arkadaşlar bugün beşiktaş yönetimi ve mustafa denizli benden ötürüde bülent uygundan söz almışlar ne diyosunuz gideyyimmi ben size sorarak hareket deyim nolur gitmememi isteyin napcam sekiztaşta
bune laa biktim bu transfer haberlerinden bizim duzenimizi bozmak icin psikolojik savas baslattilar.valla uyuyamiyorum nedir bu yaw.
biri bana bu haberler yalan desin
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH ISTEDIGI OLUR NE DIYELIM BU KARDESIMIZ EGERKI GITMEK ISTERSE KIMSENIN ONU ENGELLEMEYE HAKKIDA YOK SONUCDA HERKES EN IYISINDE EN BUYUGUNDE OLMA HAYALI ICINDEDIR GITMEZSEDE HAKETTIGI DEGERI FAZLASIYLA GORUR...
sezer badurda büyük klüpte oynacak kaliteyi şu an için göremiyorum mehmet yıldız olsa anlarım da sezer badur yaşı genç 1-2 sene daha burda oynayıp tecrübe kazanması lazım yoksa ibrahim akın burak yılmaz kemal aslan gibi kendine yazık eder daha çok vardır örneği şu anda aklıma gelmiyor
Sezer gibi bir oyuncu bulmakta biraz zorlanabiliriz.Onun mevkisinde her futbolcu oynayamaz.Yinede transfer olucağı bile belli değil ;
TEK BİR SÖZ SÖYLİM ;
sivasın sivassporun sitesinde yayınlanacak haberlerin doğruluğu onaylanmadan yayınlanmaması gerekir...
s si görülen haberi alıp, hem sitenin hemde takımın ahengine zarar veriyor olabilme ihtimalinizi LÜTFEN düşünün...
LÜTFEN...