-->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA
Sayin Sener´e ve emege gecen herkese cok tesekürler....
Ben 24.Haziranda Izmir-Sivas ucagi ile uctum. Cok memnun oldum 15 saat süren otobüs yolculugu ucak la 1 saat sürdü. Havaalanimz cok mütevazi.
Insallah Terminal binasina da kavusacgiz. Hoslanmadigim tek sey ordaki memurlar cok Sinirli.Bunu 1 Hafta Kusaadasinda tatilden anladim. Oranin Insanlar a cok daha kibar.Bizimkiler kücük büyük demeden hemen azarliyorlar.
Amanya dönüsüde Sivas ucagi ile Stuttgart uctum, sirf bizm ucagmiz dolsun havaalani kazansin diye, kayseri akraba ziyaretine gidib geldim ama ordan ucmadim.Sivas - Kayseri yolu yapimda bu yüzden sefer 4 saati. Geri dönüsde ise havaalanina vardik hem park parasi aldilar 4 milyon, biz indik Amcanin biri bas bas bagriyordu su sekilde " ADAMA ZORLAR TOPRAGINDA SOGUTUYORSUNUZ.KAYSERI 1MILYON ALIYOR SIZ 5 MILYON.BIR DAHKI SEFER KAYSERIDE GELECEM" dedi.Iceriye kimseyi almiyorlar. Bavul cok olan bir amca rica etti yigenim yardim icin iceri girsin diye, kabul etmediler. Ucaga iki saat kala hemen pasaport kontrolunda gecirdiler. kücük bir odadi bekletti ler. Hemserimn biri cocugunu tuvalete götürmek istedi ordaki memur adami yiyecek gibi bakti.Bunda ne var?neden bu kada asabiler???? Iki saat bekletiyorlar ne su var ne de tuvalet.Disar cikmak isteyenlerede kiziyorlar. Biz SiVAS diye ölüyoruz orda kötü muamele görünce adamin zoruna gidiyor.
Insallah bu duruma el atar büyüklerimiz.
Bu arada sehirimiz gün gectikce daha da güzelesiyor.Biz orday ken Atatürk Caddesini acilisini yapildi. Hava Fisek gösterisiyle.Kaldirimla yenilenmis ve daha genis.Etrafinda renkli lambalar yaniyor.Hükümet meydanin ordaki havuz lu kavsagi yiktilar.Daha güzel bir havuz insaa ediyorlardi. Sayin Belediye Baskanimiz Masallahi var hic durmuyor.Basarilarinin devamin dilerim.
Simdiden cok Özledim SIVAS seni.....