,futbolcunun 1.amacı para kazanmaktır,senin kulubün 1 vermiş bjk 1.5 vermiş oraya gitmiş ,okadar gitme etme dedik dinlemedi,benim gönlüm daha genç ,daha süratli,daha golcü bir santrafor alınmasından yanada ,geçmiş örneklere bakarsak bunun imkansız ötesi olduğuna inanıyorum,şehire adaptasyon süreci var ,takımı tanıma süresi var,şuan onu bekliyecek durumda değiliz,onun için eneramo gelsin istiyorum,yaşı 35 değil 29 ,eneramoya sadece golcü olarak bakmamak lazım ,rakibi kafadan 2 kişi eksik oynatır,sıkıysa 2 3 kişi tutmasın ,çoksık faul yapıyor,çok ofsaytta kalıyor ,gol vuruşlarınıda begenmiyorum ancak yinede sivasspora katkı yapacağına enaz tek başına 2 3 maç kazandıracağına inanıyorum,kim nederse desin aydın ve eneramonun gelmesi demek ,atıfın burhanın daha verimli olması demek kafadan 10 puan demek ,maalesef bizim taraftar profilimiz çok farklı ,birzamanlar yine sivasspor böyle sıkıntıdaydı ,bizim taraftar agbetumu bizi kurtaracak demişti küçük görmüştü,13 puan kazandırdı ,şimdi herifin adını bile hatırlayan yoktur böyle bi taraftar işte
|
|
|