--->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Sayın Şener, değil Sivas tüm memleket için, içinde bulunduğu partininde sınırlarını aşarak demokrat, sosyal ve çağdaş bir zihniyetle olaylara yaklaşarak en adil şekilde hizmetini yapmıştır ve yapacaktır. Adaleti ancak adil olan insanların tanzim edeceği tezi içerisinde ,hiç bir parti, hiç bir sosyal statü ve fark gözetmeden herkese eşit şekilde hizmet etmiştir.
Ben bütün iyi niyetimle söylüyorum ki, bu inançlı, dürüst, çağdaş, sosyal ve demokrat insanın partisi kesinlikle başka bir parti olmalıdır. Allah'ın verdiği bütün meziyetleri en iyi şekilde kullanabilen bu onurlu şahsiyet, bırakın Sivas'ı tüm Türkiye'ye yapacağı daha pekçok hizmet var. Onu kolay kolay bırakmayız. Bırakın milletvekilliği, bakanlığı, başbakan ve hatta Cumhurbaşkanı olacak zihniyette ve kişilktedir. İnşallah kendisini, AKP dışında bir partinin başında Genel Başkan ve daha sonrada başbakan olarak görmeyi çok isteriz. Şuna inanıyorum. Birleşen DP başına geçse hilafsız ve mübalasız açık ara birinci parti yapar ve kendiside başbakan olur.
Sayın Şener, bırakın Sivasspor'u, size ülke olarak ihtiyacımız var. Saygı ve en derin sevgilerimle.
.
|