Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A
Alt 24.12.2007, 16:35   #31
atp5858
Acemi Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 atp5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A

EVET KAMPANYAYA DAVET BEN TOKATTAN BULDUKLARIMDAN SMS KAMPANYASI YAPALIM YÖNETİME ÇAĞRIDIR
atp5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 16:46   #32
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BU ZAMANA KADAR BİŞEY YAPILMADI.NEDEN BELKİ BAŞARI YOK DİYE BUDA BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR AYIP.

AMA ŞİMDİ TÜRKCELL SÜPER LİGİNİN ZİRVESİNDE BENİM TAKIMIM VAR.O ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ.ARTIK DUYARLI OLMAMIZ GEREKİYOR.YÖNETİME SESLENİYORUM.BİRŞEYLER YAPIN.SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKMAYA HAZIRIZ.

BENİM FİKRİM ŞU.SİVASSPOR TARAFTAR KARTI ÇIKARALIM.DİLEYEN TÜM SİVASLILARA BU KARTLARI VERELİM.BU KARTLAR BİR BANKAYLA BAĞLANTILI OLSUN.BİZDE HER AY AİDAT GİBİ BU KARTLAR VASITASIYLA SİVASSPORUMUZA KATKIDA BULUNALIM.NASIL OLUR.

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 17:21   #33
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
cezaci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben cemal derdiyok sivas şarkışla gümüştepe köylüyümve allahıma binlerce şükürki önce müslümanım sonra türküm ve sivaslıyım sivas için ölmekse ben ölmeye hazır olanlardanım buradan BÜTÜN SİVASLILARA HAYKIRIYORUM DUYUN SESİMİ ben şuan bursada çalışıyorum ve sivas sporumu yürekten destekliyorum şimdi asıl mevzuya geliyorum duydumki sivasın türkiye genelinde 6 milyon nüfusu varmış bunların 4 milyonunu ihtiyar çocuk ve bayanlara çıkalım geriye 2 milyon insan kalıyor bunların içinde bende dahil hepimize yazıklar olsun diyorum ister bana kızın ister hak verin eger bu 2 milyon elini cebine atsa gönlünden ne koparsa 1 ytl veya 5 ytl takıma katkıda bulunsa bu takımdan kimse gitmez ve iyi takviyeler yapılır haksızsam haksız diyin bütün sivaslılar ben şuan sivasın bugünki durumundan onurlu ve gururluyum ve sivas için her türlü fedakarlıga hazırım ben dahil bütün sivaslılar şimdi sıra sivas sporda degil bizde herkes elini cebine atsın ve sivas spora gönlünden ne kopuyorsa versin eger şu anki mbaşarının devamını istiyorsak onurla gururla ben sivaslıyım demek istiyorsak ve başımız dim dik gezmek istiyorsak hadi yigidolar hep beraber el ele sivas daha iyi yerlere. buradan sivas spor yönetimine sesleniyorum BİR KAMPANYA BAŞLATIN SİVAS SPORA YARDIM KAMPANYASI TELEFOLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN VE bu kampanyaya bnherkesa katılsın mehmetimiz satılmasın sivas sporumuz yıkılmasın ben sivaslıyım ben yigidoyum diyen herkese sesleniyorum haydi sıra bizde sesime kulak verin beni destekleyin saygılarımla ara transfer sezonu bitmeden bu projeyi hayata geçirelim ve takımımızı destekleyelim
Sayın cezacı58, ne deseniz haklısınız. Hepimizie ama başta zenginlerimize, Sivas dışında yaşayan varlıklı Sivaslılara ve Sivas'da yaşayan kodamanlara yazıklar olsun!!

Böyle bir kampanyaya şiddetle ihtiyaç var. Bu yadsınamaz bir gerçek. Madem bütçemiz kısıtlı, madem maddi olarak zor durumdayız ve maddi açıdan rahatlamak için en iyi futbolcularımızı satma noktasındaysak kesinlikle ve kesinlikle hepimizin elimizi cebimize atmamız gerekiyor. Doğrudan bağış yapmasak bile Sivasspor lisanslı ürünlerini satın almamız, Sivas'daki maçlarına gitmemiz gerekiyor. Bu şekilde de dolaylı yoldan mali açıdan kulübümüze katkı yapmış oluruz. Birçoğumuzu üzerimize düşeni yapıyoruz. Forma, atkı alıyoruz. Maçlara gidiyoruz. Ama yetmiyor.

Artık ciddi bir kampanya zamanıdır. Bu kampanyanın başlangıcını da sayın Başkan ve Hocamız yapmalıdır. Birilerinin önayak olması gerekiyor. Sözü geçen, nüfuzlu birilerinin bu kampanyaya önayak olması gerekiyor. Bütün Sivaslılar yardımcı olmaya hazırdır. Yeter ki insiyatif alan birileri bu kampanyayı başlatsın.

Siz Bursa'da yaşadığınıza göre bilirsiniz koskoca Bursaspor bile darboğaza düşmütü de ciddi bir kampanya başlatılmıştı. Bursaspora destek kampanyası gerçekleşmişti. Zengin Bursa şehri ihtiyaç olunan meblağı kısa zamanda toplamıştı. Bu tip kampanyalar, olaylar normaldir. Ülkeler bile yapıyor. G. Kore örneği var önümüzde. İnsanlar altınlarını falan feda etmişlerdi ülkeleri için.

Artık birlik beraberlik zamanıdır. Yaklaşık 1 milyon Sivaslı bile elini cebine atsa yeter! Ne demek 1 milyon. Çok ciddi bir rakamdır. Haydi Sivas, Haydi Sivaslılar Sıra Bizde!!! Futbolcular ellerinden geleni, üzerlerine düşeni yapıyorlar...
Alt 24.12.2007, 17:32   #34
berkaykansu
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berkaykansu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhaba ben sakaryadan ben sakaryaspor taraftarıyım sizin kadar olmasada sizi ve şehrinizi seviyorum bize 2000 li yıllarda bir kaza gecirmiştik ve bize yardım etmiştiniz ve ondan sonra size sempati duymaya başladım ilk yarıyı şampiyon bitirdiniz inanın sizin kadar sevindim konuya gireyim arkadaşın dedigi gibi yardım kampayası yapabilirsiniz eger galatasaray gibi 3 büyük takım yapıp yardım dan para geldiyse anadolu takımı bu işi daha iyi yapar diye düşünüyorum siz yapın size söz veriyorum bende katılacagız

Sevgilerimle Sakaryadan
Berkay Kansu Kanur.
berkaykansu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 17:48   #35
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Biz günlerce aynı şeylerden bahsdiyoruz bu sms kampanyası ne zaman başlayacak anlamıyorum ki lig başlayıncamı şimdi tam zamanı yaa hatta çok ama çok geç kalındı yaa
Alt 24.12.2007, 18:07   #36
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bende kayserideyim fikrine katılıyorum...Mesaj olayı gayet mantıklı bir mesaaj 10 ytl olsun...Bu takım bizim. Bizler üzerimize düşenini yapalım.Yönetimdende şampiyonluk isteyelim..Böyle bir kampanya başlatılırsa herkes eşine dostuna duyursun..Katılım büyük olsun...BEN VARIM SİVAS'IMA CANIM FEDA...
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 18:16   #37
cankaya_06_58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cankaya_06_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADAŞLAR SMS KAMPANYASI ÇIKSIN HEMEN GİDİP 500 KONTÖR ALCAM VE HEPSİNİ SİVASSPORA YARDIM OLSUN DİYE YOLLİCAM..........
cankaya_06_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 18:28   #38
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
berkaykansu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merhaba ben sakaryadan ben sakaryaspor taraftarıyım sizin kadar olmasada sizi ve şehrinizi seviyorum bize 2000 li yıllarda bir kaza gecirmiştik ve bize yardım etmiştiniz ve ondan sonra size sempati duymaya başladım ilk yarıyı şampiyon bitirdiniz inanın sizin kadar sevindim konuya gireyim arkadaşın dedigi gibi yardım kampayası yapabilirsiniz eger galatasaray gibi 3 büyük takım yapıp yardım dan para geldiyse anadolu takımı bu işi daha iyi yapar diye düşünüyorum siz yapın size söz veriyorum bende katılacagız

Sevgilerimle Sakaryadan
Berkay Kansu Kanur.
Canım kardeşim ilgine ve sevgine teşekkürler...spor dostluk barış ve kardeşlik demektir..Sizde olsanız aynı iyiliği yapardınız. Bu insan olmanın gereğidir..Bizlerde Sakarya sporu seviyor süper ligde kardeş takım olarak görmek istiyoruz...SAKARYA SPORA BAŞARILAR ''Herşey gönlünüzce olsun''
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 18:55   #39
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

SMS KESINLIKLE BAŞLATILMASI GEREKEN BIR ÇALIŞMA SİVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL AYRICA BİLDİĞİM KADARIYLA BİR GAZETENIN SAHİBİ MUHAKKAK MEDYADA TANIDIKLARI VARDIR BAŞTA FANATIK FOTOMAC OLMAK UZERE SMS OLAYINI DUYURURLARSA HERKESDEN DESTEK GELIR KANIMCA
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2007, 19:08   #40
onurr1907
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onurr1907 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden --->: YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SİVASSPORU GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM BU KAMPAMYA OLURSA DESTEKLERİM FENERBAHÇEMİN PARAYA İHTİYACI OLMADIĞI İÇİN

BU KAMPANYA UYGULAMAYA GEÇERSE SMS PATLAMASI OLUR BENİM BİR ÇOK GS LI ARKADASIM BEN SİVASSPORLUYUM ARTIK DİOR SİVASI DESTEKLEYENLER GERÇEKTEN ÇOK ARTTI...

İNŞ UYGULAMAYA GEÇER... FENERBAHÇEDEN SONRA 2. TAKIMIM SİVASTIR GERÇEKTEN İİ BİR TAKIM...

TABİYKİ FENERBAHÇENİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM AMA SİVASINDA EN KÖTÜ 2. OLMASINI İSTERİM ...
onurr1907 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla