Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sordunuz söyleyeyim.Nacizane olarak ;
1.Maçın Yıldızı ..Apdurrahman,bilica
2.Maçın en kötüsü .. Her zaman olduğu gibi Tum
3.Maçta göze çarpanlar .. Vasat bir maç.Manisayı daha istekli gördüm.
4. Forvet oyuncuları daha çok çalışmalı.
5.Mehmet Yıldız arkadaşlarına karşi çok gergin oynadı.Adeta sahada yoktu ve isteksiz gördüm.Muhammed ali cılız bir vuruşla top kalecide kaldı. sert vursa gol olabilirdi.
6.Taraftarlar konusuna gelince:
Herşeyden önce Manisasporlu taraftarlarına buradan teşekkür ediyorum.Maç başlamadan önce Sivas ve Sivasspora yaptıkları tezahüratlar ile bizim Futbolcuları yanlarına çağırarak alkışlamaları, maç bitiminde saha dışında Manisaspor taraftarlarının bizlerin yanına gelerek bizleri tebrik etmeleri ve 'BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN ' diyerek tempo tutmaları ayrı bir önem ayrı bir nitelik kazandırmaktadır.
Sivasspor taraftarlarına gelince çoluk çocuk, bay bayan kendilerine ayrılmış kısımda kalabalık gruplar halinde takımlarını susturucu takmadan ve en önemlisi çekirdek çıtlatmadan takımlarına destek olmuşlardır.Maçın üzücü yanı ise Müsabakanın sona ermesi ile Sivaslı taraftarların takımlarını yanlarına çağırması buna mükabil bu futbolcuların ilğisiz kalmaları üzücüdür.İzmirli yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamak ,bir nebze olsun gürbet özlemini gidermek de olsa bu insanlar sosyal,kültürel özelliklere sahip bir İzmirden kalkıp Sivasspor için gelmişlerdir.
İnşallah bu maçta yaşanılan olumsuzlukları tekrar yaşamayız.Saygılarımla.
|