--->: GRBALJ-SİVASSPOR MAÇI KANAL 1 DE...
Evvvvetttt işte bunu bekliyordum arkadaşlar Haberler doğru sivassporun maçını Türkiyenin Yada sivaslıların gurur duyacağı kanal 1 maçı veriyor...Az önce çarkıfelek izliyordum reklama geçince tam kanalı değiştirecektim cumartesi yazısı geldi ben düşündüm sivası verirmi diye ama içimden yok canım vermezler dedim bi baktım sivassporun ne zmn yayınlayacağını gösteriyordu.ÇOOOOOOOOOOOOOOOO OOKKKK mutlu oldum....Nihayet evimizde şifresiz ve naklen maçı izleyebileceğiz....Bu arada kanal 1 sivassporun maçına 18:45 yazmışlar maç saat 19:00da başlayacaktır haberiniz olsun o sadece kadroları ve yorumları açıklama yapmaları için 18:45 e almışlar. Bide trt verseydi diyenler neden öyle diyorsunuz ya maçı vermeseydi. Önemli olan hangi kanal verirse versin yeterki izleyebilelim değilmi. Bide duyduğuma göre 2. maçı Trt1 verecekmiş... İnşallah doğrudur...Birde size haberim var balili kadroda yokmuş çünkü kampa sonradan katılmışlar öyle duydum. Hatta bir kaç önemli oyuncularımızda kadroya alınmamış...Hadi size iyi akşamlar c.tesi görüşürüz...Bu maçlarda favori olunmaz büyük konuşmayalımmm.....
Konu mehmetcik58 tarafından (03.07.2008 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Yazım yanlışlığı
|