Cevap: Türk Futbolundan İnciler :)
•C.Ronaldo: Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu.
•Yılmaz Vural: Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak ?
•Zinedine Zidane: Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo.
•Sinan Engin: Kezman benim gibi... Ben de çok top oynamak istiyorum ama halim yok. Kezman da öyle... O da çok istiyor oynamak ama oynayamıyor. Geliyor, gidemiyor. Ben de geliyordum, gidemiyordum.
•George Best: 1969´da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı.
•Hristo Stoichkov: Beni durdurmak için tabancaya ihtiyaç duyarlardı. Ama Messi’yi durdurmak için makineli tüfeğe ihtiyaç var.
•Diego Lugano: Boş zamanlarımda stresimi atmak için boks yapıyorum
•Arda Turan: Cristiano Ronaldo dünyanın en iyisi ama Messi bu dünyadan değil
•Johan Cruyff: Doktorlar sigarayı bırakmazsam artık futbol oynamayacağımı söylediler. Ben de futbolu bıraktım.
•Muhabir: Messi´yi nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz ?
Jose Luis Oltra: Guradiola’dan Messi’yi oynatmamasını rica edeceğiz.
•Muhabir: Takım yorgun muydu ?
Mourinho: Yorgun mu ? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil.
• Prekazi: Arena´ya gitmek istemiyorum. Sami Yen´i seviyorum.
Ceyhun Y: Sami Yen mi kaldı abi ?
Prekazi: Babam da öldü ama hala seviyorum.
•C. Lucarelli: Bazıları kazandıkları milyonlarla kendilerine Ferrari yada bir yat alır, ben ise kazandığım paramla Livorno forması alıyorum
•Zlatan İbrahimoviç: ´´Kendisine ´Gay misin ?´ diye soran bir gazeteciye Zlatan İbrahimovic´in cevabı: Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim.
•Erman Toroğlu: Letonya´nın defansı kalas gibi... Kessen iki oturma takımı, bir masa yaparsın
•Balotelli: Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi.
•Eric Cantona: Ben belli bir takıma karşı oynamam. Ben, yenilgiye karşı oynarım.
•İlker Yasin: Evet sayın seyirciler, elin zencisi, elin arabı ‘hat-trick’ yapıyor, bizim Hakan’ımız, bizim Oktay’ımız uyuyor...
•Francesco Totti: Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım. Hepsini birbirleriyle aldattım ama Roma´yı asla aldatmadım.
•Spikerden Hami Mandıralı´ya: Penaltıyı kaçırdın ne diyeceksin? Hami: ´Canım sağolsun´
•Ron Atkinson: Hayatım boyunca hakemler hakkında yorum yapmadım ve bu alışkanlığımı bugün maçımızı yöneten şerefsiz için bozmayacağım.
•Samuel Eto´o: Ben size gol sözü vermiyorum. Ama ertesi gün bir ´beyaz´ gibi yaşamak isteyen ´siyah´ kadar koşacağım sahada.
•Sergen Yalçın: Avrupa´ya gitmek öyle kolay değil. Bayern Münich beni alacaktı, adamlar beni bir araştırmışlar, almaktan vazgeçtiler.
•Xavi: Altyapı antrenörü Charly Rexach bize hep ´Tek pas bile yapmayın. Yarım pas yapın´ derdi.
•Pascal Nouma: Eğer oyundan alınmasaydım, takım arkadaşlarımı bıçaklayabilirdim. (6-0´lık Leeds United mağlubiyeti sonrası)
•Bill Shankly.: Hakemlerin sorunu nedir biliyor musunuz ? Kuralları biliyorlar ama futboldan anlamıyorlar.
•Sevilla Başkanı Del Nido: Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam (Şükrü Saraçoğlu) görmedi
•Muhabir: En çok beğendiğin gollerin hangisi?´ Şota: ´Oğlum ve kızım.
•Luis Felipe Scolari: Bir kupa kazanmak istiyorsanız Pele ne diyorsa tersini yapmalısınız
•Aykut Kocaman: ´Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çünkü mağlup olunca ne deneceğini unuttum´ Aykut Kocaman, Sivasspor yenilgisi sonrası
•Vagner Love: Beni futbol oynuyor zannetmeyin. Benim yaptığım şey sevgilimle 90 dakikalık dilimler halinde zaman geçirmek. Futbol bir aşktır. Ben de ona aşık olanlardan biriyim.
•Ahmet Çakar: Her takım eşittir ama üç büyükler daha eşittir.