Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: NİYE GELDİ NİYE GİDİYOR
Alt 18.07.2008, 18:39   #31
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: NİYE GELDİ NİYE GİDİYOR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Mahmut Hanifi'yi göndermesi tepki çekti.

Geçtiğimiz sezon Teknik heyetin isteği doğrultusunda kadroya dahil edilen Mahmut Hanifi, Sivasspor formasını terletmeden gitti. Diyarbakırspor'a gönderilen Mahmut Hanifi Sivasspor'da sadece bir kez resmi maça çıkarken, bir sezon boyunca ise yedek kulübesinde oturdu. Taraftarlar, gönderilecek bir futbolcunun neden transfer edildiğini merak ederken, "Alındı ama oynamadı. Süs diye bekletildi. Madem oynamayacaktı ve gönderilecekti neden alındı. Takımda bu tip transferlerin sayısı artmaya başladı. Yönetimin artık transferde daha dikkatli olmasını istiyoruz. Transfer yapıldı denilmesi için transfer yapılmasın. Oynamayacak futbolcular alınmasın. Mahmut niye geldi, niye gitti?. Anlamış değiliz" denildi.

Sivas'ın Sesi Gazetesi

Zaten geçen sene alınması hata idi, galiba mahmut hanefiyi kurtarmak yada bedavadan para kazandırmak için alındı. Genç futbolcu değilki ya tutarsa diye alasın Mahmut hanifi 2.liğide dahi kadaroya girmezken Sivasspor gibi kafaya oynayan takımda ne işi vardı. Keza Ömer KAPLAN da öyle nerde kadroya girmeyen futbolcular var ise onları topluyoruz. Unutmayalımkii bu kadaronun yüzde 70 i 1liğe çıktığımız da yapmış olduğumuz transferlerdir. son 2 yılda hangi futbolcu alındıda banko oynadı. Canı sılıdınmmı taraftara saldırıyoruz ancak
6 milyon Sivaslı var diyoruz 6 milyon Sivaslıya layık bir tane futbolcu alınmadı ben parasının olmadığınada inanmıyorum. Önceki yorumlarda da belirttim mahmut hanifi Sivassporda 24 kişilik kadroya dahi giremez inan gitmesine sevindim hiç olmazssa bedavadan bir kişi beslenemz yerine 18 yaşında bir genç alınsın ya tutarsa diye beklensin.
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahwettt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.07.2008, 18:44   #32
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bu konuda bülent hocamızı eleştiririm.İyi bir oyuncu aldık ben demedim o dedi.Bu mesklekte herşey olur.Ben adam gibi diyorum ki; Teşekkürler Mahmut.Güle güle.Eyvallah...
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2008, 20:22   #33
halil_58_yigido
Yiğido

halil_58_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 halil_58_yigido isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Mahmut Hanifi'yi göndermesi tepki çekti.

Geçtiğimiz sezon Teknik heyetin isteği doğrultusunda kadroya dahil edilen Mahmut Hanifi, Sivasspor formasını terletmeden gitti. Diyarbakırspor'a gönderilen Mahmut Hanifi Sivasspor'da sadece bir kez resmi maça çıkarken, bir sezon boyunca ise yedek kulübesinde oturdu. Taraftarlar, gönderilecek bir futbolcunun neden transfer edildiğini merak ederken, "Alındı ama oynamadı. Süs diye bekletildi. Madem oynamayacaktı ve gönderilecekti neden alındı. Takımda bu tip transferlerin sayısı artmaya başladı. Yönetimin artık transferde daha dikkatli olmasını istiyoruz. Transfer yapıldı denilmesi için transfer yapılmasın. Oynamayacak futbolcular alınmasın. Mahmut niye geldi, niye gitti?. Anlamış değiliz" denildi.

Sivas'ın Sesi Gazetesi[/QUOTE]
halil_58_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2008, 20:37   #34
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1248 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Öok iyi bir oyuncu olsa idi Hayrettin'i kesmez miydi arkadaşlar demek ki kadroya giremeyecek kadar iyi değil...

Her futbolcuda dört dörtlük çıkacak diye birşey yok...

Beşiktaş'hatırlayın adamlar dünyanın paralarını vererek Diatta'yı Higuen'i Gordon'u aldılar sonu bu sene kadroda değiller olur böyle durumlar...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2008, 22:36   #35
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
58özal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mahmut hanefi cok iyi bir oyuncu bence hayrettinden daha iyi
kardes sen ne ayaksın pekı ? avatar fılan yanlıs geldın heralde fb sitesi değil burası...gerci site yonetımınınde hatası var
Alt 18.07.2008, 23:42   #36
karadavut58
Acemi Yiğido

karadavut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 karadavut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aklimizin almadigi seyler vardir bilemeyiz bize dusen sabirla desteklemek vede beklemek tavsiye edilir
karadavut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2008, 00:10   #37
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ilk önce Acilan konuyu dogru bulmuyorum !!! Niye geldin niye gidiyorsun !!!! her yapilan transferin ilk 11 de oynayacak diye bir kural da yok ?? Takima uyum saglamamis olabilir ?? Hoca o mevkide antremanlarda sans verdigi halde Randiman alamamis olabilir ?? kaldigi sehire adapta olamamis olabilir ?? Aile problemi olmus olabilir de olabilir ?? Hic bir yorumcu veya köse yazari futbolcularin durumunu Teknik adamdan iyi bilemez. Hoca her gün onlarla beraber Kiralik veya satilacak Futbolculara karsi hocanin ön yargisi var deseler de inanmam, cünkü o Futbolcularin performansi hocanin basarisini gösterir,altin yumurtlayan tavugu kimse kesmez.. takim icin yeterli görmedigi futbolculari gönderilir..
Alt 19.07.2008, 12:07   #38
F. Şahin
Yiğido

F. Şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 F. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar M. Hanefi iyi oyuncuydu, bu adamı da harcadık gibi yorumlar var. Ufak bir araştırma yaptığımızda M. Hanefi'nin sadece 1 ay gibi bir dönem parladığını görüyoruz. Daha sonra kendisini iddialı hiçbir takımda göremedik. Orduspor'da dahi, ki Orduspor bize geldiği takımdır, yedek kalmış, hatta bildiğim kadarıyla bizde olduğu gibi hiçbir maçta 11 kişilik kadroda kendine yer bulamadı. Şimdi bu oyuncunun gönderilmesi tartışılıyor. Bence yanlış bir tartışma konusu bu. Asıl tartışılması gereken bu futbolcu niye alınmıştı konusudur o da artık şu saatte çok geç.
Saygılarımla...
Alt 19.07.2008, 12:26   #39
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: NİYE GELDİ NİYE GİDİYOR

Alıntı:
mysuskunx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AYNEN MAHMUT HANEFİ KENDİNİ İSPATLAMIŞ OLAN BİR OYUNUCYDU NEYSE HAYIRLISI OLSUN.....
NE YAPTIDA KENDINI ISPATLAMISTI ?????
BANA SÖYLE HARIKA MACLARINI YAZSANA ÖGRENEYIM

ADAMI 2 LIG ORDU DISARI ATTI KADROYA GIREMEDI

NE HIKMETSE BIZIM BÜLENT HOCA HAZINE BULMUS GIBI KAPTI

O ZAMANLARDA YAZMISTIM YAZILARIM OKU MAHMUT HANEFIDE-ÖMER KAPLAN

DA BOSU BOSUNA ALDIK DEMISTIM-BEN BÜLENT HOCAYI ANLIYAMADIM BU

ISGARTA LARI ALMAKLA-SIVASSPOR SAMPIYONLUK MÜCADELESI VERIYOR

ALDIGIN OYUNCU ORDUNUN KOVDUGU OYUNCU
ADAMA GÜLERLER BE
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: NİYE GELDİ NİYE GİDİYOR
Alt 19.07.2008, 12:31   #40
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: NİYE GELDİ NİYE GİDİYOR

Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaten geçen sene alınması hata idi, galiba mahmut hanefiyi kurtarmak yada bedavadan para kazandırmak için alındı. Genç futbolcu değilki ya tutarsa diye alasın Mahmut hanifi 2.liğide dahi kadaroya girmezken Sivasspor gibi kafaya oynayan takımda ne işi vardı. Keza Ömer KAPLAN da öyle nerde kadroya girmeyen futbolcular var ise onları topluyoruz. Unutmayalımkii bu kadaronun yüzde 70 i 1liğe çıktığımız da yapmış olduğumuz transferlerdir. son 2 yılda hangi futbolcu alındıda banko oynadı. Canı sılıdınmmı taraftara saldırıyoruz ancak
6 milyon Sivaslı var diyoruz 6 milyon Sivaslıya layık bir tane futbolcu alınmadı ben parasının olmadığınada inanmıyorum. Önceki yorumlarda da belirttim mahmut hanifi Sivassporda 24 kişilik kadroya dahi giremez inan gitmesine sevindim hiç olmazssa bedavadan bir kişi beslenemz yerine 18 yaşında bir genç alınsın ya tutarsa diye beklensin.
AYNEN KATILIYORUM SANA KARDES
AYNI YORUMLARI GELDIKLERINDE BENDE YAZMISTIM
BÜLENT HOCAYI ANLAMAK MÜMKÜN DEGIL
YAPTIGIMIZ TRANSFERLERE BAK VE GÖNDERILEN OYUNCULARA BAK
YA SAKARYA KÖKENLI ORDA OYNAMIS-YA IZMIT KÖKENLI ORDA OYNAMIS ESKIDEN-ALIYORUZ ISKARTALARI 1 YIL SONRA GERI YOLLA SAGA SOLA BEDEVA VER
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla