Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı
hala yonetýmý savunanlar varya.hala býzý onla rçýkarmýþta onlar sayesinde süperligteymþizde...falan n filan..ii yýllaarca adamlara duacý olalým bu arada onlarda bizi salak yerine koymaya devam etsin...bu þekýlde yonetecekse çok ciddi söyluyorumm belediyede yonetýr..býraký n devredin yonetýme..soruyorumm size bu yonetýmm sizce neden býrakýp gitmiyor...medýcanadan alýnan paralar nerelere gitti..neden hiç birþey yapýlmamasýna raðmen bizim adýmýz deðiþti ne uðruna satýldý sivasspor...cevap beklýyorum..
|
Kisitli imkanlarl, borca girmeden, hakemlerin katlettigi maclarla sayisiz puan kaybeden boylece milyon tl yayin gelirinden olan yonetimden bahsediyorsun yigido.. Bu takim son haftalarda 2 defa sampiyonlugu kacirmissa elbette bunun en buyuk pay sahibi taraftar, futbolcular, teknik direktordur ve illa ki yonetimdir.. Bu takim 3. temmuz gibi bi surecten gecmis baskani hapse dusmus yinede dusmemistir.. Yeri geldiginde bizi sikeyle suclayan takimin baskani bile bu takimin baskanini sucsuzdur demisken, uc bes kendini bilmez taraftari (kendim sahit oldum) baskanina ve futbolcusuna "sike yapsana" diye tezahuratta bulunmustur.. Bu takim hic bir zaman oyuncusuyla parasini odemedigi ve odeyemedigi icin gundeme gelmemistir.. Hic bir zaman kendi reklamini yapmak icin yoneticilik yapmamislardir.. Yani demek istedigim su.. Hirsizlikla sucladigin bu yonetim takimin temelini saglam atmistir.. Ha hic hatalari olmadi demiyorum, hatalari da elbet oldu.. Transferde her takimda oldugu gibi basarili da olmustur basarisizda.. Benim ama asla anlayamaycagim sey, sadece transferde ki basarisizliga odaklanip acimasizca elestirmeniz..