Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: kayseriden selamlar
Alt 15.06.2007, 15:32   #31
sivaslı105
Yeni Yiğido

sivaslı105 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı105 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: kayseriden selamlar

sivaslıyıh dedik ya gardaşşşşşşşş
sivaslı105 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2007, 17:08   #32
cansizyusuf
Acemi Yiğido

cansizyusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 cansizyusuf Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ABİCİGİM SANA KATLIYOR VE TŞK EDIYORUM BUTUN KAYSERILI KARDEŞLERIMIZ SENIN GIBI OLSA SİVAS VE KAYSERININ SIRTI YERE GELMEZ.
cansizyusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.07.2007, 14:18   #33
BAŞARDIK
Acemi Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 BAŞARDIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kayserili_gardas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
Öncelikle şunu belirteyim 25-30 bin seyircinin bulunduğu ve bunun 6-7 binini sivaslı kardeşlerin doldurduğu tribün görüntüleri beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti . Bu seyirci potansiyeli bana göre Türk futbolunda Anadolu 'nun ayak sesleridir.
Dediğim gibi maç 2-2 bitti ve iki takım birer puan aldı. Maç içinde takip ettiğim kadarıyla hoş olmayan olaylar meydana gelmiş küfürleşmeler olmuş el kol hareketleri yapılmış ama şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Ertuğrul Sağlam gibi Allah'tan korkan kuldan utanan bir insanın küfür edebileceğine ihtimal vermiyorum.
Sonuçta Ertuğrul sağlam da Lorant'ta geçici insanlardır örneğin dün balili bizde idi bugün sizde...
Bundan sonrası için bence olayı çok fazla büyütmenin bir manası bulunmamaktadır.
Her iki komşu şehrin takımları inşallah uzun yıllar süper ligde mücadele edecek ve birgün şampiyonluk yarışı bu anadolu takımları arasında yapılacaktır.

tekrar saygılarımı sunarım
hayırlı akşamlar

ALEY KÜMSELAM GARDAŞIM.ALLAHIN SELAMINI ALDIM SPOR KONUSUNA GELİNCE İNŞALLAH 13.HAFTA BU SEZON YENECEĞİZ SİZİ.
BAŞARDIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.08.2007, 11:28   #34
aKMel
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aKMel Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hayırlı günler sivaslı hemşehrielrim

TRT Ye Anadolu Tepkisi

Sevgili www.kayserispor.org üyeleri ve ziyaretçileri.Bazı Anadolu takımlarına gönül vermiş arkadaşlarla yaptığımız görüşmeler ve fikir alışverişleri sonucu bir devlet kuruluşu olan TRT yi Anadolu kulüplerinin maç yayınlarına 4 büyük denilen takımlar kadar gereken itinayı göstermedikleri ve Anadolu takımı taraftarlarına yaptıkları işkencelerden dolayı protesto kararı aldık.
Anadolu takımlarının taraftarları olarak geç saatlere kadar uykusuz kalıp 1-2 dakikalık görüntülerimizi izlemek için yastıkları kemiren ve suçu Anadolu takımı tutmak olan bütün yoldaşlarımıza sesleniyorum.Anadolu takımlarını figüran olarak gören bu zihniyete hepimiz tepkimizi koyalım.
Şu ana kadar Ankaragüçlü, Karşıyakalı ve Sivassporlu Arkadaşlarımız Kampanyamıza rağbet ederek Bu fikri ulusallaştırmada yardımcı oldular.Dileğimiz bu kampanya ya tüm Anadolunun sahip çıkması.
Bizim gibi Düşünen kardeşlerimiz Bizleri şifreli kanallara esir etmemesi, spor programlarında eşit yer vermesi için Türkiyenin kanalı TRT yi Mail Yağmuruna tutalım.Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın ve en az bir defa aşağıda belirtilen adreslere mail yollasın.

DAHA EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE ADINA SAYGILARLA

''STADYUM VE TELELİG PROGRAMLARINA

Türkiye’nin Radyo ve Televizyonu olduğunu düşündüğümüz TRT bizim en güvendiğimiz yayın kuruluşudur. Ancak her sene sürekli olarak başrolü bazı takımlara, figüranlığı Anadolu takımlarına yakıştıran özel tv ve radyolara paralel yayın yapmanız bizleri yaralamaktadır. Stadyum programında Anadolu takımlarına ayrılan zaman bakımından tüm Anadolu taraftarları adına kurumunuzu ve programlarınızı kınıyoruz. TRT’de sadece İstanbul takımlarına ve bazen de Trabzonspor’a yer vererek bizleri gece yarılarına bırakan, uzun yorumlarınızda sürekli İstanbul takımlarını seyretmek zorunda bırakan anlayışınız sizlere yakışmıyor. Adil olmak için önce tüm maçları başarı sırasına göre verip sonra maçlar bittikten sonra istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Aslen size yakışan da budur. Bundan dolayı TRT bizim gözümüzde artık İstanbul kanalı olmuştur. Türkiye’yi kucaklayamamaktadır.

Zaten TFF 1.Ligi tamamen dışlamış durumdasınız. Hiçbir görüntüyü Türkiye’nin kanalı olan ya da olması gereken TRT de göremiyoruz. Bir dönemler büyük bir zevkle izlediğimiz 2.LİG DOSYASI maalesef artık yok. Bu anlamda da bizleri şifreli kanallarla mahkum ediyorsunuz.

Gerçek futbolseverlerin haklı isteklerini değerlendirmenizi ve TRT'nin tekrar tüm TÜRKİYE'nin kanalı yapmanızı rica eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.''

stadyum@trt.net.tr

telelig@trt.net.tr
aKMel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.08.2007, 12:16   #35
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

ilgisiz kalmayalım arkadaslar son yazılan mesaja. lütfen tepkimizi koyalım.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.08.2007, 12:24   #36
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADAŞLARR. NEDEN ŞİKAYETCİSİNİZKİ BU DURUMDAN ANLAMIYORUM. DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM. BİZİM TAKIM SÜPER LİGDEYKEN GİDİP 3 BÜYÜK DİĞYE ADLANDIRILAN TAKIMLARIN ÇIĞIRTKANLIKLARINI YAPIYORUZ. EE DOLAYISIYLADA REYTİNG İ ONLARLA ALACAKLAR. SİZ KENDİ TAKIMINIZI TUTUN BAKALIM O ZAMAN BU İLGİSİZLİĞİ TEKRARLAYACAKLARMI. ASLAA YAPAMAZLAR VE DAHA ÇOK BİZİM TAKIMLARA YER VERİRLER. KISACASI SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIM. O TAKIMLARA PİRİM VEREN KENDİ TAKIMINI 2.Cİ SIRADA GÖREN BİZLERİZ.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.08.2007, 12:28   #37
gençsivaslıyım
Acemi Yiğido

gençsivaslıyım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 gençsivaslıyım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kayseri iyi bir takım..işallah onuda uefada görürüz........
Alt 22.08.2007, 13:21   #38
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: kayseriden selamlar

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLARR. NEDEN ŞİKAYETCİSİNİZKİ BU DURUMDAN ANLAMIYORUM. DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM. BİZİM TAKIM SÜPER LİGDEYKEN GİDİP 3 BÜYÜK DİĞYE ADLANDIRILAN TAKIMLARIN ÇIĞIRTKANLIKLARINI YAPIYORUZ. EE DOLAYISIYLADA REYTİNG İ ONLARLA ALACAKLAR. SİZ KENDİ TAKIMINIZI TUTUN BAKALIM O ZAMAN BU İLGİSİZLİĞİ TEKRARLAYACAKLARMI. ASLAA YAPAMAZLAR VE DAHA ÇOK BİZİM TAKIMLARA YER VERİRLER. KISACASI SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIM. O TAKIMLARA PİRİM VEREN KENDİ TAKIMINI 2.Cİ SIRADA GÖREN BİZLERİZ.
serhat abi sana aynen katılıyorum maça gitmezler sonra tv niye gostermiyor derler sivas ist. şu anda 40.000 kişiye oynasın gorun o zaman once mi sonramı gosteriyor
Alt 22.08.2007, 13:27   #39
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVASSPOR ÖNEMLİ BİZİM İÇİN.SİVASSPORLUYUZ BİZ.
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.08.2007, 22:44   #40
eray_5858
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 eray_5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bncede trt 1 cok ayıp etti bu hafta adamlar stadyumda 4 takımın maçlarını gösterdi yorumlarını yaptılar teleligte yenıden aynı 4 takımın maçlarını ilk olarak gösterdiler bnce cok yanlıs bu
eray_5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kayserispordan, kutlama, sivasa