Sivasspor bu maçta orta sahada rakibine karşı iyi oynarsa;orta sahada rakibinin fazla pas yapmasına izin vermezse;forvet hattındaki Demba ba gibi oyunculara fazla pozisyon vermezse bu maçtan puan alır..Ama tersine orta sahayı rakibine bırakırsa bu maçtan puan hayal olur..Onun için bu maçta kontollü alan daraltarak oynayıp rakibi oyundan soğutabilirsek puan şansımız var...Aydın bu maçta 2. yarı mutlaka oynatılmalı;rakip oyunun son 20-25 dak. sında oyundan düşebiliyor..Akılları Liverpool maçında olacağı için bundan da faydalanıp maça iyi konsantre olup bu maçtan puan almak lazım..Enaramo sakatlıktan yeni çıktı ;henüz hazır değil..Umarım kadroda alınıp oynatma riskine girilmez..Enaramo bize ilerki haftalarda daha fazla lazım...Bakalım maçın gündüz olması rakibi nasıl etkileyecek...Bu maçtan puan almak için kesinlikle bireysel yapılmamalı....Defansın bu maçta çok dikkatli olması lazım...
Önceki hafta Konya deplasmanına gitmiştim, sonra Ankara'da Gençler maçına gitmiştim, şimdi de bu maç için biletimi aldım, Sivas'a gidiyorum inşallah... Geçen sene gibi 3 puanı alabilirsek harika olur, yoksa 1 puan da karlı ama inşallah sahadan elimiz boş ayrılmayacağız...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
TAHMİNİM stadın tamamına yakını dolacaktır,kale arkasını çoğu sivaslı geçinen bjk taraftarları ,herzeman olduğu gibi dolduracaktır,liverpol maçı belki çoğumuzun gözünü korkutmuştur,ancak lig maçları çok farklı oluyor ,balıkesirspor bile bjk yi azdaha yeniyordu,bjk yi bukadar zor durumda bidaha bulamayız,cenkde yok,frankoda,sivokta,bundan önceki maçlarda tolgayıda cenkide geçemedik ,busefer çok farklı olmasını ve bjk yi yeneceğimize çok inanıyorum