Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: "OLAYA ACİLEN EL KOYUN SAYIN BAŞBAKAN"
Alt 29.08.2007, 12:39   #31
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: "OLAYA ACİLEN EL KOYUN SAYIN BAŞBAKAN"

sayın başbakanım bu olaya el koyunuz lütfen. türk futbolunun geleceği acısından.eğer bu olaylara el konmassa sayın erman toroğlunun dediği gibi bundan sonraki olacak olayların peşinden yetişemessiniz türkiye bir kaosa sürüklenir lütfen çok rica ediyorum bu olayları masaya yatırınız
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!
Alt 29.08.2007, 13:38   #32
zereya
Yiğido

zereya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zereya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!

Karar bizi şok etti,
Geçenyıl Manisa maçından alınan karar alınmadı cifte standart var,
Karar Trabzon lehine oldu,

Malasef Futbol Fedarasyonu tarafsız değil, alınan kararda şaşırtıcı değil,geçen yılda bakan bile uğraştığı halde Haluk Ulusoy görevinde kaldı ,

Sivasspor taraftarı gerekli protestolarda bulunmalı, ve sağ duyulu davranmalı,zaten başkanımız gerekenleri yapmaktadır.

Sakın Trabzondaki maç gibi ,taraftarlar sahaya girmemeli,
bu koşullarda bu fedarasyon varken suçlu olan yine Sivasspor ve taraftarı olur.

Bu bu karar dan sonra çok zorda kalan takımların maçlarında taraftarlar kesin sahaya atlayacak ve olaylar çıkacak ve sonu kaos

Bunun yolu açıldı
zereya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!
Alt 29.08.2007, 13:41   #33
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!

ERMAN HOCAM HER NE KADAR SİZİ SEVMESEM DE YAZDIĞINIZ BU YAZIYLA BÜYÜK SAYGIMI KAZANDINIZ...GERÇEKLERİ GÖREN VE BUNU KİMSEDEN KORKMADAN DİLE GETİREN BİR YAZAR OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!
Alt 29.08.2007, 13:55   #34
serhat3358
Acemi Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhat3358 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!

Üç maymunu bilen bilir GÖRMEDİM-DUYMADIM-BİLMİYORUM şimdi Sayın ULANSOYSUZ bunu yapıyor,tabi insan sıfatıyla değil,eğer insan olsaydı vicdan olurdu,vicdan olsaydı misafir bir kulübe hiç suçu yokken 250 bin YTL ceza vermezdi,adaleti memleketine göre değil makamına göre dağıtırdı.
Bu ULANSOYSUZ VE KABİNESİNE verdiğimiz oylar zehir zıkkım olsun!
KORKUTMAZ MUSALLAH TASLARI BİZİ...
OLUMUNE SEVIYORUZ
SİVASIM SENİ.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!
Alt 29.08.2007, 14:12   #35
nomaak
Yeni Yiğido

nomaak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nomaak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!

Hem dövüyorsun sadece seyircisiz oynuyorsun para cezası bile yemiyorsun ne güzel istanbul yaa
nomaak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
REZALET !!
Alt 29.08.2007, 21:24   #36
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart REZALET !!

Federasyonun verdiği bu kararla, bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Eğer bıçakla öldürürseniz, belki o zaman karar değişebilir.

Doğma büyüme futbolun içindeyim. Ben böyle bir rezilliği ilk defa görüyorum. Zaten bu kararı vermek için bu kadar beklenilmesi ve işin sulandırılması neticeyi bu noktaya getirdi. Olmaz olsun böyle özerk futbol. Olmaz olsun böyle Futbol Federasyonu ve kulüp yöneticiliği... Bu kararı verirken işi hukuken neye dayandırdılar bilmiyorum. Ama hakem raporunda maçın neden tatil edildiği açıkça yazılmıştı.

Seyircinin sahaya girmesi, Sivassporlu futbolculara darp yapmaları ve özel güvenlik görevlilerinin yetersiz kalmaları... Bu maça illa 3-0 kararı verilmesi için birkaç tane Sivassporlu futbolcunun bıçaklanarak öldürülmesi mi gerekir? Bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Bundan sonra bütün statlarda rakip futbolcuları dövmek serbest olacaktır. Eğer bıçakla öldürürseniz belki o zaman karar değişebilir.

O lisansı yırtmalı

Trabzonspor-Sivasspor maçındaki görüntülerde ve şartlarda FIFA’ya bağlı bütün ülkelerin hakemleri aynen Bülent Demirlek’in yaptığı gibi içeri girer, maçı bırakırdı. Bu maçın kasedini FIFA’ya yollayın belki FIFA bizim iç işimize karışmaz ama Türkiye’de maçların nasıl olduğunu, Futbol Federasyonu’nun asıl yüzünün nasıl olduğunu, olduğu gibi görürler. Futbol Federasyonu bu kararı verdikten sonra hakem Bülent Demirlek’in lisansını yırtması gerekir. Aferin İbrahim Usta’ya... Demek ki bildiği varmış. Aferin Trabzonspor Kulübü Başkanı’na, helal olsun Futbol Federasyonu Başkanı’na... Sizlerin heykelini Türkiye’nin en yüksek tepesine dikmek lazım; "İşte Türkiye’de futbolu katledenler" diye...

* ÖNEMLİ NOT:

Sayın Başbakan Erdoğan, 20 yıl futbol oynadım. Milli Takım formasını giydim, 10 yıl hakemlik yaptım, FIFA kokartı taktım. Eğer bu olaya acilen el koymazsanız ve gereğini yapmazsanız, tecrübelerime dayanarak söylüyorum; Bundan sonraki haftalarda bazı statlardan cenazeler kaldırmak durumunda kalırsınız. O zaman bu Haluk Ulusoy’u ortalarda bulamazsınız, sorumlusu siz olursunuz. İnşallah yanılırım ama tecrübelerim, beni bu cümleleri yazmaya zorladı. Çünkü bu insanlarda ne kızaracak yüz var ne de surat... Benden söylemesi. Saygılarımla...

Türker Arslan’dan açıklama bekliyorum

GEÇEN sezon oynanan olaylı G.Saray-F.Bahçe maçından sonra kamuoyundan da büyük tepki gelince, Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan’ın gazetelerde beyanatını okumuştum, "Verilecek cezalardan sonra G.Saray sakın bana gelmesin" diye.

Bir hukuk adamının söyleyemeyeceği bir cümleydi bu. Ama aynı Tahkim Kurulu Başkanı, Trabzonspor-Sivasspor maçından sonra aynı cümleyi telaffuz edemedi. Kendisinden eğer bir açıklama gelirse, bu sütunlarda aynen yazarız.

Federasyonun uzman doktorları!

SÜPER Lig maçlarının saat 21.00 ve 21.45’te başlamalarıyla ilgili geçen hafta yazdığım yazıya cevap geldi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Sağlık Kurulu ekibinden görüş almamış.

Kendileri karar vermişler. Demek ki, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu içinde bu işten anlayan uzman doktorlar varmış, bilmiyormuşuz.

İşte Türk hakemi!

BU yazı yazıldığı sırada, yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor maçının skor neticesi açıklanmamıştı. Günlerce sulandırıldı. Bin tane senaryo yazıldı. Trabzon’la Haluk Ulusoy karşı karşıya geldiler. Büyük ihtimalle maçın 3-0 Sivasspor lehine tescili gerekirdi. Çünkü hakemin verdiği rapor onu gerektiriyor.

Bahsetmek istediğim aslında bu konu değil. Futbol Federasyonu’nun Trabzon kanadından yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta, o maçın hakemi Bülent Demirlek için söylemediğini bırakmadı. Bir tek küfür etmediği kaldı. Usta’nın açıklamasından Haluk Ulusoy’un haberi var mıydı bilmem. Futbol Federasyonu Başkanı’nın bu açıklamadan sonra sesi çıkmadığına göre demek ki vardı.

Aferin onlara

Demek ki, bundan sonra Haluk Ulusoy göreve devam ettiği müddetçe Demirlek’in işi zor.

Demirlek’in başkan yardımcısı olduğu Faal Futbol Hakemleri Derneği’nden de bir ses çıkmadı. Bu derneğin saygı değer, çok prensipli, FIFA kokartı takan, yan bakanın canına ot tıkayan hakemleri, önüne geleni mahkemeye verirken; Usta hakkında ne eylem yaptılar, ne de mahkeme yoluna gittiler.

Veya Usta, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa edene kadar maçlarda boykot yapmaya... Bu hakem derneği, İbrahim Usta’nın açıklamalarını alıp FIFA’ya gönderse, federasyonun başı büyük derde girerdi.

Onlar ne yaptılar? Geçen hafta İzmir’e gittiler, hep beraber havai fişekler atarak hakemliklerini kutladılar. Herhalde o fişekleri ateşleyenlerin başında Demirlek, dernek başkanı Selçuk Dereli ve gene FIFA kokartlı hakem İzmirli İsmet Arzuman geliyorlardı.

Aferin onlara. Siz veya arkadaşlarınızdan birisi hakarete uğrasın, siz de havai fişek fırlatın, kutlayın. İşte Türk hakemi. Ve Türk hakem kişiliği... Fazla anlatmaya gerek var mı?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: REZALET !!
Alt 30.08.2007, 00:03   #37
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: REZALET !!

TRABZONU HARİTADAN SİLDİM.YOK BÖYLE BİR ŞEHİR BENİM KAFAMDA.YOK YOK YOK.....

HAİNLER
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: REZALET !!
Alt 30.08.2007, 01:12   #38
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: REZALET !!

böyle adaletinde kurallarında içine ederler trabzonla kimse maç yapmasın kardeşim o zaman direk trabzonu şampiyon yapsınlar toplantıyı saat 12den önce yapmalılar artık
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: REZALET !!
Alt 30.08.2007, 01:30   #39
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: REZALET !!

HELAL OLSUN ERMAN HOCAM TRABZON USAGI HALUK ULUSOYUN YERINE SENİ FEDERASYON BASKANI YAPMALARI GEREKİR...
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: REZALET !!
Alt 30.08.2007, 11:16   #40
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: REZALET !!

DEMEKKİ BU KARAR SONUCUNDA BURAYA GELEN RAKİP FUTBOLCUYU DARP VE MAÇI TATİL ETMEK O KADARDA ZOR DEİLMİŞ.VALLA KİMSE ALINMASIN BENİM LAFIM ORTAYA BİZDE FAİR PLAY MUHABBETİNİ BIRAKIP GELENE GİDE DALALIM EE BİZDE GABADAYI ÇOK EN FAZLA 6 AY HAK MAHRUMİYETİALIRIZ OLUR BİTER.HA BU ARDA DÜŞÜNÜYORUMDA BU TRABZON BURDA NASIL MAÇ YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ACABA BURDAKİ MAÇ TAMAMLANIRMISİZCE VALLA BENDE ÜMİT YOK HAYIRLISI BU ARADA BU FEDERASYON BÖLE KARARLAR VERMEYE YAN TUTMAYA DEVAM EDERSE ANADOLUDAN ŞAMPİYON,FUTBOLCU,HAKEM,TEKNİK HEYET,ÇIKMAZ ÇIKSADA BİİŞE YARAMAZ.BÖYLE KARARLAR VEREN FEDERASYONUN BEN TA.. ....LANET OLSUN BÖLE HUKUKA BÖLE KARARA.....