Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > CÜSSKB (Üniversite)

CÜSSKB (Üniversite) Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
Alt 29.01.2008, 20:11   #1
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN DİYORUMMMMM HER ZAMAN DİYORUM NE VARSA FENERDE SİVASLILARIN EN AZ YARISI FENERİ TUTUYO.HALA ATMADILAR BEN YA BU SİTEDEN KAÇ KERE DİYECEM NİCKLERİ BİLE FENERLİ OLAN Bİ SİVASSPOR SİTESİ VAR YA.ANTİBİZANS ANTİİSTANBUL AMA NERDEEEEEE HALA İSTANBUL ŞAKŞAKÇILIĞI YAPILIYOR.BİZ YENİLDİĞİMİZE DEĞİL İÇERDEN VURULDUĞUMUZA ÜZÜLÜYORUZ.BİDE YOK ANADOLU İSTİYO FALAN ŞAMPİYON OLMAMIZI HİKAYE ARKADAŞLAR ESKİŞEHİRDE YAŞIYORUM BİREYSEL BİRKAÇ KİŞİ HARİÇ KİMSE İSTEMİYOR(HER ŞEHİRDEN İNSAN BUNU DÜŞÜNÜYOR)ZATEN MAÇI 1 ESKİŞEHİRLİ 1 TOKATLI 1 KONYALI 1 ANTALYALI ARKADAŞLA İZLEDİM ANTALYALI ARKADAŞ HARİÇ HEPSİ FENERLİYDİ.BİDE ATTIĞIMIZ GOLE SEVİDİM ALLAHIM BENDEN BAŞKA 1 ALLAHIM KULU YOK SEVİNEN BİDE DÜŞÜNÜN 200 KİŞİ ARASINDA Ş.SİZLERİN 4 KERE SEVİNDİĞİNİ...SON BİR HATIRLATMA GEÇEN OYNADIĞIMIZ HALI SAHA MAÇI 3-1 BİTTİ SİVASIN DEFANSI HALI SAHA TAKIMINDAN BİLE KÖTÜYDÜ FENER MAÇINDA...

Arkadaşım siteden değiL onLarı Tutacaksın Sivas İl dışına atacaksın sen nasıL Sivas'ına böyLe bir Hakaret Küfür edersin ekmeğini yediğin havasını soLuduğun böyLe bir cennet Vatan'a ya ..Bu tür BizansLıLarı Sivas'tan kütükten SiLeceksin Sadece Yaz ayLarında izin vereceksin memLeketLerine geLmeLerine..İnanın Bu Tür BizansLıLardan Esnafından ALışveriş dahi yapmayacaksın Tespit edip.OLacak işmi ya bu ne AptaLLıık ne AdiLik Ne ŞerefsizLik Ne haysiyetsizLik Ne biçim İnsan BunLar AnLamadım bunLarı Adam geçmiş söğüyor Rakip taarftar arasından olacak işmi bu ya bu nasıl iş ya be kansız be adi mahLuk..

ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KİMLİĞİNDE YAZAR...
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2008, 20:19   #2
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım siteden değiL onLarı Tutacaksın Sivas İl dışına atacaksın sen nasıL Sivas'ına böyLe bir Hakaret Küfür edersin ekmeğini yediğin havasını soLuduğun böyLe bir cennet Vatan'a ya ..Bu tür BizansLıLarı Sivas'tan kütükten SiLeceksin Sadece Yaz ayLarında izin vereceksin memLeketLerine geLmeLerine..İnanın Bu Tür BizansLıLardan Esnafından ALışveriş dahi yapmayacaksın Tespit edip.OLacak işmi ya bu ne AptaLLıık ne AdiLik Ne ŞerefsizLik Ne haysiyetsizLik Ne biçim İnsan BunLar AnLamadım bunLarı Adam geçmiş söğüyor Rakip taarftar arasından olacak işmi bu ya bu nasıl iş ya be kansız be adi mahLuk..

ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KİMLİĞİNDE YAZAR...
AĞZINA SAĞLIK GARDAŞ DAHA NE DENİRKİ SENİN SÖZÜN ÜSTÜNE.ANLAYANA TABİİİİİİİİİİ.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
Alt 29.01.2008, 20:22   #3
cArMeN
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cArMeN Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

YENSEKTE YENİLSEKTE HERZAMAN SİVASSPOR DAN DESTEĞİMİZİ ÇEKMEYELİM
cArMeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
Alt 29.01.2008, 20:50   #4
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

Sİvasta Tribun Kültürü Oluşamaz ßunu KAfanıza Sokun ßiz ßunu Yapmak İçin Cok ÇAlıştık Ama Ol Mu Yor ......
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 21:22   #5
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Ne varsa AnadoLuda var Sakaryâ'da Kocaeli'De MaLatya'da kısacası AnADoLuda .......

Anti FB
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 22:06   #6
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

çokkkk konuşacak çok yazacak kelimelerim var ama hep sineme atıyorum atmayada devam edeceğim
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2008, 00:46   #7
oz.can
Yiğido

oz.can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 oz.can Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
Var var mutlaka var. Bu arkadaşları statta birarada oturtmak, önce bunu yapıcaz. Sonra da tribün kültürü oluşacaksa oluşur zaten.
Alt 31.01.2008, 12:38   #8
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

Alıntı:
oz.can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
Var var mutlaka var. Bu arkadaşları statta birarada oturtmak, önce bunu yapıcaz. Sonra da tribün kültürü oluşacaksa oluşur zaten.
ozcan abi senin maraton projeni sonuna kadar destekliyorum trubun kulturu olan bin değil iki bin kişide vardır ama önemli olan onları bir arada toplamak bunu başarmalyız başka çare yok fenerbahçe maçında ben bu seyirciden utandım hiç kimse bağırmıyor sadece fenerliler bağrıyordu ben utandım bu projeyi devam ettir sonuna kadar arkandayım
Alt 28.06.2008, 01:39   #9
yiğido26
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğido26 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
oz.can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
az önce yazılanların tamamını okudum ve gerçekten sivasta taraftar az da olsa varmış dedim...ben eskişehirliyim bizler hep geçmişten gelen bi tribün kültürüyle yetiştik hep anti bizans dedik şehrimizi bizans hegamonyasına teslim etmemek için çabaladık çabalıyoruz etmedik ettirmeyizde fenerıum açıldı fazla daynamadı kapattırdık gs store geldi fazla duramadı taşladık bjk geldi tutunamadı şehirde bizans formalılar gezmek istedi gezdirmedik çıkardırdık formaları. tribünde 90 dk susmadık sustuğumuzda yanımızdaki abilerimizden azar işittik nie susuyorsunuz cinsinden...ben 1 yıl önce üniversite dolayısıyla sivasa geldim tribüne alışık olduğum için maça gitmemek bağırmamamk bir eksiklikti bnm için ve sivastada maçlara gittim ama kndimi okadar futbol hastası bilen ben maçtan sıkılmaya başladım tiyatro seyreder gibi bi stad karşımda alışık olmadığım bi durum ilk zamanlar çok uğraştım buraya bi tribün grubu kurabilmek için tamam tribün kültürüm vardı bilmediğim beste tezahürat yoktu belki ama ben sivaslı değildim ilk senemdi çevrem yoktu zamanla 50 100 kişi kadar olduk biz ben konuştum bi kaç kişiyle ama herkes umutsuz olmaz die kestirip atıyor sivasın yerli halıkındanda destek lazım 50 100 kişi çıksan adama gülerler birde herkes stadta halinden memnun bide bunuda görüncede... böylelikle bizim tribün işi yattı ama uzun zamandır girmiyordum siteye bu konuyu görünce gerçekten burda çok güzel şeylerin olabileceğini hissettim ve bu yazıyı yazmak içimden geldi çünkü sivasta potansiyel var bunu gözleyebiliyorsunuz ama devamı yok iş maça gelip gelmemek deil geldimi 90 dk desteklemek bakıyorum bu liseli gençlere felan yüzlerinde bir hırs destekliyorlar ama arkadan gelen bir çökün sesi herşeyi bitiriyor... herkes içinden geleni yazmış bu konuya bnde yazdım ama çözüm üreten çıkmamış alıntı yaptığım kişinin(abim-kardeşim) dediklerini biraz daha ileri götürüp ben şunu diyorum herkes kimliği neyse onu bi kenara bıraksın sivasspor için sivas için tribün işinden anlayan anlamayan ama hevesli olan kaliteli bir tribün grubu için bişeyler yapmak isteyen kişiler belirlenen bir zamanda belirlenen bir yerde toplanalım birşeyler yapmaya bizans tribünüyle uğraşabilcek bir tribün yapmaya çalışalım ve maçlardada bir tribünü atıyorum gar kale arkasını dolduralım 90 dk destek yapalım sezonun açılmasına daha var ama geç kalmayalım burdakilerden ricam herkes taşın altına elini koysun ben koymaya razıyım yeterki destek gelsin... bnm burdaki amacım anti bizans üyelerine bir nefer daha kazandırabilmek ve sivasın adından daha fazla söz edilmesini sağlayabilmektir...saygılarıml a...
yiğido26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2008, 00:56   #10
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence'de bir mağlubiyet aldık diye böyle yaparsak taraftarlık kimliğine bürünemeyiz arkadaşlar bu ne ya olaya bide pozitif yönden bakın Rakip takım bir oyuncusu ort.3,5-4.0 MİLYON YTL.ve kadrolarında dünya yıldızlarını bulunduruyorlar bizler BU AMATÖR RUH DEDİĞİMİZ şeyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bileğimizin hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışıyoruz ama taraftar olarak İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE yanında olmazsak BİZLERE yani YİĞİDOLARA YAZIKLAR OLSUN demekten başka birşey kalmıyor
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla