Kardes olmaz adamın futbol karakterı bıze uygun degıl ıspanya çunku bu adama şans vercez derken burhanı yedek bırakamaz Sergen bızde ıyı oynayan 3-4 futbolcu var zaten mevkıı geteksız bence orta saha ve defansa takviye sart bol kese transferı bu
Bu oyuncu sadece sağ kanat oynamıyor ki, sol ve forvette oynuyor. Takım nerede aksarsa oraya monte edilir. Alternatif oyuncu olması oyuncuları kamçılar.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı umitfidan'a Teşekkür Ediyor...
Hala burhan diyen adamlar var yaa. Siz fb macini izlediniz herhalde burhanin adim atmaya dermani kalmamis. Adam 40 ina demir atmis hala burhan diyorlar. Su anda beykan bile cok rahat burhani keser.
Peki bu adam şimdi nerede oynuyor ? Bize nerden geldi ?
Ludogrets Razgrad takımından geldi ŞL görmüş Liverpola gol atmış sağ açık ve forvetin her bölgesinde oynayan 27 yaşında bir oyuncu. Bir önceki kulübü ise Celta Vigo... Maliyeti ise 1,3 M Euro...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Ludogrets Razgrad takımından geldi ŞL görmüş Liverpola gol atmış sağ açık ve forvetin her bölgesinde oynayan 27 yaşında bir oyuncu. Bir önceki kulübü ise Celta Vigo... Maliyeti ise 1,3 M Euro...
Ustam ! Yukarıda yorum yapanlardan birisi ,burhan-ı yedek bırakamaz ,Sivas'ta yapamaz nede olsa İSPANYOL gibisinden bir ifade kullanmış ,bende ona nispeten sordum . Nerden geldi diye....
Geldiği ülke Bulgaristan ! Her yerini az çok biliyorum ..yolu bile yok .yok oglu yok..burdan Sivas'a gelecek oyuncu elbette kendini Katar'a gelmiş gibi hisseder
__________________ subasi29!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Ustam ! Yukarıda yorum yapanlardan birisi ,burhan-ı yedek bırakamaz ,Sivas'ta yapamaz nede olsa İSPANYOL gibisinden bir ifade kullanmış ,bende ona nispeten sordum . Nerden geldi diye....
Geldiği ülke Bulgaristan ! Her yerini az çok biliyorum ..yolu bile yok .yok oglu yok..burdan Sivas'a gelecek oyuncu elbette kendini Katar'a gelmiş gibi hisseder
Bu bir aşı meselesi tutar tutmaz onu futbolcunun kendisi bilecek. Kimler geldi kimler geçti bu takımdan. Nice yıldızlar birşey veremeden gitti. Nice isimsiz futbolcularıda kahraman yapmıştır. Ama oyuncu iyi kaliteli bir isim. Bize aldığı paradan çok hizmetleri ne olacak. Göreceğiz...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ