Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
İNÖNÜ STADYUMUNDA SİVASLI AYILAR NE ARAA DEDİLER AĞIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİLER YUTTUK
GALATASARAY KUPA MAÇINDA KOCA TÜRKİYE LİGTV HÖPARLÖRLERİNDEN DUYDU
SON FENERBAHÇE OLAYI İSE TUZU BİBERİ OLDUU AMA BİZ HAK EDİYORUZZ BİZE BUNLAR AZ
DÜN MAÇ SONU TEPKİMİZİ KOYALIM DEDİK BU TÜRKÜ İÇİNN AMAN ALLAHIM NE KADAR ÇOK SİTEMİZDE İSTANBUL YALAKALARI VARMIŞŞ HAYRETT ETTİM
BİZDE BU YALAKALAR OLDUĞU SÜRECE BİZDEN HİÇBİRŞEY OLMAZZ SİVASDAKİ MAÇA GELECEK OLURSAK HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN BİRŞEY YAPAMAYIZ SADECE ŞUNU YAPARIZ HAVA ALANINDAN ÇİÇEKLERLER KARŞILARIZZ
|
aynen sana katiliyorum biz elestiririz etmedik laf birakmazlar sonrada kalkip bunda ne var derler asil bunda cok sey var ne sivasspor ne bulent uygun sivaslilik onurunun gururunun ustunde olamaz ben bi sivasli olarak gurumun incindigini belirtmek istiyorum takim yenilir elenir cokta tin amma ben sivasliyim sivaslinin onuruyla gururuyla kimse dalga gecemez bizim neyimize ya karanfil gul dagitmak kim anliyoki bunlardan bir laf vardir AYIYA GUL VERMISLER TUTMUS BIYERINE SURTMUS .... aynen boyle gulle karanfille bunlar insanliktan anlamaz hic gerek yok tavrimizi koyalim gidelim deplasmanlarda macimizi oynayalim isterseler otel bile vermesinler tin gelenede aynisini uyguluyalim artik bi tavir koyma vakti geldi
hakkinin yendigini iddia edenler ligden cekilmekle tehtit ediyo baska ulke liginde oynamakla tehdit ediyo yine bastaci ediliyolar ligde biz ise soke soke hakkimizla aldigimiz maclardan sonra bile adam yerine konmayan bi takima sahibiz boyle bi ortamda bizim nezaketimiz insanlikdan anlamayanlar tarafindan yalakalik olarak algilaniyo .......