Sivassporumuz avrupa hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor...Zemini buzla kaplı bir sahada ç.rizespora futbol dersi veren sivasspor süper ligde 6.sıraya yükselmiş durumda.Bu başarımızın tesadüf olmadığını sezon sonunda avrupa kupalarına katıldığımız zaman kanıtlamış olacağız.Ve eminimki bu takıım bir kaç daha takviyeyle avrupadada fırtınalar estirecek BUNA YÜREKTEN İNANIYORUZ
AVRUPAA AVRUPAA DUY SESİMİZİİ BU GELEN SİVASIIN AYAK SESLERİİ
Helal be Yiğidolar zaten herkesin Sivas'ın bu maçta puan kaybedecegıne dair bir düşüncesi yoktu ve Sivassporumuz yüzümüzü kara cıkarmadı. bu macı aldı.
UEFA yolunda büyük bir adım daha attık hayırlı uğurlu olsun.
maçtan geldim.arkadaşlatr stat hemen doludu?gerçekden çok soğuk bi hava vardı?rizespor çok heyacanlı oynadılar?amasivasspor çok rahattı?mükemmle bi maç oldu ve yendik?inşallah böle devam ederiz??
ayrıca paf takımlarının oynadığı maç;
sivasspor paf-1 ç.rizesporpaf-0
daha sezonun ortasindayiz boyle devam edersek iyi olur in,tertoto falan
sivasspor bizleri sevindirmeye devam ediyor
6. yizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz insallah dahada yukarlara giderizzzz
herkes sivassporun basarisini kabullensinnn ozelikle spor sunuculariiiii