Evet haklisin Ayni bak ayni gecen sene gibi diyorum ayni gecen seneki gibi boynu bükük ayrilicas cünkü demekki 5 yetmemis gecen sene bu sefer daha fazla ataris senin gibiler susun diyeeeee
ULAN SİZE EN AZ 4 TANE ÇAKARIZ EH MALUM ALIŞTINIZ ÖNÜNE GELENDEN 4 YEMEYE
cok komiksin yaw güldürme beniiii sen bana aramisdaki en son mac ne oldu bana söyle sen kimlere güveniyorsun sen kendi takimina bakacaksin güvenin kalmamis belli baska takimlari karistiriyorsus yasik
Bu sezon Fener maçıyla ilklere başladık İnşallah sıradaki G.Saray olacak ama ne olursa olsun yine daha şimdiden gönüllerin Şampiyonu olduk bile sıra bunu icraata dönüştürmeye geldi Futbolcu kardeşlerimiz bizler inandık lütfen sizlerde inanınki yolu yarılayalım..
cok komiksin yaw güldürme beniiii sen bana aramisdaki en son mac ne oldu bana söyle sen kimlere güveniyorsun sen kendi takimina bakacaksin güvenin kalmamis belli baska takimlari karistiriyorsus yasik
kim bu gerizekalı ya yine maça iki üç gün kala türedi bu embesiller her zamanki gibi git olum kendi sitene bu aptalca yorumlarınıda oradaki senin seviyendeki şapşallara yap