Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MAÇIN ARDINDAN..
Alt 08.10.2007, 09:09   #31
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN..

macın görüntülerini izledim iki takımda elinden gelen mucadeleyi göstermiş ilk yarıda kaçan takımız adına çok fırsatlar olmuş ankaragücü gibi zor deplasmandan 1 puan almamızda bence onemli.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2007, 09:45   #32
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

altın değerinde 2 puanı elimizle verdik, ama yinede 45 dakika tabelada lider kalmak güzeldi, teşekkürler yiğidom
-->: MAÇIN ARDINDAN..
Alt 08.10.2007, 11:11   #33
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN..

maç çok güzelgeçmiş. ama dikkat ettim 2 haftadır savunulması en kolay olan şişirme toplardan 2 şer gol yiyoruz.bu konuya dikkat etmeliyiz.takımımızın mücadelesini tebrik ediyorum ve defansımızın bu zaafını bir an önce gidereceğini tahmin ediyorum.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2007, 12:16   #34
izmirliyigido
Gast

HEPİMİZİ ESAS ÜZEN NOKTA KAÇAN 2 PUANDAN ÇOK, LİDERLİĞİ KAÇIRMAMIZ OLSA GEREK. GERÇEKTENDE BÖYLE BİR FIRSAT SİVASSPOR GİBİ ANADOLU TAKIMLARINA SADECE 1 KEZ GELİR. AMA NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN, ŞU AN İÇİN SİVASSPOR BU BÜTÇEYLE EN İSTİKRARLI TAKIM. HELAL OLSUN ÇOCUKLAR.

.
-->: MAÇIN ARDINDAN..
Alt 08.10.2007, 23:40   #35
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN..

digitürkten özetlerde seyrettim maçı çok tempolu bir maç olmuş, kazanabilecekken cok gol kacırınca beraberliğe razı olduk. Takımda yük bazı futbolculara fazla biniyor görünüyor. yedek oyuncularımızın daha fazla takıma katkı sağlaması gerekir, özellikle kanfory sylla,cvetkov,ilhan daha iyi olmalılar. Mehmet yıldız ve mohammed ali son maçlarda takımı sırtlıyor.aslında diallo nun yokluğunda murat smzgelmez onun yerini çok iyi doldurdu, onu tebrik ediyorum. gökhan bozkaya da artık çok çalışıp kontraatklarda baliliye eşlik eden isim olmalıdır.
milli maç arasını bu belirttiğim oyuncular çok iyi değerlendirmeliler, çünkü artık tüm takımlar sivas maçlarında daha konsantre oynayacaklardır, puan almamız artık daha da zorlaşacaktır, savunmaların daha da ön plana çıkacağı takımların eksiklerini her geçen gün daha da kapatacağını da unutmamamız gerekir.
devre arasına kadar ilk üçte bitirirsek sezon sonu da uefa hedefimizi kesinlikle tuttururuz, son yıllarda ilk turda puan dahi toplamadan elenen trabzondan çok daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim, uefa da gruplara kalan larissa,helsingborg,aris,elfsb org gibi avrupada ismi duyulmayan takımlara artık SİVASSPOR da eklenece inşallah, bunu şimdiden görüyorum......
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla