eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Bence en idal kaptan HAKKI HOCAOGLU Takima Cok Katkisi oldu ve uyumlu ayni zamanda yetenekli ve takimda oynayan eski kaptan ve oteriteli ayni zamanda takimin en tercübeli adami bence öncelikle düsünülecek tek adam nedenide var söyle bir geriye gidelim kim kaptanligini baskasina verir ama o, verdi SERVETE simdide geri ona aranan Kaptanligi vermek dogrudur diye düsünüyorum ama digerleride olmaz demiyorum tabiki olur .
Mohammet Ali eğer transfer edildiyse oynayacaktırki o yüzden alınmıştır oynatılmayacak adamı niçin transfer etsinler ve sivassporumuzun kaptanlığı aynı zamanda 10 numara eksiğini kapatmak içinde şuan da en uygun isim Mohammet Ali KURTULUŞ'tur.Hakkı 2. Kaptan Hayrettin ise 3. Kaptandır. tabi bu benim fikrim..
Ya bide petkoviç diyen arkadaşlara sormak istiyorum hakemleri türk defans oyuncuları ve teknikdrektörü Türk olan bir takımda yabancı bir kaleci veya oyuncu ne kadar verimli kaptanlık yapabilirki ne anlata bilir ne savuna bilir ne anlar ne aktarabilir..hem çok agresif kesinlikle kaptanlık yapabileceğini düşünmüyorum.