Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı
Peki neresini kötü buluyorsun Siteyi bence gayet güzel Rengimi kötü Bu taraftar sitesi unutmamak lazım.
|
Kardeşim alt yapıya fazla girmeden sorularına cevap vereceğim..
- Konular karman çorman. Neyin nerede olduğu belli değil. Alt konular düzgün şekilde yönetilmiyor bana göre.
- Kullanıcıların konu açma yetkisi asgari düzeye indirilmeli.. Öyle ben konu açayım diyen kafasına göre konu açmamalı. Sitede gerekirse moderatör sayısı artırılmalı ve konu açmak isteyen kullanıcı moderatörle iletişime geçmeli..
- Kullanıcıların siteye üyeliği daha zorlaştırılmalı. Yukarıdaki moderatör arkadaşın söyledikleri yetersiz..
- Sitemiz sivasspor ile ilgili bir site. Dinimiz herşeyden kutsal. Elbetteki dinimiz Sivasspor'dan daha önemli. Fakat sitede siyaset ve partizanlık yapılmasına akıl sır erdiremiyorum. Siyaset yapacak olanlar, sivaslılar dediğin siteye yönlendirilmeli mesela.
- Sitede futboldan anlayanlar kadar futboldan anlamayanlardan çokça var ve bazen öyle saçma yorumlar görüyorum ki o yorumun üzerine yapılacak tek şey ve en iyi şey heralde log-out olmaktır. Daha kaliteli bir ortam oluşturulmalı.
- Moderatörler sitenin daha aktif olarak kullanılması için siteye sürekli yeni haberler ekleyebilirler. Madem konseptimiz futbol, madem konseptimiz spor; dünya futbolundan neden kimse bahsetmiyor. Hadi dünya futbolunu geçtim Süper ligde bizi yakından ilgilendiren Gençlerbirliği-Buca maçı var. Hiç kimse de çıkıp bu maçla ilgili düşüncesini belirtmiyor mesela. Ya da Erzurum'da Universite oyunları var. Birçoğumuzun belki ilgisini çekmiyor ama insan tek bir haber bile koymazmı bununla ilgili..
- Bence sitenin temasının da değişme vakti geldi artık.
Kafamda toparladıklarım şimdilik bunlar..