Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı
Valla takım düşmenin eşiğine gelmiş, şu an Erman da Aydın da bir işe yarayacaklarsa eskiden ne olduğu hiiiç umrumda değil, buyursunlar gelsinler. Burası profesyonel futbol kulübü, çıkıp gol atacak, asist yapacak takımı kurtaracak kim gelirse gelsin. İsterse Volkan Şen gelsin fark etmez.
Daha geçenlerde bir arkadaş yazmıştı, Batuhan Sivas'a ters laflar falan etmiş heralde. Adam formayı giyip oynuyor ama. (Gerçi pek oynuyor da denmez ama neyse, konu bu değil.)
Erman'ın gidişi bence çok mantıklıydı, 5. olmuş takımın, yıldızın parlamış, yaşın geçiyor, Galatasaray gel diyor, ben olsam ben de giderim. Doğrudan Es-Es'e gitse bu kadar haklı bulmazdım.
Aydın ise, adama dünya para teklif ettiler. Ayrıca o son maçta sarı kart yemesi de bence planlı falan değildi, hatta o pozisyonda rakip de kırmızı kart görmüştü. Bunlar olağan şeyler bunları aşalım.
Esas konuşmamız gereken, bu adamlar gelince form tutacak mı, eski günlerindeki gibi oynayacaklar mı? Herkes Cicinho değil maalesef...
|
Sagolasin kardesim aramizda mantikli dusunen nadir insanlardan birisin.
Bende katiliyorum sana, bize su an ne gerekiyorsa o yapilmalidir.
Zaten kaliteli yabanci su an zor gelecegi belli. Ozaman yerli'ye bakmak lazim ve su an bize gelecek yerli oyuncu sayisi zaten fazla degil.
Yabanci hakkimizi da iyi bir forvet bulalim ozaman puan durumumuz insallah duzelir.