Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bizim Kendimizden Başka dostumuz yok.
Alt 02.02.2009, 11:47   #31
mehmetyildiz58
Tecrübeli Yiğido

mehmetyildiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 219 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 mehmetyildiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bizim Kendimizden Başka dostumuz yok.

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kahrolsun Gayseri özgür kalsın eşşekler.
HAHA ya gerçekten çok güldüm yorumuna çok saol
Alt 02.02.2009, 11:51   #32
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet dünyada 7 milyon sivaslı var biz bize yeteriz fakat biraz samimi olalım biz türkiye bazında taraftar anlamında gelişmekte olan bir kulübüz bu nedenle anadolu kulüplerinden bize centilmenlik gösterenleri karşılıksız bırakmamalı, kardeşlik kurmalıyız anadolu kulüpleri içerisinde sivasspordan başka dost kulübü olmayan bir tek kulüp yoktur lütfen bunu görelim arkadaşlar
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 12:29   #33
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Satılmıs ads lılerden ve kolpa kayserılılerden de beklenmesı gerekdende buydu zaten...

Yazıklar olsun kı bana gecen sene kayserı taraftarı kendı takımına satılmıs dıe bagırırken ben ve cogu sıvaslı dar kayserı kayserı dıye tempo tutuyor takımlarına bız sahıp cıkıyorduk yazıklar olsun bana....
Alt 05.02.2009, 02:06   #34
KoyuSiyah
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoyuSiyah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar diyorsunuzki sivassporun kardeş takımı olamaz bütün büyük takımlar Anadolu takımlarına karşı. Belki bu dediğiniz klüp ve yönetici bazında doğru olabilir ama şunu unutmayın 2003 yılında nasıl Gençlerbirliği takımı için dua ettiysek şuanda da Sivasspor için dua ediyoruz tüm kalbimizle şampiyon olmasını istiyoruz çünkü bu takım yüreğiyle ve tüm isteğiyle futbol oynuyor ve bu oyunu ile galatasaray, beşiktaş ve Fenerbahçe'ye (ki bu benim tuttuğum takım) karşı büyük bir üstünlük sağlamış durumda ve bu benim gibi birçok Sivassporlu olmayan taraftarı sevindiriyor. Onun için sizin belki kardeş takımınız olamaz ama sizinle Sivasspor'un büyümesini isteyen Kardeş Taraftarlar oluşturuyor onun için üç beş tane kendini bilmez holiganın yaptıkları hoş olmayan hareketlerden dolayı sizleri başka takımlara karşı ön yargılı olmaya itmesin.
KoyuSiyah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KoyuSiyah'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.02.2009, 07:12   #35
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Can kardesıme katılıyorum. Bu böyledir dostmuş falan ayağa cekmeyelım lütfen cingenelik yaptılar kufur ettıler. Biz sivassporluyuz.(canın yazdıgı yazıyada aynen katılyıorum.)
Alt 05.02.2009, 11:59   #36
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
KoyuSiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar diyorsunuzki sivassporun kardeş takımı olamaz bütün büyük takımlar Anadolu takımlarına karşı. Belki bu dediğiniz klüp ve yönetici bazında doğru olabilir ama şunu unutmayın 2003 yılında nasıl Gençlerbirliği takımı için dua ettiysek şuanda da Sivasspor için dua ediyoruz tüm kalbimizle şampiyon olmasını istiyoruz çünkü bu takım yüreğiyle ve tüm isteğiyle futbol oynuyor ve bu oyunu ile galatasaray, beşiktaş ve Fenerbahçe'ye (ki bu benim tuttuğum takım) karşı büyük bir üstünlük sağlamış durumda ve bu benim gibi birçok Sivassporlu olmayan taraftarı sevindiriyor. Onun için sizin belki kardeş takımınız olamaz ama sizinle Sivasspor'un büyümesini isteyen Kardeş Taraftarlar oluşturuyor onun için üç beş tane kendini bilmez holiganın yaptıkları hoş olmayan hareketlerden dolayı sizleri başka takımlara karşı ön yargılı olmaya itmesin.
arkadaşım kesinlikle ön yargılı bir durum yok.her platformda kardeşimiz dostumuz dediğimiz gayserililerden gördüğümüz muamele sonucunda yazılmış bir yazıdır.biz biliyoruz kimlerin yanımızda olduğunu kimlerin olmadığıda bir bir çıkıyor işte.Allaha emanet olun .iyi günler.
Alt 05.02.2009, 22:26   #37
KoyuSiyah
Yeni Yiğido

Alıntı:
yeniceri_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım kesinlikle ön yargılı bir durum yok.her platformda kardeşimiz dostumuz dediğimiz gayserililerden gördüğümüz muamele sonucunda yazılmış bir yazıdır.biz biliyoruz kimlerin yanımızda olduğunu kimlerin olmadığıda bir bir çıkıyor işte.Allaha emanet olun .iyi günler.
şunu asla unutmayın bazı yerlerin insanlarında havasındanmıdır suyundanmıdır belli olmayan bir çekememezlik var kayserilelirinde içinde büyük bir kuyruk acısı var yıllarca süper ligde olmalarına rağmen sivassporun gösterdiği başarıyı gösteremedikleri için (lig bazında söylüyorum son haftalara kadar şampiyonluk iddası bulunmadı) sivasspora karşı böyle kalleşçe bir tutum sergilemeleri çok normal.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KoyuSiyah'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2009, 22:29   #38
KoyuSiyah
Yeni Yiğido

bu arada şunu söylemek istiyorum yeniceri_can nickli arkadaşa senin yaptığın terbiyesizliği (avatar resminden bahsediyorum) nasıl tüm sivassporlulara bağlamıyorsam sende üçbeş tane densizin yaptığını bir takımın bütün taraftarlarına bağlama.
Alt 05.02.2009, 22:47   #39
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1311 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Nerede hani Anadolu kardeşliği nerede hani Anadolu dostluğu sizler böyle yaparsanız üç büyütülmüşlerin taraftarları ile aranızda ne fark kalacak....

Yazıklar olsun diyorum....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009, 23:04   #40
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaş lar bu başlığı açan arkadaşa özel olarak teşekkür ediyorum.Tabiki bu konuda herkese katılıyorum.ŞİMDİ SİZLERE BU KONUYLA İLGİLİ OLAYIN BAŞKA BİR YÖNÜNÜ AÇIKLIYORUM:TRT NİYE BİZİM G.S MAÇININ GÖRÜNTÜLERİNİ VERMEDİ;Eğer verdiyse özür diliyorum.Ama benim bil"diğim vermedi.Bu akşam F.B-Bursa maçının özetini yayınladılar.Ne hikmetse bizim maçın ne görüntüsünü ne de yorumlarını görmedim.Eğer maçı G.S KAZANSAYDI GÖRÜNTÜLERİ %100 YAYINLARLARDI.işte size çifte standart:eĞER YAYINLANMADIYSA TRT Yİ HEPİMİZİN PROTESTO ETMEMİZ GEREKTİĞNİ DÜŞÜNÜYORUM...Bütün yiğidoları göreve çağırıyorum...Benim konu açma yetkim yok.Bir arkadaş konu açşında bu konuyu biraz daha ayrıntılı konoşabiliriz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başka, bizim, dostumuz, kendimizden