Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !
Alt 10.12.2007, 18:50   #31
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !

Maçın hakemini de eleştiren Uygun, şöyle konuştu: ''Futbolun gereği neyse ne görüyorsan onu çalacaksın. Benim kimseden bir beklentim yok. Çıkın gördüğünüzü çalın. Lütfen ya bu kadar da değil ya. Ben şampiyon olmak istemiyorum. Yokum, ben şampiyonlukta falan yokum kardeşim. Ben futbolun gereğini yapmakta varım. Gereğini yaptıktan sonra da sezon sonunda hep beraber bakacağız. Ne kadar, nereye geldiğimizi hep beraber göreceğiz hocam size katılmamak mümkün değilsizi seviyoruz
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !
Alt 10.12.2007, 19:15   #32
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !

elbettte hocamızın anlatmak istediği üstü kapalı bazı mesajlar verdiği bellidir. boş konuşmaz o işiini bilir tebrikler hocam mesjınız yerine ulaşmıştır herhalde.
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Alt 10.12.2007, 20:00   #33
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: MÜCADELEMİZ SÜRECEK

her ZAMAN SURECEK SURMEYEDE DEVAM EDECEKKK YIGIDOLARIN MEKANI
Alt 11.12.2007, 02:42   #34
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !

Helal olsun sana Bülent Uygun Cok iyi bir hocasin Cok Zeki Teknikdirektör arti insan ruhundan anlayan iyi bir hoca oldugunu ispatladin . Evet Biz sampiyon olmayacagiz cok önemli dir bu cümle Anlayan insallah anlamistir !!!!! Takimin taraftarin ve Medyanin baski ve Stresini ancak böyle minimuma indirilenebilir, Insallah baskanimiz Mecnun Otyakmaz da Mikrofon uzatildiginda Tv, böyle cümleler kullanir. Bülent Hoca isini cok iyi biliyor bumdan hic kimsenin süphesi olmasin...........