Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
Alt 16.12.2014, 22:20   #31
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor

Şu aşamada alınabilecek en iyi oyunculardan biri Enaramo...Ben isterim ki sivasspor Enaramo dan daha iyi oyuncuları getirsin..Ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş durumda..Sivassporun Muhsin Ertuğral döneminde yaşadığı transfer fiyaskosunu da unutmamak gerekiyor...Bizim yönetimin transfer konusunda neler düşündüğünü hepimiz biliyoruz..Onun için Enaramo hiç yokken iyidir diyorum..Enaramo yu en son kupa maçında izlemiştim;çok kilolu gözğküyordu..Ama Sivasspora ilk geldiğinde hatta sonraki dönüşünde de aynı kilo sorunlarını yine yaşamıştı..Sonradan bu kilolarını verdiğini gördük...Tekrar söylüyorum benim gönlüm en az Enaramo kadar yi hatta yaş olarak da daha genç bir santarforun alınması...Ama vasat oyuncuların fiyatının bile en az 1-2milyon eurodan başladığı bir ar transferde Enaramo hiç yoktan iyidir diyorum..Ama sakatlık sorunu varsa kesinlikle alınmamalı diyorum...Sakatlık soru olan bir Enaramo sivasspora fayda değil zarar getirir....Enaramo 2.5 yılda sivassporda lig ve kupada 30 civarında gol atan bir oyuncu...Çok gol kaçırdığı da dorudur..Ama denize düşen bir Sivassporun Enaramo yı istemesi de onlara göre doğrudur...Eğer Enaramo istenen golleri atıp sivassporu ligde bırakırsa kimse sesini çıkaramaz ama eski Enaramo yu sahada göremezsek işte o zaman bu transferi herkes sorgular....Ben yönetimin yerinde olsam Utaka yı da gönderip yerine sitede adı geçen Fildişili santraforu da transfer ederim..Böyle yaparsak hem Enramo'ya rakip olacak bir oyuncu bularak onun rekabet etmesini sağlarız...Rekabet her zaman başarıyı getirir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.12.2014, 23:15   #32
metee58
Yiğido

73 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 428 metee58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Valla bunun yerine Mehmet Yıldız'ı alalım daha faydalı olur.
Alt 16.12.2014, 23:27   #33
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar derler, bu eneramo epeydir top oynamıyor zaten, hazır olayım diyene kadar sezon bitecek ki hazır halini de zaten hepimiz biliyoruz. Biraz paraya kıysalar da Carlos brezilyadan bir forvet getirse. Tabi geçen sene ki oldoni vakası gibi olmamak kaydı ile. Formda bir aydın ve iyi bir forvet ve ümitin yerine bir stoper bizi ligde tutar.
Alt 17.12.2014, 00:44   #34
polis5834
Yeni Yiğido

19 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 polis5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Oldu olacak bilica ve erman kılıç ıda alsın yönetim
polis5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda polis5834'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.12.2014, 01:28   #35
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Enaramo Twitter deki hesabına Sivasspor günlerinden kalma Uğur Kavuk ile yer aldığı sivasspor takımının iftara gittiği resmi tekrar koymuş...Daha önce den hesabında bu resim yoktu..Enaramo şimdiden takımını belli etmiş durumda..Haydi Hayırlısı!..Umarım eğer gelirse gol attığında atmış olduğu taklaları tekrar görürüz..Taraftar da o gol taklalarına hasret kalmış durumda..Adan az buz değil 2.5 yılda 30 un üzerinde gol atmış..Attığı golleri gollerin sonunda atılan taklaları sivasspor taraftarı unutmuş değil...Sivasspor taraftarı artık o güzel özlem dolu günlerin gelmesini istiyor...Taraftar için önemli olan sivassporun atacağı goller..Kimin attığı hiç önemli değil..Enaramo son 2 yılda sivasspordaki formunu arattı ve piyasasını da oldukça azalttı..Umarım Enaramo nun gelişi hem onun hem de bizim için güzel günlerin başlangıcı olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.12.2014, 02:00   #36
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burda hiçkimse hiçbir futbolcunun ela gözüne vurgun değil,eski yeni ayrımına karşıyım,sanki biz bu futbolcularla evliyizde başkalarıyla yaşamışda bize geri dönüyor muamelesini bırakmak lazım,futbolcunun 1.amacı para kazanmaktır,senin kulubün 1 vermiş bjk 1.5 vermiş oraya gitmiş ,okadar gitme etme dedik dinlemedi,benim gönlüm daha genç ,daha süratli,daha golcü bir santrafor alınmasından yanada ,geçmiş örneklere bakarsak bunun imkansız ötesi olduğuna inanıyorum,şehire adaptasyon süreci var ,takımı tanıma süresi var,şuan onu bekliyecek durumda değiliz,onun için eneramo gelsin istiyorum,yaşı 35 değil 29 ,eneramoya sadece golcü olarak bakmamak lazım ,rakibi kafadan 2 kişi eksik oynatır,sıkıysa 2 3 kişi tutmasın ,çoksık faul yapıyor,çok ofsaytta kalıyor ,gol vuruşlarınıda begenmiyorum ancak yinede sivasspora katkı yapacağına enaz tek başına 2 3 maç kazandıracağına inanıyorum,kim nederse desin aydın ve eneramonun gelmesi demek ,atıfın burhanın daha verimli olması demek kafadan 10 puan demek ,maalesef bizim taraftar profilimiz çok farklı ,birzamanlar yine sivasspor böyle sıkıntıdaydı ,bizim taraftar agbetumu bizi kurtaracak demişti küçük görmüştü,13 puan kazandırdı ,şimdi herifin adını bile hatırlayan yoktur böyle bi taraftar işte
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2014, 05:01   #37
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Enaramo´nun takima yararli olacagini tahmin etmiyorum.Uzun zamandan beri forma sansi bulamayan biri nasil olurda takima yarar saglayabilir.

Ara transfer bizim ligdeki durumumuzu tayin edecek yani dönüsü olmayan bir yola giriyoruz.Her alinacak oyuncu bu saatden sonra yedek kadro icin degil ilk onbir icin aliniyor.Yönetim umarim isin ciddiyetinin farkindadir.Bizim hertürlü saha ve masa basindaki entrikalara karsi cok güclü olmamiz gerekli.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.12.2014, 08:24   #38
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Bize ileride yatacak, otlayacak adam değil, koşacak, coşacak ve coşturacak adam lazım. Enaramo oynadğı dönemlerde ne yaptı? Top gelirse biraz kımıldadı, aynı Atıf gibi eveledi geveledi, gelmezse de yan gelip yattı. Bırakın rakibini kovalamayı bir adım önündeki rakibine bile pres yapmadı. Eğer yönetim Eneramo'nun peşindeyse çok yanlış yapar. Aynı şeyi Aydın için de söyleyebilirim. Geçen senenin sonunda sadece 5-6 maçta var olan diğer maçlarda top öldüren birini mi kurtarıcı görüyorçar. Yazık...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahmet Ateş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2014, 08:42   #39
muspol58
Tecrübeli Yiğido

muspol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 muspol58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eneramo bizim derdimize ilaç olacak biri degil boşa alıyorlar
Alt 17.12.2014, 09:38   #40
ıssızgemi
Yeni Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 ıssızgemi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

karlos bi zar attı masaya..ya kariyerini sıfırlayacak sivassporla birlikte küme düşüp teknik direktörlük hayali tarih olacak..ya da takımı kümede bırakıp kahramanlığa oynayacak..ikincisi biraz zor..koca memleketin takımı kumar malzamesi yapılmamalıydı..buna göz yuman yönetimi kınıyorum..karlos kendi egosunu tatmin etmek için istifa etmemekte direniyor..öyle ya,dünyanın tanıdığı bir adamın kariyeri söz konusu..! bir tane transfer isteyemezmi arkadaş bu adam..cebinde hiç liste yok,sisteminin de olmadığını daha önce kendisi söylemişti..!Allahını seven bi söylesin yapılan ve hiç ayağına top değmeyen transferlerin müsrifliğini..memleketimize verdiği zararları.enaramo iyide niye gittiği yerlerde dikiş tutturamadı..aydın da öyle..giden hiçbir futbolcu bi cırıh tutmadıki gelsin bize derman olsun..bizde oynarkende öyle ahım şahım değillerdi ki? hala batuhandan medet uman başkanı kınıyorum..eneramodan bi cacık olmaz.aydın niye kovuldu eskişehirden..? erman nerelerde şimdi..?mütevazi bir taraftar,şehir ve kulübü buldular kendilerini bi şey bellediler..niye bi halt yapamadılar gittikleri yerde..!?ligin sonunu görmek istemiyorum..memleketimide seviyorum...
Nörecüük şimdi..!?
ıssızgemi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
dönüyor, eneramo, sivasspora, yuvası