Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Site Yenilenmeli..
Alt 02.02.2011, 23:43   #31
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Site Yenilenmeli..

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor un sitesine benzer yapılmalı ve siteye çok çabuk üye olunuyor denıldiği gibi bunu zorlaştırmak gerekıyor.mesela bursanınkınde üye olurken cep telefonu ve adres var bunu bizde yapsak biraz daha iyi olur
Buraya üye olmak için bazı kriterler var.

Üyelikteki sıralama:

1. Üye olmak isteyen kişi üye formunu dolduruyor (Bazı isimler yasaklı yani her isim üye olamıyor)
2. Mail adresi onaylaması şartı vardır, yani mail kutusuna mail gelecek ve oradan üye olduğunu onaylaması gerek
3. Mail adresi onaylandıktan sonra üyeliği daha bitmemiştir. Üye site yönetimi tarafından onaylanması gerekiyor. Böylece üye olunan kişinin bilgileri kontrol ediliyor ve eğer bir sorun teşkil etmiyorsa üyeliği onaylanıyor aksi takdirde üyeliği onaylanmamaktadır (Üye isminden veya mailinden ve üyelik bilgilerinden kayıt olan kişi hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz
4. Üyeliği onaylandıktan sonra, üyeye onay maili gelmektedir. Böylece üye yorum yazabilir fakat henüz konu açma yetkisi yoktur.

Konu açma yetkisi içinde belli bir süre üyelik ve belli bir yorum sayısı şartımız vardır.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 00:24   #32
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor-Bursaspor konusunda üyeler maçla alakalı yorumlarını yapar.Bunun için tek bir konu yeterli haber editörünnü açtığı haberler dışında..Her üye Bursa maçı ile ilgili düşüncesi için konu açsa,nasıl olurdu?
bence gereksız konular bu sekılde degerlendırılmelı bu arkadasın yazdıgı olay gercekten superdı bunu okuyan kım olursa olsun taraftar veya futbolcu vb cok ıyı motıve olabılırdı tabı sızın bakıs acınız önemli bu olaya
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58akif34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 00:28   #33
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor-Bursaspor konusunda üyeler maçla alakalı yorumlarını yapar.Bunun için tek bir konu yeterli haber editörünnü açtığı haberler dışında..Her üye Bursa maçı ile ilgili düşüncesi için konu açsa,nasıl olurdu?
ayrıca rıza hoca basın acıklaması yaptı bugun o da aynı konunun ıcınde ben dısarıda kalmasının daha faydalı olacagını düşünüyorum tabı buda sızın takdırınız
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58akif34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 00:44   #34
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sitenini Yenilenmeye İhtiyacı yok Sadece Eski mesajların ayıklanması gerek yoksa gayet iyi zaten üye çokluğuda bunun isbatı Önemli olan konu Kardeş sitenin Yenilenmesi canlanmasıdır.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 00:47   #35
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buraya üye olmak için bazı kriterler var.

Üyelikteki sıralama:

1. Üye olmak isteyen kişi üye formunu dolduruyor (Bazı isimler yasaklı yani her isim üye olamıyor)
2. Mail adresi onaylaması şartı vardır, yani mail kutusuna mail gelecek ve oradan üye olduğunu onaylaması gerek
3. Mail adresi onaylandıktan sonra üyeliği daha bitmemiştir. Üye site yönetimi tarafından onaylanması gerekiyor. Böylece üye olunan kişinin bilgileri kontrol ediliyor ve eğer bir sorun teşkil etmiyorsa üyeliği onaylanıyor aksi takdirde üyeliği onaylanmamaktadır (Üye isminden veya mailinden ve üyelik bilgilerinden kayıt olan kişi hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz
4. Üyeliği onaylandıktan sonra, üyeye onay maili gelmektedir. Böylece üye yorum yazabilir fakat henüz konu açma yetkisi yoktur.

Konu açma yetkisi içinde belli bir süre üyelik ve belli bir yorum sayısı şartımız vardır.
Kardeşim yenilemeden kastım sadece bu değil. Dar anlamda düşünmeyiniz. Evet yenilenmesi gereken noktalardan birisi bu ama bunun gibi daha birçok nokta var..
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ilker_8787'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2011, 00:49   #36
ilker_8787
Yiğido

Tecrübe Puanı: 701 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sitenini Yenilenmeye İhtiyacı yok Sadece Eski mesajların ayıklanması gerek yoksa gayet iyi zaten üye çokluğuda bunun isbatı Önemli olan konu Kardeş sitenin Yenilenmesi canlanmasıdır.
Kardeşim. Söylemeyim diyorum, söylemeyim diyorum da site bu haliyle malesef çok ta kaliteli bir site görüntüsü vermiyor. Belki de alıştığınız için noksanlıkları göremiyorsunuz. Bilemiyorum..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ilker_8787'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 00:54   #37
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim. Söylemeyim diyorum, söylemeyim diyorum da site bu haliyle malesef çok ta kaliteli bir site görüntüsü vermiyor. Belki de alıştığınız için noksanlıkları göremiyorsunuz. Bilemiyorum..
Peki neresini kötü buluyorsun Siteyi bence gayet güzel Rengimi kötü Bu taraftar sitesi unutmamak lazım.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2011, 01:06   #38
ilker_8787
Yiğido

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Peki neresini kötü buluyorsun Siteyi bence gayet güzel Rengimi kötü Bu taraftar sitesi unutmamak lazım.
Kardeşim alt yapıya fazla girmeden sorularına cevap vereceğim..

- Konular karman çorman. Neyin nerede olduğu belli değil. Alt konular düzgün şekilde yönetilmiyor bana göre.

- Kullanıcıların konu açma yetkisi asgari düzeye indirilmeli.. Öyle ben konu açayım diyen kafasına göre konu açmamalı. Sitede gerekirse moderatör sayısı artırılmalı ve konu açmak isteyen kullanıcı moderatörle iletişime geçmeli..

- Kullanıcıların siteye üyeliği daha zorlaştırılmalı. Yukarıdaki moderatör arkadaşın söyledikleri yetersiz..

- Sitemiz sivasspor ile ilgili bir site. Dinimiz herşeyden kutsal. Elbetteki dinimiz Sivasspor'dan daha önemli. Fakat sitede siyaset ve partizanlık yapılmasına akıl sır erdiremiyorum. Siyaset yapacak olanlar, sivaslılar dediğin siteye yönlendirilmeli mesela.

- Sitede futboldan anlayanlar kadar futboldan anlamayanlardan çokça var ve bazen öyle saçma yorumlar görüyorum ki o yorumun üzerine yapılacak tek şey ve en iyi şey heralde log-out olmaktır. Daha kaliteli bir ortam oluşturulmalı.

- Moderatörler sitenin daha aktif olarak kullanılması için siteye sürekli yeni haberler ekleyebilirler. Madem konseptimiz futbol, madem konseptimiz spor; dünya futbolundan neden kimse bahsetmiyor. Hadi dünya futbolunu geçtim Süper ligde bizi yakından ilgilendiren Gençlerbirliği-Buca maçı var. Hiç kimse de çıkıp bu maçla ilgili düşüncesini belirtmiyor mesela. Ya da Erzurum'da Universite oyunları var. Birçoğumuzun belki ilgisini çekmiyor ama insan tek bir haber bile koymazmı bununla ilgili..

- Bence sitenin temasının da değişme vakti geldi artık.

Kafamda toparladıklarım şimdilik bunlar..

Konu ilker_8787 tarafından (03.02.2011 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ilker_8787'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 08:07   #39
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

İlker bu düşüncen için sana teşekkür ediyorum.Evet,haklısın sitenin yenilenmesi gerekli.Sitedeki Adminstratör ve Moderatör kardeşlerim elinden gelecek her şeyi yapabileceklerini umuyorum...
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yusuf Çevik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 08:17   #40
hanifi_2005
Yeni Yiğido

hanifi_2005 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 hanifi_2005 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Tabiki sitenin yenilenmesi çok güzel olur.Bide ben başka bir konuya deyinmek istiyorum neden hiç kimse siteye reklam vermiyor hiç degilse sivasspora bir geliri olur başka sitelere bakıyorum işadamları reklam vermiş.Bizim siteyede reklam verilse bir gelir elde edilse daha iyi olmazmı.her şey SİVASSPOR için en büyük SİVASSPOR......
hanifi_2005 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
site, yenilenmeli