Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı
mecnun odyakmazı savunanlar ; hadi şimdi sivasa yapılacak olan statyumun kapasitesini 25000 den 33000 e çıkarın da görelim hadi bunu yapabilecek bir yiğin varmı aranızda VARSA ÇIKSIN YOKSA ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNSÜN.
şu an ki statın yeri nerde merkezi bir yerde ulaşım kolay ama yeni stat nerde itin öldüğü yerde.. elimizden stadımızı çalıyorlar uyuyoruz. kapasite 33 bin olsa amenna 25binle anca lig maçı oynarız orda.
bunun sorumlusu kim? mevcut başkan ve pasif yönetim. başkan nerde istanbuldaki ofisinde. öyle önemli işlere bakarmı bakmaz? daha önemli işleri var. stat kapasitesi soruluyor kendisine.. BİZE 25BİN YETER. SEN KİMSİN SİVAS ADINA KARAR VERİYOSUN BUGUN VARSIN YARIN YOKSUN.
ŞİKE ÇAMURUNA GİRMEME GEREK BİLE YOK. SİVAS EN BÜYÜK KAZIĞI ÇOK SEVDİĞİ MECNUN ODYAKMAZDAN YEDİ.
SEVDİKLERİNİZE ÇOK YAKINDAN BAKARSANIZ ONLARIN KUSURLARINI GÖREMEZSİNİZ.
|
stadyum konusu sevabıyla günahıyla mevcut milletvekillerimizin yüz karası mecnun başkanın uzakdan yakından alakası yok.
senin savunma bakanın sözü geçmediği yerde mecnun başkan stadyum 50.000kişilik olsun dese ne yazar.
başkanımız yeri geldiği yerde sivasın haklarını her plartformda savunur savunuyorda.
şike kanusuna gelince maç satan karısını satar diyen bir adam şike hayatta yapmaz.
ben başkanımın vede kulubumün şike yapmadığına adım gibi eminim yanlız malum maçda tek hatamız görüntüyü yanlış verdik.
mecnun başkanın malum kuluple geçmişe dayanan dostluğundan dolayı basına medyaya olay şike diye yansıdı
birde malum maçda istanbul yalakalığını çok seven malum sivaslılar yüzünden hem kulubumuzün hemde sivas taraftarının itibarı biraz düştü
son sözümde sana kardeş mecnun başkanı devamlı eleştiiyormuşsun benim dikkatimi çekmedi ama diğer arkadaşların dikkatini çekmiş.
şayet eleştirdiğin sebebler buysa çok acımasız davranmışsın başkana yok başka sebepler varsa açıkla onuda tartışalım.
zira aklın yolu birdir