Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 19.09.2015, 20:48   #31
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 463 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Maci canli staddan izledim rahat olmasada kazabilecegimizi dusunuyodum hayal kirikligina ugradim...maglubiyeti baska kimseye ne hakeme nede seyirciye mâl etmeyelim eger dakika 70 lerde burhan o kadar yuzde yuzluk pozisyonu kaciriyosa daha konusmanin geregi yok. Gecen yildan beri bu kacinci oldu artik yeter...sergenle cici arasindada net problem oldugunu hissettim insallah yanilmisimdir her an bi kriz patlak verebilir allah sonumuzu hayir etsin...
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2015, 20:55   #32
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sıkıntı yok.Antalya ve Mersin maçlarında çıkarılacak min. 4 puanla çıkışa geçeğiz inşallah.Kötü futbol oynamıyoruz sadece ilerde ekstra işlere ihtiyacımız var.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2015, 20:56   #33
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kadoromuzun çok geniş olması bize sıkıntı yaratıyor !! Demiş başkan ..ileride baskı yapıyoruz ya,orta alanda basıyoruz ya,çokta gol atıyoruzz .. Ama maçlarda başka oyuncular oynatıyoruz nede olsa kadro geniş ! Zamanında transfer yapaydın . Çocukmusun sen bu nasıl açıklama hayret birşey ya
Alt 19.09.2015, 21:14   #34
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sergen Yalçın'a birileri artık şunu anlatsın.. Hocam bu iş yorum yapmaya benzemez..

Birileri futbolculara artık şunu anlatsın.. Beyler kendinize gelin, bu iş İstasyonda elleriniz cebinizde gezmeye benzemez..

Sergen neyin arayışında, bir türlü hala kemikleşmiş bir onbir sahaya sürmedi.. Oyun içinde sürekli yanlış taktik ve stratejiler.. Oyuncu seçimlerimde hep tayming hataları üst üste..

Eskişehir maçında, henüz hazır olmayan Yekta ile başlamak..
O dönem formda olan Dani'yi sonradan oyuna alması..

Osmanlı, Rize ve bugün konya maçı da dahil henüz takıma hala ayak uyduramayan Jeranimo ısrarı..

Rize maçında, Cicinho sürprizi, sonrasında 10 kişi kalan rakibine karşı Forvet oyuncusunu defansif orta saha ile değiştirmesi..

Orta sahaya Kone gelene kadar sürekli yanlış tercihler.. Bence Kone'nin yanında oynayacak yek kişi, Yekta olmalıdır..

Orhan, Hakan ve Yiğit'in bu takımda var olmasının sebepleri Sergen YALÇIN mı, yoksa yönetime yakınlığı ile bilinen eski futbolcumuz Yasir Elmacı mı.?

Şayet uzun paralarla oynayacak ise bu takımın forveti Jeranimo olmamalı.. Ya Batuhan pilot santrafor yada Eneramo olmalı..

Futbolcularda arasında bir huzursuzluk ve gruplaşmanın varlığından söz etmek olası.. Eskiler yeniler.. Yada Sergenci futbolcular, yönetimci futbolcular..

Son paragraf Sergen'in hala aklı istediği futbolcuların yönetim tarafından hem alınmaması ve hem alınan oyuncuların takıma geç katılmalarından dolayı Sergen ile Yönetim arasındaki limoni durumlar..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2015, 21:44   #35
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 474 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kalede setkus son 3 maçtır çok iyi.defansif anlamda sıkıntımız yok ama ilerde üretkenlik çok az.atıfı eleştirenlere katılmıyorum.takımı ileri taşıyor bişeeyler yapıyor en azında çabalıyor.

solbekte ziya çok iyi başlangıç yaptı.1e1 de biraz daha çabuk olursa sol kanatta çok iyi olacak.barralesi beğenmeyenleri anlamıyorum batuhan çok mu iyi.formsuz bir takımda forvet ne yapsın.isterse bu messi olsun ne yapabalir.her geçen maç daha çok kendini gösteriyor.bu sene forvet hattında sıkıntı çekmeyiz.eneramo çok diri gözüktü ona çok sevindim.

burhanın stili iyi fakat bişeyler eksik.hızı çok iyi mesela.fakat genç erkan sağ kanatta denenmeli.erkan ne hakana ne yiğite benzemez.erkanda kumaş var ve genç.1e1de etkili ve ortaları güzel.

konenin yanında yine ısrarla diyorum yekta oynamalı.ademde bizim göremediğimiz sergenin gördüüğü ne var?hakan konusu ise daha beter.bir de serbest vuruşları CİCİNHO varken o kullanıyor.gördük dağlara taşlara gidiyor top.hakanın oynatıp beykan mehdinin 18e sokmayan erkan hatta ibrahimi oynatmyan SERGEN bişeyden anlamıyor.

Sonuç olarak sergen yol yakınken bırakmalı.antalya maçını es geçiyorum ama mersin maçını da yenemezsek eminim sergeni taraftar göndertir.bu takıma genç oyunculara taraftarlara önem veren bir td. lazım.takımı benimseyen td.lazım.bu süreçte en iyi aday da bülent uygun olur.adam sivası takip ediyor ve bizim içimizden biri.
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı çorluluyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2015, 21:46   #36
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Öncelikle sergen hoca şehri ve takımı benimsemelidir
KONE yi banko oyuncu olarak görürsek mevcut oyun şablonunda Adem hakan özmert orhan gülle yiğit incedemir yekta mehdi bunlardan bir tane bile adam akıllı libero çıkaramıyorsak bu kadronun neresi geniş!! bu oyuncuların kapasitesi de tartışılır karabüksporun vasıfsız oyuncuları erkan kaş hariç neden alındı
ibrahim akın madem oynamayacak bu kadroda neden tutulur
beykan herhangi sakatlık ceza durumu yoksa neden oynatılmaz

omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2015, 21:55   #37
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hemen her macda kazanma arzumuz depresiyor nefsimiz kabariyor ama ne kadar iyi oynasanda sans yaninda degilse malisef olmuyor tabiki kazanmak icin mücadele ve azimli oynamaliyiz insallah ileride bu sanssizligi yenecegiz birazdaha sabirli olmak gerekiyor bu sene kadromuz cok rahat sikinti cekmeyiz
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2015, 21:57   #38
Nihat5858
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 366 Nihat5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sergen hoca ıstıfa etmelı gıdış çok kötü... Sıvasda yaşayan yıgıdolar nerdesınız burda yazan sıvasda oturan varsa sızede yazıyorum kardesım bu stad bomboş her hafta bır tribün yapmak zormu once ıgneyı kendımıze batıralım... Bugun burhan zıya ümit ibrahım ıyı ıyıydı..eneramo dırı gözüktü gözüme ,ama artık Adem atıf uyarılmalı atıfın bırsuru kesılmesı hayırına olacaktır adam oranlara baktım en çok pas hatası onda ademde kadır gıttı sahada yok akıl alır gıbı degıl,Sergen hoca ıstıfa etmeden toparlanmak zor gıbı
Nihat5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.09.2015, 22:06   #39
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Geçen yıl malum (!) tv kanalında yorumcuyken, "Sivasspor'da ki kadro benim elimde olsaydı şampiyonluğa oynardım" diyen o SERGEN, bu SERGEN değil mi?

Kadroyuda kendi kurdu, geçen sene de 15.'ydik, bu sene de burnumuzu 15.likten çıkartamıyoruz. Demek ki, bu iş tv salonlarından sallamaya benzemiyor Sergen efendi.

Ya takımı toparla, ya da bavulunu..

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2015, 22:15   #40
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Cicinho dururken duran topları Hakan Ozmert'in kullanması da neyin nesi Sergen Efendi. Varsa Cicinho ile bir sorunun çek git bu takımdan. CİCİNHO hem hocalık hem futbolculuk yapar bu takımda.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı