Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

2008/2009 Sezonu Kombine Satışı
Alt 28.07.2008, 12:03   #1
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Ausrufezeichen 2008/2009 Sezonu Kombine Satışı

KOMBİNE BİLET SATIŞLARI NEDEN İLGİ GÖRMÜYOR!

Dün bir öğretmen dostumdan telefon aldım. Konu kombine biletler. Öğretmenimiz, kombine bilet almak istediğini ancak vazgeçtiğini söyledi. Neden diye sorduğumda bana, belirtilen yerlerin tamamının alt sıralar olduğunu söyledi. Şimdi hani diyoruz ya neden biz, kısa sürede kombineleri tüketemiyoruz diye. Neden, herhalde bu olsa gerek. Bir de şu var, sanıyorum kamuoyundaki hâkim görüş, belirli yerlerin eş, dost veya tanıdıklara verildiği şeklinde. Ben, bu düşünceye katılmamakla birlikte bunun o kadar da önemli bir konu olmadığını düşünüyorum. Velev ki, böyle bir şey söz konusu olsa bile sınırlı sayıda olacağına inanıyorum. Son rakamları bilmiyorum ama bu konuda değerli yöneticilerimizden birisi çıkar, konunun tamamen arz talep meselesi olduğunu ve ilk bilet alanların kârlı olduğunu söylerse sanırım yerinde olur. Şu da bir gerçek, insanlar ne kadar fanatik olursa olsun, “mademki, kombine alıyorum, seyir zevkim olsun” diyor. Bunu da çok görmemek lazım… Bakın, dikkat edin takıma ilgi duyan, çoğunlukla kombine bileti alan kesim bordrolu yani çoğunluğu işçi ya da memur kesimi. Bu insanlar zaten her şart ve zeminde güçleri oranında gerekeni yapan kesimler. Dolayısıyla belki kombine bilet konusunda daha şeffaf olunabilir. Bu nasıl olur? Bunu buradan söyleyecek olan beni değilim. Ama en azından ilgili görevliler kombine bilet talebinde bulunan taraftarlarımıza tatminkâr bir yol izleyebilir. Dedimya son rakamları bilmiyorum ama satışların belirli rakamlarda kalmasının her halde bu şekilde düşünülmesi olabilir diye düşünüyorum. Şu da var kredi kartı hadisesi gerçekten iyi bir çözüm oldu. Geçmiş yıllarda da kerdi kartını gündeme getirmiş ve neden yapılmıyor diye sormuştuk. Şimdi bu sene bunun uygulanıyor olmasını görmek bizi sevindirdi. Neyse, sadece bir taraftarımızın konuyla ilgili sitemine buradan kendimce konuya kendi köşemde yer vermiş oldum. Gelelim Cumartesi oynayacağımız İnteroto maçına. Bana söylenen bu akşam Sİvasspor’un İstanbul’dan, Karadağ’a uçacağı. Rakip bilinmeyen bir takım. Neleri var, neleri yok pek bilmiyoruz. Ama ne olursa oılsun ciddiye almak lazım. Ben, daha önceleri de ifade ettim, gençlerle çıkılması lazım. En azından gençlerimizi daha sezon başı neler, ne değiller görme açısından iyi bir fırsat. İnşallah ilk maçta işi bitiririz.

kaynak http://www.pusulahaber.net/modules.p...zi_oku&sid=361

yani her şartta kombinelerimizi almalıyız. rakiplerimiz diyoruz 4 büyükler için ama hepsi müthiş kombine satmış. bjk hariç.
trabzon hamsileri bile nerdeyse kombinelerin tamamını bitirdi gibi haberler var.

bizim şuanda kombine satışımız kaç oldu bilen var mı?
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...