merhaba gençler
ben şahsen sizden çok memnun kaldım yolculuğumuzun gidişi de ,maç sürecide ,dönüş yolculuğuda çok güzel geçti
gelecek vaadeden gençlersiniz tirübünü ve sivasın peşini bırakmayın bu takımın sizin gibi genç kuşağa çok ihtiyacı var maça geldiniz gördünüz ne kadar seyirci vardı ama taraftar yoktu bu tirübünleri inşallah sizin gibi genç arkadaşlar heycanlandıracak lar bizlerde yanınızdayız ama dediğim gibi takımın sizler gibi genç recep abi gibi heycanlı birilerine şiddetle ihtiyacı var umarım bunu gerçekleştirebilirsiniz
Bizim bunu gerçekleştirmemiz için sizin gibi abilerimizin bitmeden devam etmesi gerek.Biz herzaman oldugu gibi bugünde yarında abilerimiz olmadan iş yapamayacagız yapmayacagız başımızda bir büyük görmek istiyecegiz.işte biz öyle bir gençlik olmak istiyoruzki Abilerine ablalarına yani Büyüklerine saygılı bir okadar beyfendi Bir gençliçle tribünlere gelmek istiyoruz.bu Yönde Liseli yigidolar oluşumu başlatıldı, Ugraşıldı sivaslıların klavye taraftarı ordada kendi gösterdi.Recep Abi ve OSMAN abi bunu çok iyi biliyorlar.İnşallah dedigimiz gibi saygılı sevgili küfürsüz içkisiz sportmen fair-play içerisinde yaşamasını bilen bir tribün getirmeyi planlıyoruz.inşallah istegimiz yerlere ulaşacagız.Herşey SİVASSPOR için
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Vallahi ne yalan söyleyeyim,yazıyı bir içimde okurken,bir o kadarda yazıda kullandığın dil çok hoşuma gitti,hem tribüncüsün,hemde edebiyatçı..
Mustafa'cığım,bence senin içinde,tribün şovları için güzel tezahüratlarında vardır.Recep abiden bir desdur alsakda,o konudada bir atılım yapsan.
Bu güzel yazılarımı Herzaman örnek aldıgım Emre abime(merkez_emre) borçluyum.Edebiyatı içime o yerleştirdi içimdeki cevheri buldu.Abilerimiz ne isterse o yapılır benden tezahürat istesinler içimde olmasa bile içime sokar yine yazarım.Recep abinin desduruna gelinirse o istesin degil tezahürat kıtalarca şiir yazarım.Dedigim gibi abilerimiz istekleri herşeyden Önce gelir.
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Böylesi güzel bir deplasman ancak sizin gibi bir ' hortlak ' tarafından bu şekilde anlatılabilirdi.
Tabikide bu deplasmana gidene kadar çektiğimizi bir ' Allah ' bilir,birde 'İSTDER ' bilir.
Tabikide biz Sivaslı olarak , Sivassporlu olarak bu gibi sorunları sorun yapmaktan çıkardık artık o tür oyunları bir arı vızıldaması gibi gördük.Yaşımız'ın vermiş olduğu bu dinamikliği böylesi güzel organizasyonlarda kullanmayı sevdik.Tabikide herşey maddi imkana baktığı için bazı yerlerde bütçemizi kısıtladık.
Aslında burada söylememe gerek yoktu ancak konu gelmişken söyleyeyim dedim.Bu maça gelirken ' VELİ BİRCAN' kardeşimiz'in o güzel fedakarlığını anlatmak istiyorum.
Veli kardeşimiz normalde ailesiyle birlikte Türkiyenin en güzel şehirleri arasında olan ' GİRESUN ' ilimizde oturmaktadır.
Tabikide her genç gibi tatil yapmaya ' İSTANBUL'a ' gelmiştir.Sadece Sivasspor maçına gelmek için 1 haftalığına çalışması gerçekten beni çok gururlandırdı.
Böylesi müteşekkir insanların ' İSTDER ' ile olması bizi çok sevindirdi.Konumuzu dağıtmadan hemen bir makarayla sonlandırmak istiyorum.
' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' lisel!mustafaya taktığımız lakapları paylaşmak istiyoruz.Tabikide bu lakaplar diğer deplasmanlarda artıcaktır. - MUSTAFA PARLAK GERÇEK İSİMLER -
1 )Hortlak Mustafa
2 )Paparazi Mustafa
3 )Haaarbii Dengesiz Mustafa
4 )Soytarımıx Mustafa
5 )Kek Mustafa
NOT : Bu lakaplar Sayın : ' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' tarafından konulmuştur.İlerleyen günlerde,ilerleyen deplasmanlarda çoğalıcaktır.