--->: LİG TV REZALETİ
bende içimden gelenleri yazdım...içimde kalmasın,bi sonuç olucağı yok,ama önemli olan tavır almak.rengini belli etmek...
Geçen hafta; ligde rekabet ve güzel futbol adına Türk sporuna katkıda bulunan, spora centilmenlik ruhu getirmeyi vaad eden ve bunu yaptıklarıyla, söylemleriyle ortaya koyan,kısacası süper lige renk ve kalite getiren, şampiyonluğa oynayan Sivasspor’un maçlarını yayınlama kararı almanız, milyonlarla ifade edilen bir camiayı mutlu etmiştir…bu süre zarfında size yönelen takdirlerimiz,sporda baskı ve çetecilik tarafında olan,internet ve medya üzerinden bizlerinde takip ettiği gibi tehditkar söylemlerle üzerinize gelen,sahaya inip futbolcu döven,sporun ahlakına uygun olmayan çatışma kültürünü benimseyen,ligimize futbola adına bir katkısı olmayan,seyir zevki olmayan,rekabetten uzak bir futbol takımının ve camiasının baskı ve tehditlerine boyun eğmeniz ve bu düzen böyle gelmiş böyle gider anlayışınız için, siteme dönüşmüştür.Bu profesyonel olmayan,hakkaniyete yakışmayan tutumumunuzdan dolayı bir Sivasspor taraftarı olarak sizi kınıyorum.