tebrikler 4 eylülspor .tebrikler sami aydın...tebrikler sivasın gözbebeği biz gurbetçilere bu anı yaşatan kanal58 ve spor müdürü mustafa ateş...hepinizi çok seviyoruz.Bu şampiyonlukta televizyonunuz kanal58'in emeği çok büyük...
Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU
UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM
Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola
Ne güldüm ağabey yaaa Aman uzak dur Sivasspor'dan
__________________ Düştüysek Kalkarız Daha Ölmedikya..
Bu Konuda asinancetin583'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yükselme başarısı övgüye değer. Bu kadro 2.ligin ağırlığını kaldirmaz ! Bence Oyuncuları Zara ya versinler a2 Takımı'ndan 4 Eylül'e kaydırma neden olmasın
Öncelikle tebrikler haketmişlerdi artık çıkmayı.Benim gördüğüm kadarıyla kadroda baya Sivasspor a2 ve 4 eylülün altyapısından oyuncular var.Bu oranı bozmasınlar bu gençlerle devam etsinler düşerler çıkarlar bence çok önemli değil şurdan bir adam belki Sivasspor forması giyse bile başarıdır.Aynı şekilde Zara da diğer Bal takımları da bu yolda devam etmeli.
Sivasspor un genç oyuncuları yedek kalmak yerine 4 eylüle kiralanır hem oyuncu hemde + eylül için iyi olacaktır
Zara ve 4 Eylül Belediyemiz tamam da gözden kaçan bir ayrıntımızı da unutmayalım. O da pilot takımımız Üsküdar anadolu takımımız da 2 Ligde... Çok oyuncu lazım çoook
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ