--->: ATATÜRK YAŞASAYDI...
Bencede ATATÜRK'ün böylesi konulara alet edilmesi bir nevi kaçak güreşmek gibi geliyor.Konuların aslına,özüne sabit kalarak yazı yazılmadığı gibi,sade bir dil ilede olaylara yaklaşılmıyor.Tıpkı,bir kaç yıl önce beşiktaşın başına gelen olaylar karşısında üç maymunu oynayan medya,daha geçen gün trabzon-sivasspor maçında gizli tertiplenen oyundada üç maymunu oynadı,nitekim olayların gelişme şekli veya genel kanaatçe Haluk ULUSOY'a cephe alan basın tarafından istenmedende olsa SİVASSPOR korunmuş ve kollanmış oldu.
Biraz daha açarsak konuyu,beşiktaşda başkan serdar BİLGİLİ'nin ayağını kaydırmak için bir oyun tertiplenir,kimse olayın doğrusunu yazmaz.Trabzon-SİVASSPOR müsabakasında,federasyon-hükümet kavgasına,federasyon tarafından SİVASSPOR seçilip kurban edilmek istenir,ama basının ULSOY'u istememesi bunu engeller.
Neyazıkki, tüm bu olaylar gelişirken olayların ortasından yazan bir kalem çıkmaz.
Çıkmaz zira,günü kurtarmak,bugün kim popüler ise onu pof poflayarak gündeme almak,arkasında yüksek traja ulaşmak asli görevleri kabul ediliyor.
O kadar SPOR dalında ödül dağıtılır,hiç bir projede veya çalışmada,ilkokul çağından çocuklarımızın,eğitim ile beraber branş meslek olarak spora yönlendirilmesi konusunda bir yazı-çalışma veya verilen ödül görmedim.
şimdide konuya başka bir boyut kazandırmak,boşluğu doldurmak için köşeye bir yazı yazmak,bunuda desdeklemek üçün ATATÜRK'ü alet etmek olarak görüyorum.