https://www.youtube.com/watch?v=8LzRE2ZhAfg
https://www.youtube.com/watch?v=qRUgKrtT644
Biz bunları istiyoruz Okan Bey. Tamam beyefendisin efendisin, kibirli değilsin. Seni destekleyenleri kırmadan bugüne kadar görevini sürdürdün ama Artık Yeter! Bu takım bu lige kolay çıkmadı, bu kadar kolayda düşemez. Burayı Elazığ ile karıştırma, yıllardır Süper Ligde oynayan iyi kötü futboldan anlayan bir seyircisi var. Ligin devreden sonra 3. haftasına girilecek sen hala transferden bahsediyorsun, e arkadaş madem elindekiler yetersiz bu zamana kadar neden istemedin, madem yeterli gördün neden şimdi işler kötü gidince transfer ayağına yatıyorsun, ayıp değil mi bu şehre, ayıp değil mi emeğinden rızkından kesip stada iyi vakit geçirmek isteyen, zaten hafta içi mahvolmuş bu adamlara hafta sonu adam akıllı bir futbol izletip yüzlerini güldürmen gerekmez mi ? Bahane üretmek yerine, ama yok bizde maalesef herkesin bir bahanesi var nasıl olsa !
Şimdi gelgelelim senin teknik direktörlüğüne bu zamana Milli Takımda yardımcılık yaptın, iyi hoş bir başarıdır. 2. maceran Elazığ oldu, iyi futbol oynattın dediler, düştün. İyi futbol oynayıp kaybetme lafını da hiç anlamam, madem o kadar iyiydi neden bu takım düştü. 3. başarında Sergen'in ipten aldığı borçlu Antep'te 10 küsürde bitirmen. 2 takım yönetmişsin Süper Ligde 1'i düşmüş diğeri de kalmış ve 9 haftada 5 puanı mı ne vardı galiba, az çok bir şeyler yapamasa da yinede berabere kalan bir takıma 10 maçta 8 puan topladın, bu başarı değildir ve ligdeki diğer rakiplerimizle aradaki farkı 2 maça çıkardın, burdan sonra bu takımı kurtaracağına inanıyorsan kal ama hırs yapıp kibirli davranıp sahaya yüreğini koymayacaksan, ellerini bağlayıp maçı izleyeceksen bırakta işi bilenleri yapsın. Futbolculuğuna lafım olmaz ama teknik direktörlüğün şu ana kadar başarısızlık üzerine kurulu, Elazığ'a çevirip bir de üzerine borç takıp gideceksen bu takım ve bu şehir sana hakkını da helal etmez. Bu saatten sonra yerli transferi yapmayacaksın heralde 2. ligde de en fazla 3 yabancıyla oynanıyor, e geri kalanlarının fesih bedelini kira bedelini cebinden mi vereceksin Okan Bey ? O yüzden ne sen bizi yor ne de biz seni beceremedim, elime yüzüme bulaştırdım, istifa ediyorum de bizde seni iyi hatırlayalım.