Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA
Alt 04.07.2007, 14:27   #31
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA

Bu hizmetin yerine getirilmesinde emeği geçenlere, Valiliğimize ve Öger Türk Tur'a tekrardan teşekkür ederiz.

İnşallah yapılacak iyi bir tanıtımla önümüzdeki yıllarda sadece Almanya'dan değil Avrupa'nın bir çok şehrinden Sivasımıza seferler düzenlenir.

Artan yurt içi, yurt dışı uçuşlar ve yeni yapılacak olan terminal binası, Türkiye'nin en uzun en geniş pisti ve şu an yapılan duble yolu ile Sivas havaalanımız inşallah ilerleyen yıllarda bölgesinin merkezi havaalanlarından birisi haline gelecektir.

Bizim yapmamız gereken? Eh, zahmet olmazsa oraya sahip çıkmak ve kullanmak!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA
Alt 04.07.2007, 15:03   #32
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA

Sivasımızın dünyaya acılan penceresi emeği gecen herkese teşekkür ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA
Alt 15.07.2007, 14:27   #33
Yigdo Adem
Yeni Yiğido

Yigdo Adem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigdo Adem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA

Sayin Sener´e ve emege gecen herkese cok tesekürler....

Ben 24.Haziranda Izmir-Sivas ucagi ile uctum. Cok memnun oldum 15 saat süren otobüs yolculugu ucak la 1 saat sürdü. Havaalanimz cok mütevazi.
Insallah Terminal binasina da kavusacgiz. Hoslanmadigim tek sey ordaki memurlar cok Sinirli.Bunu 1 Hafta Kusaadasinda tatilden anladim. Oranin Insanlar a cok daha kibar.Bizimkiler kücük büyük demeden hemen azarliyorlar.
Amanya dönüsüde Sivas ucagi ile Stuttgart uctum, sirf bizm ucagmiz dolsun havaalani kazansin diye, kayseri akraba ziyaretine gidib geldim ama ordan ucmadim.Sivas - Kayseri yolu yapimda bu yüzden sefer 4 saati. Geri dönüsde ise havaalanina vardik hem park parasi aldilar 4 milyon, biz indik Amcanin biri bas bas bagriyordu su sekilde " ADAMA ZORLAR TOPRAGINDA SOGUTUYORSUNUZ.KAYSERI 1MILYON ALIYOR SIZ 5 MILYON.BIR DAHKI SEFER KAYSERIDE GELECEM" dedi.Iceriye kimseyi almiyorlar. Bavul cok olan bir amca rica etti yigenim yardim icin iceri girsin diye, kabul etmediler. Ucaga iki saat kala hemen pasaport kontrolunda gecirdiler. kücük bir odadi bekletti ler. Hemserimn biri cocugunu tuvalete götürmek istedi ordaki memur adami yiyecek gibi bakti.Bunda ne var?neden bu kada asabiler???? Iki saat bekletiyorlar ne su var ne de tuvalet.Disar cikmak isteyenlerede kiziyorlar. Biz SiVAS diye ölüyoruz orda kötü muamele görünce adamin zoruna gidiyor.
Insallah bu duruma el atar büyüklerimiz.

Bu arada sehirimiz gün gectikce daha da güzelesiyor.Biz orday ken Atatürk Caddesini acilisini yapildi. Hava Fisek gösterisiyle.Kaldirimla yenilenmis ve daha genis.Etrafinda renkli lambalar yaniyor.Hükümet meydanin ordaki havuz lu kavsagi yiktilar.Daha güzel bir havuz insaa ediyorlardi. Sayin Belediye Baskanimiz Masallahi var hic durmuyor.Basarilarinin devamin dilerim.

Simdiden cok Özledim SIVAS seni.....
Alt 15.07.2007, 15:03   #34
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH YAKIN ZAMANDA AVRUPANIN GENELINDE SIVASIMIZA UCUSLAR GERCEKLESIR.SAYGILARIMLA...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN' DA
Alt 15.07.2007, 18:41   #35
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas için gerçekten sevindirici bi gelişme..Yeniden hayırlı olsun diyelim..
Abdüllatif Şener'in Sivas için anlamı elbette tartışılmaz.. Ak partinin Cumhurbaşkanı adayı olacağı, hatta bu yüzden milletvekiliğine aday olmadığı da konuşuluyo..O üslupta ki bir siyasetçiye de jübileyi öyle bi mevkide yapmak yakışır..Tabi bunları konuşmak için bi 6 gün kadar erken..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla