Cevap: Pedro Oldoni kimdir?
Pedro Oldini 1 i videoda izlediğimde ben de hayal kırıklığına uğramıştım;ama Pedro oldini 2 videosunu dikkatle izlersek oyuncunun sadece boş kaleye goller atmadığını da ,kafa golleri attığını,adama geçip goller attığını da göreceğiz...Eğer bu haliyle sivasspora geliyorsa sivasspora katkısı fazla olur;ama 2012 de ağır bir sakatlık sorunu olduğunu Wikipedi de okudum...Sakatlığı tam geçmemişse,uzun zamandır oynamamışsa,hazır değilse işte o zaman işimiz çok zor..Umarım hazır bir şekilde sakatlık sorunu olmadan gelir ve sivassporun M. Yıldız ve Enaramo dan sonra arzuladığı pivot santrafora da kavuşmuş oluruz....2. olarak Doğu Bey hatırlattı ama bende bir kez de hatırlatıyım;bu oyuncu bize Seri B den değil Seri A dan geliyor..Yani geldiği takım Brezilya süper liginde oynayan bir takım..Ben 2. 11 dak.lık videoyu izlediğimde biraz umutlandım..Tek istediğim sivasspora sakatlık sorunu olmadan hazır olarak gelip taraftarın özlediği santraforu izlettirmesidir...2.,3. bir Bednar,Utaka,Jebbur vakası umarım yaşamayız...
|