Arkadaslar fatih terim bu kadar büyütmeyelim
Sayin hemserilerim ve yigidolar lütfen sayin fatih terim ne kral nede kralice onu bu kadar büyütenler kral fatih terim galata saray zamaninda HAGI sayesinde imparator oldu hagi gene gelsin oynasin ve hakan sükür veya onun gibi biri genede fatih terim imparator olur cunkü basari onda degil o egoist biri oyuncularda düsününki avrupa sampiyonasinda hep sansa yendik taki Almanya macina kadar Almanya macinda oyuncular cok güzel konsantra olmuslar cokta güzel oynadilar cünkü onlar biliyorlar kadronun bu kadar dar ve zor durumda oldugunu herkes damardaki kaninin hakkini vermeye calisti ama egoist Fatih terim anadolu takimlarindan kimseyi kadroya almadi cünkü eger basarili olursa bir kactane büyük takimlardan oyuncu götürür bugün oyuncularin bir kactanesini beraber götürdügünde oda oradan yolunu bulur bugün SIVAS SPOR ona ne verebilir veya geldiginde fatih gelipte sivasimi calistiracak Bir atasözü vardir bitin isi olmasa camizin kicinda gezmez.fatihte onun gibi oda ne bulursa büyük tahkimlarda buluyor.bizim BÜLENT antrönerimiz bize cok iyi sade büyük dedikleri istanbul takimlarina karsi biraz zafiyeti var benim istedigim onlari yenelim yeter bugün televizyon yorumculari bile onlarin davulunu caliyor cok kicik oluyorum yorumlara bak hep fener,galata,besiktas,az buzda olsa trabzon.bu bir spor olmaktan cikiyor kutuplasmak oluyor spor olsaydi herkesden esit sekilde bahsedilirdi arkadaslar benim icin herkes kendi memleketinin takiminin tutsa daha iyi olur adamlar para bol sezonda yüz milyon transfer parasi veriyorlar yabanci oyunculara onlar kadar bizde oyuncu yokmu bir sürü altyapi da oyunculari var yetistirsinde Dünya capinda bizim oyuncularimiz oynasinlarparalarda bize gelsin o kadar yatirima karsi avrupada ne basarisi gösteriyorlar onlarin mali kaynaklarinin ücte biri anadolu takimlarinda olsun yeter ama onlar genede maclari almayi bilirler cünkü hakemlerin hepsinin gönlünde bir takim yatiyor benim cocuklugumun zamaninda herkes baska takim tanimiyorduki hepte o büyük dedikleriydi bugün onlar hakemlik yapiyorlar TV YORUMCULARINDAN bir (ÖRNEK) büyük takimlardan biri deplasmanda oynadigi zaman beraber veya yenildiginde o takimin kaybolan pugani diyorlar neden demiyorlarki ev sahibinin kaybolan pugani demiyorlar.biraz fazla oldu galiba Saygilar.
|