BEKİR bey ellerine sağlık hoş fotolar çekmişin.ben ihtiyar delikanlıyı geçemediler ben ne imişim ya ) tüm arkdaşlara teşekkürler dosthane geçen maç için...
yapma furkan hocam..ben 3 tane birbirinden güzel golümü sen iyi göresin diye gayet yavaş atmıştım ama yine de kaçırmışın
maç gerçekten zevkliydi..kırmızı takımın gerçek gücünü göremedik zira rakip çok zayıftı..avrupadan gelecek takımlarla mücadeleerimizde gerçek gücümüzü görecez inşallah..
3 tane mi? Ben aklımda kalan öyle güzel bir gol yok hocam... Ama benim attığım 2. golü dersen bak maçtaki sayılı güzel gollerden biriydi
Rakip zayıftı diyon 5-1 den 7-7'ye getirdik... 7-7 olunca haliniz çok acıklıydı... Hatta Oğuz'un maç gitti seslerini bile duyduk ... Bize bir kaleci takviyesi gerek ben hem kaleci hem golcü olamam ki Elbet bir rövanşı olur bunun...
3 tane mi? Ben aklımda kalan öyle güzel bir gol yok hocam... Ama benim attığım 2. golü dersen bak maçtaki sayılı güzel gollerden biriydi
Rakip zayıftı diyon 5-1 den 7-7'ye getirdik... 7-7 olunca haliniz çok acıklıydı... Hatta Oğuz'un maç gitti seslerini bile duyduk ... Bize bir kaleci takviyesi gerek ben hem kaleci hem golcü olamam ki Elbet bir rövanşı olur bunun...
maçın son 4 dakasına 8-7 önde girmesine rağmen son iki dakka daha direnemeyen ve yiğiterin ardarada gelen iki şık golüne engel olamayan beyza takım son dakkada da hakanın golüne engel olamayınca sahadan 10-8 mağlup ayrıldı
haberin kaynağı saülam hocam
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
5 -1 OLUNCA İNAN BEN BİLE İLERİ ÇIKTIM YAA ARKDAŞLARA DEDİM Kİ BIRAKIN ATMAYIN DAHA FAZLA SAĞOLSUN GENÇLER ÜZMEDİLER BENİ MAÇI 7-7 GETİRİNCEYE DEKK ASILMADILAR .YAZIK BEYAZ TAKIMDA DA ARKDAŞLARIMIZ DEMİ AMA MAÇ 60 DK SONUÇ MALUM 10-7