Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Roberto Carlos Sizce Gitmeli mi?
r.carlos eski futbolcu olarak ,insan olarak mükemmel bir insan ,teknik direktör olarakda ilk yılında kısıtlı kadroyla başarılı oldu sayılır,ancak bana göre bizim gibi yağıyla kavrulan takımlarda hocalık yapması hem kendine hem takıma zarar verir,r.carlosu alan takım paralı olacak ,yönetimi cimri olmayacak büyük takım olacak ,sivassporun bu kötü durumunun ana kaynağı sadece r.carlos değildir ,yönetimin acizliği ,futbolcuların vurdumduymaz oyunu,bencilliği,beceriksizliğ i,hakemlerin adiliği şerefsizliğide unutulmamalıdır,busaatten sonra gitmesinin yada kalmasının benim için hiçbir önemi yok,devre arasında bu takıma iyi kaleci,iyiönlibero,iyigolcü,iy iortasaha ,iyikanat oyuncusu alınmazsa [alınacağını hiç sanmıyorum]değil r.carlos löwüde getirsen,luceskuyu,morinyoyuda getirsen faydası yoktur,bakın bu takımı nezaman hocalar kurmaya başladı ,ozaman takım şaha kalktı,şampiyonlar liginde oynadı ,uefada oynadı ,yada ilk 5 e yakındurdu,nezamanki yönetim hocanın değilde kendilerinin aldığı oyuncuları aldı ,ozaman takım hep küme düşme hattında kaldı,verner lorant döneminde düşüyordu bülen uygun aldığı adamlarla ligde tuttu,muhsin hocayı erken türkiye getirdi ,bulige uymayan yumuşak takım oluşturdular ozamanda mesut bakkal ligde tuttu,oda yeni takım kuramadı takımı düşme hattında bıraktı,rıza hocanın aldığı adamlarla ligde kaldık,avrupaya ,kapısına yaklaştık,busezonda ,r.carlosun istediği hiçbir oyuncuyu almadık cezasını hem taraftar olarak bizler,hem r.carlos,hem futbolcular hemde yönetim çekiyor,batuhanı cruntusu mehdiyi ademi kadiri,ümiti ,ahmeti cihanı musayı r.carlosun istediğini saNmıyorum,bunlar beceriksiz yönetimin icadları yüzünden oldu,r.carlos sivasdan gidince takımsız kalmaz ,araplar havada kaparlar milyon erolarda öder,benim için önemli olan sivasspordur ,eğer devre arasında dediğim mevkilere adam alınacaksa kalsın,yok alınmıyacaksa 3.ligden 2.ligden adam alınacaksa ne bizi ne hocayı nede yönetim kendini üzsün ,efendice ayrılalım gitsin herkes yoluna baksın bizde mesut bakkal hocayla ,ilyas tüfekçiyle filan, ligde kalma şansımızı sonuna kadar zorlayalım r.carlos kimm ?bu yönetim kim?
|