Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: İSTDER'LE BİR DEPLASMAN...
Alt 02.09.2008, 00:41   #31
GuNaY
Gast

Standart --->: İSTDER'LE BİR DEPLASMAN...

Alıntı:
zarali_sansar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi ben zamanı ayarlıyorum ona göre veriyorum maç boyunca senin paketinin takip ettim
hahahhaha bu güzeldi : ))))))

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2008, 00:47   #32
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
EyüphanAydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Veli yandınnn Baksana o aldığın cigara Tigana abimiz'in damağında kalmış Bu demek oluyorki her görüşmenizde bir cigara al diyor

Valla veli işin iş.
ömer abiye karton karton sigaralar feda olsun

neyse sigara muhabbetini kapatalım son kez

bu işten ben zararlı çıkcakmışım gibi görünüyor
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2008, 01:46   #33
facoz_zarali
Yeni Yiğido

6 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 facoz_zarali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sizinle bu anlatılanları paylaşmak büyük mutluluk gerçekten emeği geçen herkese teşekkür ederim
facoz_zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda facoz_zarali'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2008, 11:28   #34
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merhaba gençler
ben şahsen sizden çok memnun kaldım yolculuğumuzun gidişi de ,maç sürecide ,dönüş yolculuğuda çok güzel geçti
gelecek vaadeden gençlersiniz tirübünü ve sivasın peşini bırakmayın bu takımın sizin gibi genç kuşağa çok ihtiyacı var maça geldiniz gördünüz ne kadar seyirci vardı ama taraftar yoktu bu tirübünleri inşallah sizin gibi genç arkadaşlar heycanlandıracak lar bizlerde yanınızdayız ama dediğim gibi takımın sizler gibi genç recep abi gibi heycanlı birilerine şiddetle ihtiyacı var umarım bunu gerçekleştirebilirsiniz
Bizim bunu gerçekleştirmemiz için sizin gibi abilerimizin bitmeden devam etmesi gerek.Biz herzaman oldugu gibi bugünde yarında abilerimiz olmadan iş yapamayacagız yapmayacagız başımızda bir büyük görmek istiyecegiz.işte biz öyle bir gençlik olmak istiyoruzki Abilerine ablalarına yani Büyüklerine saygılı bir okadar beyfendi Bir gençliçle tribünlere gelmek istiyoruz.bu Yönde Liseli yigidolar oluşumu başlatıldı, Ugraşıldı sivaslıların klavye taraftarı ordada kendi gösterdi.Recep Abi ve OSMAN abi bunu çok iyi biliyorlar.İnşallah dedigimiz gibi saygılı sevgili küfürsüz içkisiz sportmen fair-play içerisinde yaşamasını bilen bir tribün getirmeyi planlıyoruz.inşallah istegimiz yerlere ulaşacagız.Herşey SİVASSPOR için
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2008, 11:34   #35
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vallahi ne yalan söyleyeyim,yazıyı bir içimde okurken,bir o kadarda yazıda kullandığın dil çok hoşuma gitti,hem tribüncüsün,hemde edebiyatçı..
Mustafa'cığım,bence senin içinde,tribün şovları için güzel tezahüratlarında vardır.Recep abiden bir desdur alsakda,o konudada bir atılım yapsan.
Bu güzel yazılarımı Herzaman örnek aldıgım Emre abime(merkez_emre) borçluyum.Edebiyatı içime o yerleştirdi içimdeki cevheri buldu.Abilerimiz ne isterse o yapılır benden tezahürat istesinler içimde olmasa bile içime sokar yine yazarım.Recep abinin desduruna gelinirse o istesin degil tezahürat kıtalarca şiir yazarım.Dedigim gibi abilerimiz istekleri herşeyden Önce gelir.
Alt 02.09.2008, 11:37   #36
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Saygılı sevgili hortlak Mustafa,

Böylesi güzel bir deplasman ancak sizin gibi bir ' hortlak ' tarafından bu şekilde anlatılabilirdi.

Tabikide bu deplasmana gidene kadar çektiğimizi bir ' Allah ' bilir,birde 'İSTDER ' bilir.

Tabikide biz Sivaslı olarak , Sivassporlu olarak bu gibi sorunları sorun yapmaktan çıkardık artık o tür oyunları bir arı vızıldaması gibi gördük.Yaşımız'ın vermiş olduğu bu dinamikliği böylesi güzel organizasyonlarda kullanmayı sevdik.Tabikide herşey maddi imkana baktığı için bazı yerlerde bütçemizi kısıtladık.

Aslında burada söylememe gerek yoktu ancak konu gelmişken söyleyeyim dedim.Bu maça gelirken ' VELİ BİRCAN' kardeşimiz'in o güzel fedakarlığını anlatmak istiyorum.

Veli kardeşimiz normalde ailesiyle birlikte Türkiyenin en güzel şehirleri arasında olan ' GİRESUN ' ilimizde oturmaktadır.
Tabikide her genç gibi tatil yapmaya ' İSTANBUL'a ' gelmiştir.Sadece Sivasspor maçına gelmek için 1 haftalığına çalışması gerçekten beni çok gururlandırdı.

Böylesi müteşekkir insanların ' İSTDER ' ile olması bizi çok sevindirdi.Konumuzu dağıtmadan hemen bir makarayla sonlandırmak istiyorum.
' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' lisel!mustafaya taktığımız lakapları paylaşmak istiyoruz.Tabikide bu lakaplar diğer deplasmanlarda artıcaktır.

- MUSTAFA PARLAK GERÇEK İSİMLER -

1 )Hortlak Mustafa
2 )Paparazi Mustafa
3 )Haaarbii Dengesiz Mustafa
4 )Soytarımıx Mustafa
5 )Kek Mustafa

NOT : Bu lakaplar Sayın : ' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' tarafından konulmuştur.İlerleyen günlerde,ilerleyen deplasmanlarda çoğalıcaktır.

Copyright © Eüph'an - 2008
Her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
KARDEŞİM ÇILGIN CEMİLE;

YAZIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YAZIDA KULLANDIGIN ÜSLÜP VE ANLATTIKLARINA KATILIYORUM.ANCAK LAKAP KONUSUNDA VELİ ABİYLE ANLAŞTIK SENİNKİ ÇILGIN CEMİLE BENİMKİDE HORTLAK MUSTAFA, VELİ ABİNİNKİDE BELLİ DEGİŞMEZ KANUN O (K-E-Ş)
Alt 02.09.2008, 11:40   #37
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
zarali_sansar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ömer abiye karton karton sigaralar feda olsun

neyse sigara muhabbetini kapatalım son kez

bu işten ben zararlı çıkcakmışım gibi görünüyor
SEN Mİ ZARARLI ÇIKTIN? BENMİ? AÇIK AÇIK SÖYLE
Alt 02.09.2008, 13:23   #38
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEN Mİ ZARARLI ÇIKTIN? BENMİ? AÇIK AÇIK SÖYLE
doğruya doğru şimdi mustafa çok iyi geldi bende nası alsma die düşünüodum
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2008, 14:10   #39
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Hortlak öbür deplasmandalarda bak o lakapların nasıl boy boy sayfa olucak görürsün..
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda EyüphanAydın'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2008, 17:01   #40
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Hortlak öbür deplasmandalarda bak o lakapların nasıl boy boy sayfa olucak görürsün..
çılgın cemilem senden gelen lakapta gül biter

veli abi bi teşekkürü hakediyorum galiba ben seni büyük bir yükten kurtardım

Etiketler
bİr, deplasman, İstderle