Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı
Bu listeye ,abola,mehdi,i.akın,erkan kaş,yekta,burhan,adem de eklenmeliydi,abola oynamıyor ,i.akın oynamıyor,yekta oynamıyor,mehdi oynatılmıyor,burhan oynuyorsada oynadığı oyundan ben bişey anlamıyorum,ademin varlığı yokluğu belli değil ,oynatmıyorsan bu kadar külfeti çekmenin anlamı nedir?yollanan oyunculardan özellikle eneramoya ,emekleri için teşekkür ediyorum,bu sezon için değil belki,3 sezon bizi ligde tuttuğu için,hoca müsfettesi sergenin harcadığı oyuncu oldu,sakatlıktan sonra bi türlü kendine gelemedi yolu açık olsun,ümit ve batuhan eğer devre arasına kadar öyle yada böyle oynatılsaydı, bugün enaz 10 puanımız daha olurdu,onlarada ömür boyu ,futbol hayatlarında üstün başarısızlıklar diliyorum,hakanı ve orhanı zaten en başından beri istemiyordum,bizim futbol profesörleri sende kimseyi beğenmiyorsun diyorlardı, alan haYrını görsün,4 futbolcu alacağız diyen yönetim ,sanırım takımı küme düşürmeye and içmişler,yaw 3 forvetin yok,[baroles,eneramo,batuhan]sol açığın yok,ümit gitti stoperin yok,önliberoda konenin yanında adam yok,sağ açıkta burhan yetersiz,ortasahanın göbeğinde 10 numaran yok,sırf bu açıdan baksak enaz 3 forvet,1 sol açık,1 sağkanat,1 önlibero,1 stoper,7 oyuncu lazım,eğer sezon sonuna kadar adem iyileşip gelecek deniliyorsa,burhana katlanırız deniliyorsa,solu erkan& ziya idare eder deniliyorsa,ortasahanın göbeğinde yektayı adam ederiz deniliyorsa,beykanı maradona gibi yaparız deniliyorsa,stoperde 35 lik ibrahim yeterli deniliyorsa,bende bişey demiyorum,futbol cahiliyim ben
|