Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sözüm size İstanbuldakiler
Alt 12.04.2012, 03:21   #31
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sözüm size İstanbuldakiler

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sayın başkan sivaslılara sitem etmiş de, o bursa'dan kalkan 100 otobüsün büyük kısmının bizzat kulüp yöneticileri tarafından organize edildiğini niye söylememiş. bizde herşeyi gariban taraftarın üstüne atmak adettir. at kabahati taraftara gitsin, ne de olsa sesi çıkmıyor. e yönetim de ucundan kıyısından ufak tefek katkıda bulunsa, bir duyurudur vs yapsa fena mı olur??????
aynen kardeşim katılıyorum.ben bursada yasayan bir sivaslı olarak olayları burada daha iyi ve canlı gozle goruyorum.mac için sanayıcısınden,taraftar gruplarına herkez kenetlenmıs durumda bu gune kadar sadece sanayıcıler 100 otobus ücretsız tasıma yapacak.kulüp taraftar grupları mahalle mahalle adam topluyorlar maca.dahasını sızler dusunun..bızım baskanında en azından 100 otobus sıvastan kaldırsa,yada hıc olmasa 2000-2500 bilet dagıtsa derneklerde yada sıvaslı mahallelerde hıc fena olmazdı.ama bunlar maddıyata donusunce bızımkıler kacar durumda.cekırdek yıyen ıstanbuldakı taraftar maca gelse ne olcak,önemlı olan sıvastan kendı taraftar gruplarımızı,amıgolarımız maca goturmek onemlı baskannnn
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 08:36   #32
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet siz seyirci olabilirsiniz doğrudur..ama istbulda seyirci yoktur taraftar vardır..ben bile 42 yaşındayım ve 14 yaşından beri stadlardayım..yarın kadıköy yıkılacak merak etmeyin siz...biz yarın bursayı döve döve maçı alırız..ama finalde makum takıma maçı verirseniz sırf bilmem kaç sene sonra kupayı alsın diye...işte o zaman taraftarın T harfini artık ist bulda göremezsiniz..

demedi demeyin....
arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın hemen sen, özürdilemeye davet ediyorum biz ne makum takıma maç veririz nedede malum takıma yazını düzeltmeni sivas camiasından özürdilemeni bekliyoruz
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2012, 09:04   #33
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet siz seyirci olabilirsiniz doğrudur..ama istbulda seyirci yoktur taraftar vardır..ben bile 42 yaşındayım ve 14 yaşından beri stadlardayım..yarın kadıköy yıkılacak merak etmeyin siz...biz yarın bursayı döve döve maçı alırız..ama finalde makum takıma maçı verirseniz sırf bilmem kaç sene sonra kupayı alsın diye...işte o zaman taraftarın T harfini artık ist bulda göremezsiniz..

demedi demeyin....
Terbiyesizlik yapıyosun. Biz bu takıma gönül vermişiz sen bize satıcı diyosun. Kelimelerini düzgün seç.
Ayrıca senin gibi adamı da tribünlerde görmek istemiyoruz maça gelme daha iyi.
Alt 12.04.2012, 09:07   #34
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bügün istanbul`daki, pazar günüde Sivas`taki yigidolarin takima ne kadar sahip ciktiklarini görecegiz. Bugün kesinlikle Bursa taraftarindan fazla olmamiz lazim, pazar günüde en az 10 bin cekmesi lazim 4Eylül`ün, yoksa sapkayi önümüze koyup uzunca bir düsünmemiz gerikoyor.
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Has Sivas`li'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.04.2012, 09:20   #35
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizde Bursa'dan geleceğiz inşallah bursa çok taraftarı ile geliyor inşallah bizim yer dolar
Alt 12.04.2012, 09:54   #36
mustiiic
Acemi Yiğido

mustiiic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustiiic isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

herşey iyi güzel hoş. çokda iyi söylüyorsunuz.madem sivasta yaşıyıp sivasta gazetecilik yapıyorsunuz, koyun ağırlığınızı, sizde sivastan 100 otobüs yerine 200 otobüs kaldırtın. hep istanbuldaki sivasslılar. bırakın artık bunları. bende yıllara sivasta yaşadım, sivassporun her maçına gittim. istanbuldakiler maça niye gelmiyor dedim, köşe yazılarımda da yazdım. ama burada böyle değil. insanlar ekmek derdine düşmüş. sabah nasıl kalkıp işe giderim derdinde.kadıköy istanbulun göbeği diye yazmışsın. istanbulu hiç mi bilmiyorsun adres tarifinii mi?. kadıköy zengin mühitleri. sivasslılar daha çok karşı tarafta. ki karşıdan kadıköye geçmek sadece yol olarak 1,5 saat.
eleştiriye eleştiri.
ben maça kesinlikle gidecem ve yanımda 5 kişi götürecem hemde sivaslı olmayan ve sivaslıları desteklemek için götürecem. hemde yarın işe geç kalmak pahasına ve gece saat 3 te eve ulaşacağımı bile bile. bu sevda böyle bişiy. ama diğer insanları yani gelemeyenleri de böyle eleştiiremem. keşke herkes gelse de doldursak ama davulun sesi uzaktaki gibi güzel gelmiyor GURBETTE....
Alt 12.04.2012, 10:43   #37
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mustiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herşey iyi güzel hoş. çokda iyi söylüyorsunuz.madem sivasta yaşıyıp sivasta gazetecilik yapıyorsunuz, koyun ağırlığınızı, sizde sivastan 100 otobüs yerine 200 otobüs kaldırtın. hep istanbuldaki sivasslılar. bırakın artık bunları. bende yıllara sivasta yaşadım, sivassporun her maçına gittim. istanbuldakiler maça niye gelmiyor dedim, köşe yazılarımda da yazdım. ama burada böyle değil. insanlar ekmek derdine düşmüş. sabah nasıl kalkıp işe giderim derdinde.kadıköy istanbulun göbeği diye yazmışsın. istanbulu hiç mi bilmiyorsun adres tarifinii mi?. kadıköy zengin mühitleri. sivasslılar daha çok karşı tarafta. ki karşıdan kadıköye geçmek sadece yol olarak 1,5 saat.
eleştiriye eleştiri.
ben maça kesinlikle gidecem ve yanımda 5 kişi götürecem hemde sivaslı olmayan ve sivaslıları desteklemek için götürecem. hemde yarın işe geç kalmak pahasına ve gece saat 3 te eve ulaşacağımı bile bile. bu sevda böyle bişiy. ama diğer insanları yani gelemeyenleri de böyle eleştiiremem. keşke herkes gelse de doldursak ama davulun sesi uzaktaki gibi güzel gelmiyor GURBETTE....

Mustiiic kardeşim benden büyükmüsün küçükmüsün bilmiyorum ama Aptullah abinin yazdığını tam anlamadığın kesin. Adam,daha önce olimpiyat stadı için uzak diyenler için istanbuln göbeği demiş,ikincisi sen sivasta köşe yazarlığı yaptığını yazmışsın. Paki o dönemlerde Sivasspor taraftarı için ne yaptın bana somut olarak yazda bende bileyim herkeste bilsin. Ayrıca,Sivas'tan istanbul'a maç için gitmek tribünü doldurmaz,önemli olan oradaki sivaslıların gelecek olması. belki sen farkında değilsin ama şükrü saraçoğlu'nu dolduracak seyirci var. Birde " Millet ekmek derdinde" gibi acitasyonları hikayeleri bırakın. Sivaslıysa gelecek,üstelik maç saati iş saatindede değil
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 12:31   #38
kocakss58
Yiğido

kocakss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 kocakss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

esenlerde oturuyorum.24 kişi ile maça gidiyoruz.....''sen yoksan bir kişi eksik demektir.''
kocakss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 15:58   #39
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde bugün Bursaspor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. Ligde Play-Off’a kalmayı başaran iki takımın mücadelesi Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak. Avrupa’ya giden bu yolda kupayı hedefleyen iki ekip için taraftarları da stattaki yerleri alacak. 250 otobüsle bu sabah hareket edip, İstanbul’a gelecek olan Bursaspor taraftarları 15 bin kişiyle takımlarına destek verecek. Bu maç için özel pankartlar hazırladıkları öğrenilen Yeşil-Beyazlılar’ın, şovlarıyla da karşılaşmaya damga vurması bekleniyor. Sivasspor cephesinde ise dün akşam saatlerine kadar biletlere ilgi azdı ama başkan Mecnun Otyakmaz, 12. adamlarına inanıyor.

Otyakmaz’dan mesaj var”

FANATİK’e konuşan Otyakmaz, “Taraftarlarımızın bu önemli karşılaşmada takımlarına destek olmak amacıyla stadı doldurmalarını bekliyoruz. İstanbul’daki tüm Sivasspor taraftarlarını bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. İyi ve kötü günde hep yanımızda oldular, yarın da (bugün) bizi yalnız bırakmasınlar” açıklamasını yaptı.

Yiğido’da tek eksik

Hafta başından bu yana Fenerbahçe’nin Dereağzı Tesisleri’nde çalışan Sivasspor, zorlu maçın hazırlıklarını
tamamladı. Karşılaşma için geri sayıma geçen Kırmızı- Beyazlılar’da uzun süredir sakatlığı bulunan Ziya’nın dışında eksik bulunmuyor.

Ozan İpek yine yok

Tesislerinde dün son idmanını yapan Bursaspor’da, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Ozan İpek’in dışında eksik yok. Gaziantepspor maçında sakatlanan Adem Koçak’ın ise Sivasspor’a karşı
forma giyebileceği belirtildi.

kaynak http://www.fanatik.com.tr/Haydi-maca...214_258976.htm
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 17:00   #40
YİĞİDO EMİR 58
Yiğido

YİĞİDO EMİR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 YİĞİDO EMİR 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maç saati görürsün istanbuldakileri
YİĞİDO EMİR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
size, sözüm, İstanbuldakiler