Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı
dünki maçta doğa ya yapılan protestoyu hiç doğru bulmuyorum her ne olursa olsun busekılde bir protesto hemde maca cıkmadan önce yapılmaz bence bızde taraftar yok sadece küfür var bu sezon sivassporun bütün maclarını maraton türübününden izledim kısa bır olay anlatmak istiyorum bursa macında hakem bülent yıldırım macın başlamasına az bır zaman kalmıs hakem sahada ısınıyor bızım maratondan bırkac ,kendini bilmez bülent yıldırıma gecen sezon yaptıklarını unutmadık dedi ve arkasından sürekli küfür ettiler bülent yıldırım bu küfürlere en sonunda dayanamadı ve küfreden bırkac densize dönerek gülümsedi ve az sonra görüşürüz der gibi bir işaret yaptı bütün maç boyunca takdir haklarını bursadan yana kullandı ve bu kendını bılmez kişiler o meşhur hakem tezaratını yaptı ibn. ahem tarzında yaşlı bir taraftar yapmayın kulübe sizin yüzünüzden para cezası gelecek dedi onuda dövmeye çalıstılar
bence bu kendini taraftar sanan topluluğa karşı bütüün taraftarların duyarlı olarak bu kişileri aramızdan uzak tutmamız ve bu tarz olaylara mahal vermememiz gerek
|
Sözlerinizin altına imzamı atarım
Çok yerinde bir tespit
Biz taraftarligi koro halinde küfretmek olarak algılıyoruz
Doğaya yapılan bu tezahürat akhisar maçında da yapıldı maalesef
Kötü oynamış olabilir ama üslup doğru değil
Bir futbolcu için en kötü şey kendi taraftarı tarafından yuhalanmaktır
Buradan taraftar gruplarına bir kaç ricam olacak
Lütfen maraton tribününde daha etkili olalım oraya yayılıp koro halinde küfür değil marşlar söyleyelim
Maraton tribününden ses daha fazla geliyor tezahürat yaptıklarında
Ayrıca bu yeni yetişen genç nesle de aksediyor
Bu da kısır bir döngü olarak sürüyor maalesef